Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,332
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

slm şöyle sıralayım piston takımı değişti benim aracın yanma odası yani hücre pistona cakılmış cıktı şansıma :D piston takımı aldık sıfır orjinal 750 tl yataklar ile birlikte 1000 tl diyelim silindir kapağı çatlak cıktı 850 tl siboplar hücreler vs vs onada 1250 tl diyelim etti 2250 tl ıvır zıvır 2500 tl 250 tl rektefiye pompa saglam cıktı 50 tl hepsi bu kadar tuttu kısaca 3000 tl gibi bişey yedi motor ama herşeyi sıfır oldu başka motor atsak daha karlıydık galiba ama olan oldu yapacak bişey yok hayırlısı dedik devam ettik amaç orjinal motor dedik evin 4.ncü arabası olacagı için süratle işim yok açıkcası ,,,,,saygılar

Etiketler

teşekkür ederim.bilgiler için şunun için sordum bende bir defender alım aşamasındayım.fakat motorunda arıza var gibi bi fikir olması açısından sorma gereği duydum.iyi günlerde kullanın arkadaşım.

doğacı maceracı' Alıntı:
teşekkür ederim.bilgiler için şunun için sordum bende bir defender alım aşamasındayım.fakat motorunda arıza var gibi bi fikir olması açısından sorma gereği duydum.iyi günlerde kullanın arkadaşım.

alın alın defender iyidir :D iyi dilekleriniz için teşekkürler hayırlısı olsun sizin içinde inşallah istediginiz araca kavusursunuz..........saygılar

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar dün gelişen bir durumlar kendi motorunu takmayacagım geri vazgectim nissan 3000 cc motor takmaya karar verdik motorumuz hazır var,,,elimdeki bu motor yani orjinal 2500 düz dizel olan satılıktır bilginize silindir kapağı hariçtir,,,komple alt taraf sıfırdır pistonlar,sekmanlar,yataklar herşeyi sıfırdır....

motor için bir şey söyleyemem, tercihinizdir.
cly kapak civatalarına kadar galvaniz yaptırmışsınız, pırıl pırıl olmuş. Bu özeni kaportacınızdanda isteyin.
1. tavan camlarını söktürmeden boyattırmayın.
2.ön havalandırma kapaklarını söktürün dışarda iç dışboyatın. lastikleri mutlaka eskimiştir,değiştirin.
3.ön cam fiskiye memesi kırılmış, bunun için iç göğüsün üstünü söktürün.
4.bunları yaptıktan sonra cam silgi mekanizmalarınıda söktürün öyle boyansın.
şimdilik gördüklerim bunlar .
takipteyim.

SERİ 3 109' Alıntı:
motor için bir şey söyleyemem, tercihinizdir.
cly kapak civatalarına kadar galvaniz yaptırmışsınız, pırıl pırıl olmuş. Bu özeni kaportacınızdanda isteyin.
1. tavan camlarını söktürmeden boyattırmayın.
2.ön havalandırma kapaklarını söktürün dışarda iç dışboyatın. lastikleri mutlaka eskimiştir,değiştirin.
3.ön cam fiskiye memesi kırılmış, bunun için iç göğüsün üstünü söktürün.
4.bunları yaptıktan sonra cam silgi mekanizmalarınıda söktürün öyle boyansın.
şimdilik gördüklerim bunlar .
takipteyim.

slm iyi dilekleriniz için teşekkürler ,,,dediğiniz gibi cok titiz bi çalışma ile ilerliyoruz herşeyi en güzel ve en saglıklı şekilde yapıyoruz elimizden geldiğince kaportacı arkadaşım da herşeyi söktü zaten kupa dagıldı yaniii herşeyi üstünde malzeme bırakmadan ayıklıyoruz camlarımız da değişecek zaten tril tril oluyo anlıyacagınız...

arkadaşlar bilenler var bilmeyenler var 1 hafta önce nissan 3000 cc motor takmaya karar verdim,tertemiz bir motor vardı arkadaşımda sıfır rektefiyeli 2000 km kullanılmış ruhsata işletemedigi için söktü,aracı benzinli oldugu için benzinliye dizel olmadıgı için dizel motorunu söktü,bende araya gitmesin ben takayım,bildigim motor sıfır yapılı,diyerekten aldım..ustamızda gerekli parcalarını ayarladı sağolsun ara muhafaza olayı felan vs vs....bugun itibariyle yanii 26.02.2011 tarihinde şanzımanı taktık şasemize yarın da kısmetse motorumuzu takacagız motor takıldıktan sonra fren hortumları ıvır zıvır lar hallolup kaportaya gidecek araç kaportada 3-4 ay yatar gibime geliyo :D ama hayırlısı temiz olsunda diyerekten devam ediyoruz şimdilik bu kadar elimde olan resimleri paylaşıyorum...saygılar duran

vqojG.jpg

PtqaB.jpg

Lc8Kg.jpg

Merhabalar Kolay Gelsin;

Orijinal motor 3000 TL ye mal olmuştu, Nissan motoru kaça aldınız acaba, eğer mahsuru yoksa paylaşırmısınız. Bu arada 2 motor maliyeti oluştu size de. Ayrıca diğer motor da yanda duruyor galiba, onu ne yapacaksınız, satacaksınız sanırım.

Birde birşey sormak istiyorum, başka bir arkadaş daha takmıştı bu motordan, orijinal motor ile bu motor gücü arasında 20 beygirlik bir fark var diye biliyorum, sizce bu 20 beygirlik fark yeterli gerelecek mi size, sanki çok fark yok gibi geldi bana. Bu konuda ki yorumlarınızı duymak isterim doğrusu. Bu kadar masraf yapacaktınız maden neden daha üst düzey bir motor takmayı seçmediniz?

Sorularımla bunalttıysam lütfen kusuruma bakmayın.

Kolaylıklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR