Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,774
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

TUĞRUL' Alıntı:
Teşekkürler Selçuk gelince mutlaka uğrarım bu arada dalmaya nere gidiyorsun bu taraflara gelirsen mutlaka ara tel 05425857708

abi aklımdasınız sizin o tarflara önümüzdeki haftalarda bi kaçamak yapmayı planlıyoruz bu hafta sonu hava güzel olursa bizim bölgede olacak gibi görünüyor..geldiğinizde bekliyorum 0541 826 79 01-0533 203 03 87- iİŞ-0322 428 40 71

Etiketler

çok güzel bir gezi olmuş malesef daha istanbulda kar yüzü göremedik ama forum sayfasındada görmek biraz olsun heyecan veriyor :smiley:) buralarada yağsa artık bol çamurlu ve karlı gezilerinizin hiç bitmemesi dileğiyle

Hani beyler nerede bu fotograflar baska kimse cekmedimi fotograf..

Tugrul ne zaman istersen buyrun beklerim ..

YAA ATİLLA ABİ GEZİYE GİDİYOSUNUZ AMA BENİ ÇAĞIRMIYORSUNUZ.. NEDEN... NEDEN...

FATİH ABİ HABERİN OLSUN ATİLLA ABİYE YAPTIĞIM SİTEM SENİN İÇİNDE GEÇERLİ

kUSURA BAKMAYIN KENDİMİ TANIŞTIRMAYI UNUTTUM ATİLLA ABİ VE FATİH ABİNİN YÜZÜNDEN..

12 GÜN ÖNCE GİDİLEN KARBOĞAZI GEZİSİNDEYDİM.. ÖNCELİKLE ORADA TANIŞTIĞIM HERKESE VE TÜM ADANA OFFROAD GRUBUNA SELAMLAR..
BUNDAN SONRA SİZLERLE OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM..

ÖNÜMÜZDEKİ İLK GEZİDE GÖRÜŞMEK ÜZERE

OGUZ DEMİR' Alıntı:
kUSURA BAKMAYIN KENDİMİ TANIŞTIRMAYI UNUTTUM ATİLLA ABİ VE FATİH ABİNİN YÜZÜNDEN..

12 GÜN ÖNCE GİDİLEN KARBOĞAZI GEZİSİNDEYDİM.. ÖNCELİKLE ORADA TANIŞTIĞIM HERKESE VE TÜM ADANA OFFROAD GRUBUNA SELAMLAR..
BUNDAN SONRA SİZLERLE OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM..

ÖNÜMÜZDEKİ İLK GEZİDE GÖRÜŞMEK ÜZERE
hooop. ne bagırıyosun oguz . kucuk harflerle yaz yazını once. buyuk harf bagırma anlamına gelıyo ;)

m atilla kupeli' Alıntı:
ula sen yokken ben bayagı revaçtaydım.sen gelince karizmam çizildi :(
yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi :smiley: çocuğa suç atma :smiley: hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim

fatih.d' Alıntı:
yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi :smiley: çocuğa suç atma :smiley: hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim
ikinizi arka arkaya baglar suruturum sizi :D :D :D

fatih.d' Alıntı:
arcım bozuktu bu hafta meydanı boş buldunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR