Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,774
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

m atilla kupeli' Alıntı:
hooop. ne bagırıyosun oguz . kucuk harflerle yaz yazını once. buyuk harf bagırma anlamına gelıyo ;)

pardon Atilla abi demek bayağı bağırmışımm.az küçük konuşayım barii .::smiley:)

Etiketler

m atilla kupeli' Alıntı:
ilk gezide bayagı bı populer oldun sonra kayboldun karabatak gibisin oguz :D

elimden geleni yapmaya çalıştım.karabatak değil karabatan ları çıkarmak için uğraşınca bizim araba da CANAVAR kesildi o gün

m atilla kupeli' Alıntı:
ula sen yokken ben bayagı revaçtaydım.sen gelince karizmam çizildi :(

ben bu hafata sen karizmanı kazan diye gelmedim :smiley: ama bu seferde araban arıza yapmış üzüldüm yahu tüh bee tadı kaçmıştır

OGUZ DEMİR' Alıntı:
elimden geleni yapmaya çalıştım.karabatak değil karabatan ları çıkarmak için uğraşınca bizim araba da CANAVAR kesildi o gün
görecegiz senin canavarı önümüzdeki günlerde daha sen bişe gormedin ;) ;)

fatih.d' Alıntı:
yaa atilla abi son gezide oguz yoktu ben vardım.. yine karizman çizildi :smiley: çocuğa suç atma :smiley: hem kozlarınızı gezenbilirde değil arazide paylaşın da bizde izleyelim

ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu..:smiley: çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz :smiley:

m atilla kupeli' Alıntı:
görecegiz senin canavarı önümüzdeki günlerde daha sen bişe gormedin ;) ;)

tamam abi bende arabanın ufak tefek eksiklerini yapıyorum zaten.görelim gezelim gezip bileleim biz gezenbilir ekibiyiz :smiley:

OGUZ DEMİR' Alıntı:
ooo bir meydan okuma savaşı seziyorum doğrusu..:smiley: çok bir iddaam yok ama elimden geleni yaparım çünkü arabam yaşlı kurt ne yapacağı belli olmaz :smiley:
yaa kuzen benim yaşlılara saygım büyüktür.. yollar herzaman senin olsun ben arazide gezerim artık :smiley: :smiley: :smiley:

İyi akşamlar Fatih mitsubişileri kimse yenemez. suzikilerin canı sağ olsun. Haftayı dört ğözle bekliyorum büyük yarış var.

İyi akşamlar fotocular bu hafta çok ğeçiktiniz. İlk haftalar bir günde yüklerdiniz. lütfen rica ediyorum onur ayça bekliyorum.

İyi akşamlar öznur geçmiş olsun sesini hiç duymadım.

Yoğunluğumdan dolayı fotolar bu sefer geç kaldı.Özür diliyorum..

DSC_0787 [800x600].jpg

DSC_0788 [800x600].jpg

DSC_0789 [800x600].jpg

DSC_0791 [800x600].jpg

DSC_0792 [800x600].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR