amigo' Alıntı:Manifestomuzdan sonra işlerimiz hızlandı .Gunay ve ediz arkadasımız web ve Sticker konularını hallediyorlar ,tanıtım için ayca dergi ve gazetelerle ,editorlerle ön gorusmeyi yapmıs durumda taslaklar için çalısıyor yani arkadaslar bu camia için herkes elinden geleni yapıyor bundan sonra katkı saglayacak her turlu öneri ve görüslerinize ihtiyacımız var .. Külüpmü ,dernekmi bu konuda calısıyoruz simdilik emegi gecen herkese camiamız adına tsk ederiz ..gelismelerle ilgili bilgi akısı devam edecektir..
amigo' Alıntı:Abicim Önerilerimi Sizlerde Düşünmüşsünüzdür Ama Daha Sonraki Zamanlarda Söyleyeceksinizdir Belki Ama Ben Yinede Paylaşmak İstedim ; Güzel Birer Üye Kartı Tasarımı Yapıp Kan Grubumuzdan Acil Durumlarda Ulaşılacak İlk Kişinin Numarasına Kadar Yazan Bir Kart Yapalım Ayrıca Grubumuzun Araçlarına Sticker'dan Daha Özel Olarak Bir İşaret Koyalım Mesela Ön Tamponları Karbon Kaplatmak Vs..Gibi Bizi Özel Kılabilecek Ve Araçlar Yan Yana Durduğunda Bir Ortak Noktasının Olduğunun Anlaşılabileceği Bi'şeyler Olsun............................... .....................
Tamam kemalhan kart,kan grubu,tlf numaraları,özel işaretler bize özgü karakterler gercekten hoş olur. bu konuyu ediz ve gunay kardesimizin bilgisine sunarız..tskler..
abi bizim yapabileceğimiz birşey varsa söylemen yeterli.. yardıma hazırızamigo' Alıntı:Manifestomuzdan sonra işlerimiz hızlandı .Gunay ve ediz arkadasımız web ve Sticker konularını hallediyorlar ,tanıtım için ayca dergi ve gazetelerle ,editorlerle ön gorusmeyi yapmıs durumda taslaklar için çalısıyor yani arkadaslar bu camia için herkes elinden geleni yapıyor bundan sonra katkı saglayacak her turlu öneri ve görüslerinize ihtiyacımız var .. Külüpmü ,dernekmi bu konuda calısıyoruz simdilik emegi gecen herkese camiamız adına tsk ederiz ..gelismelerle ilgili bilgi akısı devam edecektir..
mahmutdemir' Alıntı:arkadaslar hepinize tsk ederim yanımızda olun eserimizi tamamlayana kadar her turlu gorus ve fikirlerinize ihtiyacımız var..oyuna dahil olun.)
allah kolaylık versin size valla. nasıl yetişiyorsun_AYCA_' Alıntı:Fotolar bu sefer biraz gecikicek.3 gün kursum var.Dün kuzenimin kızı oldu,perşembe günü ablasının oğlu olucak.Dergi için foto ve yazı ayarlamam lazım.Sevgililer günü haftasından dolayı geç kapatıyoruz.Yani karışık bir hafta beni bekliyor.