Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,330
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

Nr4cP.jpg

t8J86.jpg

ctPzC.jpg

jD1Ct.jpg

HJM6P.jpg

Etiketler

v18i2.jpg

8h33D.jpg

wJbks.jpg

şimdilik bu kadar arkadaşlar ilerleyen durumlarda tekrar paylaşımlarım devam edecektir .....saygılar duran

sertem bey keşke bira önce ntv de 0 dan 100 e programını izleseydiniz. Orda 2011 model defenderın tanıtımını yapıyorlardı. Sorunuzun cevabıda orda saffet üçüncü açıkladı. Defendera gereken beygir gücü değil torkmuş. Sanırım nissan motorunu takınca ciddi bir tork artışı sağlanacak.

sertem41' Alıntı:
Bu arada da ustanın ellerine sağlık, çok temiz işçilik çıkartıyor.

slm sertem bey ilk önce iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ,,,nissan motoru doğru 3000-4000 tl arasıdır ,,ve benim nissan motoruna geçiş yapmamın en büyük sebebi sorunsuz bir japon oluşudur tabiki diğer motorlarda sorunsuzdur yanlış anlaşılma olmasın ama tercih meselesi ben nissan motordan 3 tane eskittim şimdiye kadar da bi sıkıntı görmedim ve kullandığım motorlar yeni teknoloji idi turbo,common rail sistemler bu motor eski teknoloji bana göre bu iş için yanii off road için biçilmez kaftan düz dizel saglam bir motor en azından orjinal motor kullanmamamın sebebi ise kapak problemi ve sürekli bi sorun oluşudur ve inanın gözüm korktu anlatılanlardan ve nissan motorda karar kıldım eski motoru sıfır topladım duruyo yataklar,piston sekman takımı ne bilim herşeyi sıfırlandı kapak yok şu an elimizde kapak yerli aldık sorun yaşadık o yüzden birazda gıcık aldım orjinal kapak sorduk 2000 tl iş bu hale gelincede nissan motor takmaya karar verdim ,,,güç konusuna gelincede defender gibi bir arazi aracı ile kalkıp 160 kmh gitmiyecegiz 100-120 yeterli bir sürat bana göre arazide canavar olsun yeter ki zaten 3000 cc ne motoru ne olursa olsun illaki orjinal motordan cok cok kuvvetlidir ,,3000 cc de herhalde biraz tork vardır...:D diğer motorum satılıktır herşeyi ile sıfırdır muayyerdir bu arada ......saygılar duran

Cevaplar için teşekkür ederim Duran Bey, bu arada ismin yazıyordu fakat ben yine hatırlatayım Serhat.

Nacizane benim de bir DEFENDER ım var, sadece tercihdeki kriterlerinizi öğrenemek istedim. Sizinle aynı görüşlere sahibiz, aracınız şimdiden hayırlı olsun, gönlünüze göre olsun.

Tekrar kolaylıklar diliyorum.

serci07' Alıntı:
sertem bey keşke bira önce ntv de 0 dan 100 e programını izleseydiniz. Orda 2011 model defenderın tanıtımını yapıyorlardı. Sorunuzun cevabıda orda saffet üçüncü açıkladı. Defendera gereken beygir gücü değil torkmuş. Sanırım nissan motorunu takınca ciddi bir tork artışı sağlanacak.

Selamlar,

Tüm söylediklerinizi ben biliyorum zaten bir DEFENDER sahibi olarak. Duran beyin neden bu motoru tercih ettiğini merak etmiştim.

Proğramı tabiki haberimiz olmadığı için kaçırdık, ama netten bulur seyrederiz daha sonra.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar umut britpart da supergas mı ne inan unutmuşum :D gas lı bişeyler geçiyordu ama tam hatırlayamadım

NVR01' Alıntı:
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar umut britpart da supergas mı ne inan unutmuşum :D gas lı bişeyler geçiyordu ama tam hatırlayamadım

Üzerinde yazan rakamları bana bir ara yazar mısın? Benimkilerinde +2" olması gerekli sanırım ama orjinal yaylarıyla kullanıyorum...

ok yazarım umut söylerim sana hangi model oldugunu ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ...........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR