Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,337
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

slm arkadaşlar bugun aracımız kaportaya girmiş bulunuyor,,,elektrikçi tüm elektrik tesisatını söktü,,,bugün ilk defa parça siparişi verdik,,,,kapı menteşeleri komple ve kilitleri siftahı attık :D :D :D :D darısı bitmesine olsun bakalım...hayırlısı diyorum

Etiketler

Menteşeleri spariş verirken contalarını unutma. Kaç lira bu arada ?

tahaozak' Alıntı:
Menteşeleri spariş verirken contalarını unutma. Kaç lira bu arada ?

slm taha bey conta derken nerenin contası bide galiba adet fiyatı 25 tl olması lazım dı.....

NVR01' Alıntı:
Selam taha bey conta derken nerenin contası bide galiba adet fiyatı 25 tl olması lazım dı.....
kapı kol bağlantı kelepçesi diye geçiyor duran sanırım
tanesi 30 kuruş filan 20 tane filan gidiyor olması lazım...

menteşelerin kapıya ve kasaya sabitlendiği yerlere koyuluyor, menteşe kasa arasına yani...

veteran' Alıntı:
kapı kol bağlantı kelepçesi diye geçiyor duran sanırım
tanesi 30 kuruş filan 20 tane filan gidiyor olması lazım...

menteşelerin kapıya ve kasaya sabitlendiği yerlere koyuluyor, menteşe kasa arasına yani...

ok yarın söylerim parçacıma teşekkürler bilgiler için bide koltuk işini ne yaptın ne marka aracın koltugunu takacaksın...

veteran' Alıntı:
duran valla belirlemedim henüz o kısmını işin

spor koltuk alasım var aslında çok... bir yandan da LR den ayrılmasam mı diyorum...

kankacım ne alacaz ya şaştım kaldım LR koltugu derken nerden ne kadara bulacagız ...... :-\ :-\ :-\

NVR01' Alıntı:
kankacım ne alacaz ya şaştım kaldım LR koltugu derken nerden ne kadara bulacagız ...... :-\ :-\ :-\
valla önlere 2 sparco 1000tl civarı:smiley:

arkalar da orjianlleri kalır oldu bitti gitti:smiley:

eğer o civara ama takım olarak disco vs koltuğu bulursam önler + arka, o zaman lr den devam ederim gibi geliyor duran

ya bende hanım coluk cocuk binecek yani hatta günlük kullanılacak gibi bi araç istiyorum 7/24 hazır o yüzden koltuklarını güzel rahat bişey istiyorum,,spordan cok normal rahat bişeyler olucak kol dayamalı felanda olur,gerçi orta konsolumuz olacakta bilmiyorum umut arkadaşaımızın koltukları hoşuma gitti subaru-forester mış,ama bakalım inşallah istedigimiz gibi bişeyler buluruz.....

kanka arac bu koltuklarıda gözüküyo ama linkin altındaki acıklamada yapım aşamasının linkleride var incele bi istersen... ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-beyaz-puma-34857066/detay?

slm arkadaşlar bugun saccı ustamıza ugradım camurluklarda bitmiş teki ile ugraşırken bende sol tarafın fotolarını cektim,,umarım begenirsiniz pazar günüde kısmetse kupayı aşagı alacaz tecrübeli arkadaşlar eger söylemek istediginiz bişey olursa sevinirim hafta içi şase kumlanacak tavsiyelerinizi bekliyorum...şaseye kumlamadan önce bişey yapılması gerekmi veya sonra ne yapayım (kumlamadan sonra)........saygılar duran

dJZ3s.jpg

Iy9YL.jpg

LHVtS.jpg

MpdtX.jpg

WoG01.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri