Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,334

Etiketler
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

veteran' Alıntı:
duran neden bu parçaları da aluminyumdan yapmadı usta?

kankacım aliminyumdan olmaz dedi ustamız olurda olmaz dedi bonbeli diye bozarız alimınyumu dedi bende sac olsun dedim aslında açık konuşayımmı keşke komple sac yapsaydım inan 10 numara oluyo 1 mm sac bide galvanize veriyo miss gibi oluyo ben şahsen pişman oldum çünkü sac oldumu her türlü şekil verirsin istedigin gibi oynarsın ama yaptık işte bi kere saglık olsun diyorum hem git daga bayıra ki zaten öyle olucak vur sagını solunu gel hemen kaportacı düzeltir ama aliminyumda öle şansın kalmıyo öyle oynanmıyormuş alımınyumda

arkadaşlar yeni geldim kaportacıdan kupayı aşağı aldık ;D ;D pazar günü alacaktık aslında ama ustamız kalabalık yokken alalım hadi dedi ve aldık kupayı şaseye baglayan 25-30 adet 13 lük vida ve somun ön kapı altında 2 adet 19 luk saplamalı vida ve somun var :D :D :D neyse şase hemen indi tamirciye gitti orda komple boşalacak pazartesi kısmet olursa difransiyeller,amortisörler,mazot depo felan vs vs...bomboş şase kalacak ordanda kumlamaya kumlamanın ardından kaportacıya astar atılacak hemen gitmesi lazımmış yoksa pas yaparmış şaseye kumlama ,astar ve pütür yapacaaz siyah renk ne dersiniz bilgili arkadaşlar yorumlarını ve bilgilerini paylaşırlar ise bu başlık altında cok sevinirim sonucta acemiyiz :D :D daha farklı bişeyler var ise yani extra şaseye yapılan söylerlerse sevinirim saygılar....duran not: bide arkadaşlar işler yolunda gittimi ben cok keyif alıyorum sizdede böylemi yoksa ilerde usanacakmıyım ;D ;D ;D ;D

Oo7qq.jpg

Yvj5Z.jpg

oLNnH.jpg

mPP0b.jpg

bt1vz.jpg

UdsUr.jpg

o9MQp.jpg

znrCP.jpg

rktie.jpg

şasende bir parça eksik muhtemelen çürümüştür ve çıkarmışlardır onu taktır. Birkaç resim yollayım.Ben şaseyi kumlattım aynı yerde (hızlı yapılmasında büyük fayda var) epoksi boya ile boyattım. sonra ufak tefek macun sonra siyah boya. Bu arada şaseyi iyi kontrol et elinde birşeyle tıkla sıkıntılı bölge varsa gözden kaçmasın.

002.jpg

001.jpg

004.jpg

004.jpg

Pütür atılmasındansa boya atılması daha iyi,belirli bir zaman sonra atılan pütür,kabarmalara yol açıyor.

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,,,göktug öyle bi parca cıkmadı ya :eek: neresinde oluyo o parça acaba,,,,,yemişler şasemi :D :D :D bide göktug şasede burc kiti felan varmı komple yenilenecek bide fiyat bilgisi nedir komple şase burçları kollar vs vs ...kaportacım gent kestiririz kasayla şasenin arasına diyo daha temiz olur diyo....

zileli' Alıntı:
Tarık"cım aracı ben aldım yolladım Duran"a sen baştan iyice oku bakalım, çokta güzel toplayacaklar sana fikir olabilir yaptıkları.

vay ahmet abim hoşgelmişsin,,,ewt arkadaşlar bana aracı ahmet abi aldı yolladı sağolsun projenin oluşmasını saglayan adam ;D ;D ;D ;D güzel olma konusunda inşallah herkesin yardımı ile olacak acık fikirlerinizi bekliyorum

NVR01' Alıntı:
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,,,göktug öyle bi parca cıkmadı ya :eek: neresinde oluyo o parça acaba,,,,,yemişler şasemi :D :D :D bide göktug şasede burc kiti felan varmı komple yenilenecek bide fiyat bilgisi nedir komple şase burçları kollar vs vs ...kaportacım gent kestiririz kasayla şasenin arasına diyo daha temiz olur diyo....
duran şasedeki olaya taha ya sor ben bilmiyorum onu:smiley:

burç kiti de huma da satılıyor
200 tl civarı olması lazım bu arada

kayalarda filan var mı onu bilmiyorum ama... istersen orayı da ara, fiyat al ordan da

tamam kardeşim sorarım yada direk zekeriya abi (parcacım),,onu götürürüm şase nin başına baka baka yazar eksiği gediği daha sağlıklı olur nerde ne var görür zaten tamircide liste yaparız abi dedi... ;D

vaaaaaay ;D duran abi senden beklemezdim sende tenekeci oldun demek ;D ben bu sayfayı daha önce nasıl görmedim , kolay gelsin takipteyim saygılar.... ;D

eyw kardeşim teşekkür ederim adımızı tenekeciye cıkardın ya helal valla ama dikkat et bu teneke aşkı sanada bulaşmasın.... :D :D

ewt arkadaşlar bugun aracımızın şaseyi tamamen boşaltıp kumlamaya götürdük...yarın öglen teslim edecek şase,kollar,difransiyeller vs vs..ordanda kaportacıya epoksi astar ve boya atılacak ve bazı kısımlarına pütür düşünüyoruz ,,,,saygılar duran

u1Nka.jpg

9oXRi.jpg

F1Aij.jpg

5YJw0.jpg

PVHtL.jpg

aJned.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR