Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,333

Etiketler

Ynt: Adana Defenderini Topluyor

NVR01' Alıntı:
bende komple defender içi için fiyat istiyorum....saygılar komple olucak ama bende hiç bişeyi yok ;D ;D

duran kayalar da dün gördüm

komple içi satıyorlar tavan döşemesi ve trimler dahil takım halinde...

fiyat al istersen

bugün gidecem tekrar, ben de sorarım olmadı

slm göktug sana zahmet bi fiyat alıver senden haber bekliyorum....

göktu' Alıntı:
1400tl civarı dediler kaplı parçalar hepsi açık renk beyaza yakın...

eyw kankacım da benim anlamadıgım kaplı demişsin ve beyaz demişsin onu anlamadım birde tavanlar her yer dahil dimi komple içi....teşekkürler

rsc86' Alıntı:

slm vallahi bu hafta içi şase bakımı biter ön ayna mahruti kırık çıktı o yüzden uzadı ,,, :D haftaya kaportaya girer 1,1,5 veya 2 ay da orda kalır ,,,total daha 3 ay var gibi ama genel toplamda 5 ayda biter gibi duruyo...saygılar

NVR01' Alıntı:
slm vallahi bu hafta içi şase bakımı biter ön ayna mahruti kırık çıktı o yüzden uzadı ,,, :D haftaya kaportaya girer 1,1,5 veya 2 ay da orda kalır ,,,total daha 3 ay var gibi ama genel toplamda 5 ayda biter gibi duruyo...saygılar
hımm seni anlıyorum geçmişte bizde 1998-99 arası karoserli thames kamyonumuzu toplamıştık yaklaşık bir yıl sürmüştü resimlerini isteme çünkü onu emekli etik mkede huzurluhuzurlu yatıyor.

hayırlısı foto felan istemiyorum anlıyorum çünkü seniii ;D ;D ;D rezillik yapım aşaması dimi....saygılar

NVR01' Alıntı:
hayırlısı foto felan istemiyorum anlıyorum çünkü seniii ;D ;D ;D rezillik yapım aşaması dimi....saygılar
şasesi hariç heryeri yenilemişti 2003 veya2004 yılında uzun süre bir yerde park halinde şöför mahalli yamıştı gündüzleyin kimyakmış olabilir

rsc86' Alıntı:
şasesi hariç heryeri yenilemişti 2003 veya2004 yılında uzun süre bir yerde park halinde şöför mahalli yamıştı gündüzleyin kimyakmış olabilir

vay şerefsizler vayy sen yap o kadar emek harca elin o.ç gelsin yaksın kansız bunlar kansız allah başa vermesin,,onlarda allahtan bulsunlar.........

NVR01' Alıntı:
vay şerefsizler vayy sen yap o kadar emek harca elin o.ç gelsin yaksın kansız bunlar kansız allah başa vermesin,,onlarda allahtan bulsunlar.........
evet katılıyorum kapıları kaça yatırdın benim moskowitsch in sağ arka kapısı çarpık arka çamurluklarda ve bagaj tabanı ve kapağı çürüme var hepsini kompile değiştiricem

rsc86' Alıntı:
evet katılıyorum kapıları kaça yatırdın benim moskowitsch in sağ arka kapısı çarpık arka çamurluklarda ve bagaj tabanı ve kapağı çürüme var hepsini kompile değiştiricem

ben komple aracı sıfırdan yaptırdım herşeyi 2000 tl yi buldu tavan hariç bagaj,kapılar,motor kaputu,çamurluklar ön-arka tek tek fiyatlandıramam ama sorarız daha detaylı konusmak isterseniz msn verebilirim veya siz verin....saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR