Hamdi SEZER
www.toprakgayrimenkul.org
Ynt: Adana Defenderini Topluyor
kolay gelsin,takipteyim.
kolay gelsin,takipteyim.
NVR01' Alıntı:bende komple defender içi için fiyat istiyorum....saygılar komple olucak ama bende hiç bişeyi yok ;D ;D
1400tl civarı dediler kaplı parçalar hepsi açık renk beyaza yakın...NVR01' Alıntı:slm göktug sana zahmet bi fiyat alıver senden haber bekliyorum....
göktu' Alıntı:1400tl civarı dediler kaplı parçalar hepsi açık renk beyaza yakın...
rsc86' Alıntı:ne zaman bitecek
hımm seni anlıyorum geçmişte bizde 1998-99 arası karoserli thames kamyonumuzu toplamıştık yaklaşık bir yıl sürmüştü resimlerini isteme çünkü onu emekli etik mkede huzurluhuzurlu yatıyor.NVR01' Alıntı:slm vallahi bu hafta içi şase bakımı biter ön ayna mahruti kırık çıktı o yüzden uzadı ,,,haftaya kaportaya girer 1,1,5 veya 2 ay da orda kalır ,,,total daha 3 ay var gibi ama genel toplamda 5 ayda biter gibi duruyo...saygılar
şasesi hariç heryeri yenilemişti 2003 veya2004 yılında uzun süre bir yerde park halinde şöför mahalli yamıştı gündüzleyin kimyakmış olabilirNVR01' Alıntı:hayırlısı foto felan istemiyorum anlıyorum çünkü seniii ;D ;D ;D rezillik yapım aşaması dimi....saygılar
rsc86' Alıntı:şasesi hariç heryeri yenilemişti 2003 veya2004 yılında uzun süre bir yerde park halinde şöför mahalli yamıştı gündüzleyin kimyakmış olabilir
evet katılıyorum kapıları kaça yatırdın benim moskowitsch in sağ arka kapısı çarpık arka çamurluklarda ve bagaj tabanı ve kapağı çürüme var hepsini kompile değiştiricemNVR01' Alıntı:vay şerefsizler vayy sen yap o kadar emek harca elin o.ç gelsin yaksın kansız bunlar kansız allah başa vermesin,,onlarda allahtan bulsunlar.........
rsc86' Alıntı:evet katılıyorum kapıları kaça yatırdın benim moskowitsch in sağ arka kapısı çarpık arka çamurluklarda ve bagaj tabanı ve kapağı çürüme var hepsini kompile değiştiricem