Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,823
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

Evet arkadaslar nerede kalmıstık..fotograflar cok guzel emegi gecen herkese tsk ediyoruz..Ayca fotografları geciktirdin bekliyoruz:smiley:)

Etiketler

Manifestomuzdan sonra işlerimiz hızlandı .Gunay ve ediz arkadasımız web ve Sticker konularını hallediyorlar ,tanıtım için ayca dergi ve gazetelerle ,editorlerle ön gorusmeyi yapmıs durumda taslaklar için çalısıyor yani arkadaslar bu camia için herkes elinden geleni yapıyor bundan sonra katkı saglayacak her turlu öneri ve görüslerinize ihtiyacımız var .. Külüpmü ,dernekmi bu konuda calısıyoruz simdilik emegi gecen herkese camiamız adına tsk ederiz ..gelismelerle ilgili bilgi akısı devam edecektir..

amigo' Alıntı:
Manifestomuzdan sonra işlerimiz hızlandı .Gunay ve ediz arkadasımız web ve Sticker konularını hallediyorlar ,tanıtım için ayca dergi ve gazetelerle ,editorlerle ön gorusmeyi yapmıs durumda taslaklar için çalısıyor yani arkadaslar bu camia için herkes elinden geleni yapıyor bundan sonra katkı saglayacak her turlu öneri ve görüslerinize ihtiyacımız var .. Külüpmü ,dernekmi bu konuda calısıyoruz simdilik emegi gecen herkese camiamız adına tsk ederiz ..gelismelerle ilgili bilgi akısı devam edecektir..

Abicim Önerilerimi Sizlerde Düşünmüşsünüzdür Ama Daha Sonraki Zamanlarda Söyleyeceksinizdir Belki Ama Ben Yinede Paylaşmak İstedim ; Güzel Birer Üye Kartı Tasarımı Yapıp Kan Grubumuzdan Acil Durumlarda Ulaşılacak İlk Kişinin Numarasına Kadar Yazan Bir Kart Yapalım Ayrıca Grubumuzun Araçlarına Sticker'dan Daha Özel Olarak Bir İşaret Koyalım Mesela Ön Tamponları Karbon Kaplatmak Vs..Gibi Bizi Özel Kılabilecek Ve Araçlar Yan Yana Durduğunda Bir Ortak Noktasının Olduğunun Anlaşılabileceği Bi'şeyler Olsun..

Abicim Önerilerimi Sizlerde Düşünmüşsünüzdür Ama Daha Sonraki Zamanlarda Söyleyeceksinizdir Belki Ama Ben Yinede Paylaşmak İstedim ; Güzel Birer Üye Kartı Tasarımı Yapıp Kan Grubumuzdan Acil Durumlarda Ulaşılacak İlk Kişinin Numarasına Kadar Yazan Bir Kart Yapalım Ayrıca Grubumuzun Araçlarına Sticker'dan Daha Özel Olarak Bir İşaret Koyalım Mesela Ön Tamponları Karbon Kaplatmak Vs..Gibi Bizi Özel Kılabilecek Ve Araçlar Yan Yana Durduğunda Bir Ortak Noktasının Olduğunun Anlaşılabileceği Bi'şeyler Olsun............................... .....................

Tamam kemalhan kart,kan grubu,tlf numaraları,özel işaretler bize özgü karakterler gercekten hoş olur. bu konuyu ediz ve gunay kardesimizin bilgisine sunarız..tskler..

amigo' Alıntı:
Abicim Önerilerimi Sizlerde Düşünmüşsünüzdür Ama Daha Sonraki Zamanlarda Söyleyeceksinizdir Belki Ama Ben Yinede Paylaşmak İstedim ; Güzel Birer Üye Kartı Tasarımı Yapıp Kan Grubumuzdan Acil Durumlarda Ulaşılacak İlk Kişinin Numarasına Kadar Yazan Bir Kart Yapalım Ayrıca Grubumuzun Araçlarına Sticker'dan Daha Özel Olarak Bir İşaret Koyalım Mesela Ön Tamponları Karbon Kaplatmak Vs..Gibi Bizi Özel Kılabilecek Ve Araçlar Yan Yana Durduğunda Bir Ortak Noktasının Olduğunun Anlaşılabileceği Bi'şeyler Olsun............................... .....................

Tamam kemalhan kart,kan grubu,tlf numaraları,özel işaretler bize özgü karakterler gercekten hoş olur. bu konuyu ediz ve gunay kardesimizin bilgisine sunarız..tskler..

Aslında Gruptaki Tüm Araçların Bağaj Kapağında Stepne Olsa Stepne Kılıfı Yaptıralım Yazıcaktım Ama Pick-up tarzı araç sayımız oldukça fazla..

kemalhan Stepne Kılıfını ,logomuz ortaya cıktıktan sonra yapalım ..ediz beyin yanına yarın gidiyorum ornekleri cıkartalım hep beraber seceriz.:smiley:)

Arkadaşlar resimlerde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Resimler çok güzel kendimi orada hissettim. Tek şikayetim masa düzeninizin olmayışı. Görüntü pek güzel değil.

arkadaşlar resimler için çok teşekkür ederim . Kar o kadar yoğun çıkmışki kendimi orada hissettim. Herşey okadar ğüzelki tek şikayetim masaların üzerinin kötü ğözükmesi. Numan size az bıldırcın temizlemiştim afiyet olsun.

Fotolar bu sefer biraz gecikicek.3 gün kursum var.Dün kuzenimin kızı oldu,perşembe günü ablasının oğlu olucak.Dergi için foto ve yazı ayarlamam lazım.Sevgililer günü haftasından dolayı geç kapatıyoruz.Yani karışık bir hafta beni bekliyor.

amigo' Alıntı:
abi bizim yapabileceğimiz birşey varsa söylemen yeterli.. yardıma hazırız

arkadaslar hepinize tsk ederim yanımızda olun eserimizi tamamlayana kadar her turlu gorus ve fikirlerinize ihtiyacımız var..oyuna dahil olun.:smiley:)

mahmutdemir' Alıntı:
arkadaslar hepinize tsk ederim yanımızda olun eserimizi tamamlayana kadar her turlu gorus ve fikirlerinize ihtiyacımız var..oyuna dahil olun.:smiley:)

bugün hamdi abil ilede konustum..hafta içi bulusup detaylar hakkında konusacagız ne yaparıs nasıl olcak nasıl yapacagız.. bişekilde hamdi abi ve diğer arkdasların sırtındaki yükü hafifletmemiz lazım.. burda hepimize iş düşüyor arkdaslar bu gemiyi hepberaber indireceğiz denize :smiley: çalışmaların başlamış olması çok sevindirici elimizden gelen yapabileceğimiz ne warsa hertürlü desteğe hazır oldugumu tekrar bildirmek isterim..

_AYCA_' Alıntı:
Fotolar bu sefer biraz gecikicek.3 gün kursum var.Dün kuzenimin kızı oldu,perşembe günü ablasının oğlu olucak.Dergi için foto ve yazı ayarlamam lazım.Sevgililer günü haftasından dolayı geç kapatıyoruz.Yani karışık bir hafta beni bekliyor.
allah kolaylık versin size valla. nasıl yetişiyorsun :smiley:

Tsk ler selcuk denizci oldugun belli oluyor ama hala balıkları gezide göremedik ..balık adam olarak ekibin omega ihtiyaclarını karsılayabilirsin..destegine tsk ederim..:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR