Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,810

Etiketler
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

Tugrul bey arabanız hayırlı ugurlu olsun . gezlerimize sizleride bekleriz hem araclar hakkında bilgi alıs verişi yaparız.. aracınız kac model ..elektronik pompa varmı..karda performansını denemeni isterim. cok yetenekli keyifle kullanacagınız bir makine ..gorusmek üzere hosca kalın..

mahmutdemir' Alıntı:
Tsk ler selcuk denizci oldugun belli oluyor ama hala balıkları gezide göremedik ..balık adam olarak ekibin omega ihtiyaclarını karsılayabilirsin..destegine tsk ederim..:smiley:)

sizden bu yüzden izin istedim mahmut usta bi süre.. gezilerde size kırmızı et yok artık:smiley:

Elimden Ne Geliyorsa Sonuna Kadar Varım..Böyle Bir Grubun Oluşmasını En Çok Ben İstiyordum Yardım Edebileceğim Bi'şey Olursa Sadece Haber Vermeniz Yeterli Abicim Ne Geliyorsa Elimden Sonuna Kadar Yaparım..Logomuz Tam Şeklini Alsında Polar & T-Shirt İkilisi Bizi Bekler :smiley: Logoları Bastırabileceğimiz Baya Yer Biliyorum Tamam Derseniz Onlarıda Paylaşabilirim..Grup Toplantıları Vs Facebook'tan da Paylaşılabilirse Çok Güzel Olur Malum Forumda Herkes Bi'şeyler Yazınca bazen Göremeyebiliyoruz Buluşma Saati & Yeri Vs..

kemalhanoray' Alıntı:
Elimden Ne Geliyorsa Sonuna Kadar Varım..Böyle Bir Grubun Oluşmasını En Çok Ben İstiyordum Yardım Edebileceğim Bi'şey Olursa Sadece Haber Vermeniz Yeterli Abicim Ne Geliyorsa Elimden Sonuna Kadar Yaparım..Logomuz Tam Şeklini Alsında Polar & T-Shirt İkilisi Bizi Bekler :smiley: Logoları Bastırabileceğimiz Baya Yer Biliyorum Tamam Derseniz Onlarıda Paylaşabilirim..Grup Toplantıları Vs Facebook'tan da Paylaşılabilirse Çok Güzel Olur Malum Forumda Herkes Bi'şeyler Yazınca bazen Göremeyebiliyoruz Buluşma Saati & Yeri Vs..

logo ve stıckerlarla ile ilgili olarak ediz abi ve günay ablalalr çalışmaya başladı diye biliyorum hamdi abide yanlarına ugricak yarın..

ZEUSSSS' Alıntı:
logo ve stıckerlarla ile ilgili olarak ediz abi ve günay ablalalr çalışmaya başladı diye biliyorum hamdi abide yanlarına ugricak yarın..

Evet Abi Biliyorum O Yüzden Dedim Ya :smiley: Ben Zaten Ara Verdim Logo İşine :smiley: Ediz Abi Ve Günay Abla Uğraşıyor Diye Ama Corel Draw'la Çizdiğim Bir Örneği Bende Maksat Şenlik Ve Çeşit Olsun Diye Sunabilirim :smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
Evet Abi Biliyorum O Yüzden Dedim Ya :smiley: Ben Zaten Ara Verdim Logo İşine :smiley: Ediz Abi Ve Günay Abla Uğraşıyor Diye Ama Corel Draw'la Çizdiğim Bir Örneği Bende Maksat Şenlik Ve Çeşit Olsun Diye Sunabilirim :smiley:

yok demeyiz şenlik ve yeşilliğe yanında da bol çeşit süper olur:smiley:paylaşırsan seviniriz simdiden merak etmeye basladım..

ZEUSSSS' Alıntı:
yok demeyiz şenlik ve yeşilliğe yanında da bol çeşit süper olur:smiley:paylaşırsan seviniriz simdiden merak etmeye basladım..

O zaman bu gece biraz daha geliştirip öyle paylaşim :smiley:

ZEUSSSS' Alıntı:
güzel olur atilla abi bi buluşma düzenleyelim hepberaber bi akşam yemeği olabilir:smiley:
evet ya sadece gezilerde toplanıyoruz arada bır aksam bi yerde toplansak .gurup için fikir alış verişi iyi olur bencede :smiley:

mahmutdemir' Alıntı:
Tugrul bey arabanız hayırlı ugurlu olsun . gezlerimize sizleride bekleriz hem araclar hakkında bilgi alıs verişi yaparız.. aracınız kac model ..elektronik pompa varmı..karda performansını denemeni isterim. cok yetenekli keyifle kullanacagınız bir makine ..gorusmek üzere hosca kalın..
Mahmut abi teşekkürler araç 2005 model sizin araçla aynı renk 135 bin kmde son bakımına kadar tekbaşlara kayıtlı km si orjinal bakımları zamanında ve düzgün yapılmış kasada boya darbe yok arkası sizin araçtaki gibi kapalı turbosu elektronik değil zannedersem düz tip eski sahibi Karataş Tabaklar köyünden araç bilinen bir araçmış arazi kabiliyeti gerçekten çok güzel gezilere aracı sattığımdan dolayı katılamamıştım son geziyede ağır bir grip geçirdiğim için halada evde yatıyorum katılamadım en kısa zamanda aranızda olmak dieğiyle bu arada yeni kulübünüz tekrar hayırlı olsun biz çukurovayı destek olmadığı için bir türlü faaliyete geçiremedik inşaallah sizler en kisa zamanda kuruluşu tamamlarsınız bütün dostlara selamlar

Mahmut abi söylemeyi unuttum araçla ilgili sizden daha dedaylı bigi ve kontrol için Adanaya yanınıza geleceğim inşaallah orda daha detaylı görüşürüz artık

TUĞRUL' Alıntı:
Mahmut abi teşekkürler araç 2005 model sizin araçla aynı renk 135 bin kmde son bakımına kadar tekbaşlara kayıtlı km si orjinal bakımları zamanında ve düzgün yapılmış kasada boya darbe yok arkası sizin araçtaki gibi kapalı turbosu elektronik değil zannedersem düz tip eski sahibi Karataş Tabaklar köyünden araç bilinen bir araçmış arazi kabiliyeti gerçekten çok güzel gezilere aracı sattığımdan dolayı katılamamıştım son geziyede ağır bir grip geçirdiğim için halada evde yatıyorum katılamadım en kısa zamanda aranızda olmak dieğiyle bu arada yeni kulübünüz tekrar hayırlı olsun biz çukurovayı destek olmadığı için bir türlü faaliyete geçiremedik inşaallah sizler en kisa zamanda kuruluşu tamamlarsınız bütün dostlara selamlar

tugrul abi aracınız hayırlı olsun.. çok geçmiş olsun adanaya geldiğinizde zamanınız olursa kahve içmeye bekliyorum.

Teşekkürler Selçuk gelince mutlaka uğrarım bu arada dalmaya nere gidiyorsun bu taraflara gelirsen mutlaka ara tel 05425857708

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR