Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,867
Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Ada kampinge bir defe yanılmıyorsam, 2008 de gittim, kamping denilen otoparkı, müştemilatlarını ve ortamı gördükden sonra, bedensel harddiskimden sildim, benim için orası yok artık...

Etiketler

Eveet...Maalesef Ada kamping muz kabuğu gibidir....Gidip de basarsanız kayar düşersiniz... ;)

ADA KAMPİNG / AYVALIK

Bu sene geciken uzun süreli tatilimize Ayvalık'tan başlayıp , güneye inerek ta Manavgat Boğaz kampingde noktalamak üzere bir program yaptık.. Kısmetse cuma sabahı yola çıkacağım ama "nasılolsa ramazan öncesi kampingler tenhalaşıyor yer sorunu olmaz" deyip, sadecee açık adres almak üzere Ada kamping'i aradım..Adresi aldıktan sonra bir de fiyatını da sormak istedim..Hay sormaz olaydım...
Kişi başı 25 TL artı karavan için de 20 TL ilavesi var...Yani 2 kişiyseniz toplamı 70 TL ye geliyor..
Datça'da ki Aktur bile bu kadar pahallı değildir sanırım...
Haberiniz olsun..Bunun anlamı "gelmeyin" demek oluyor..

Ynt: ADA KAMPİNG / AYVALIK

Merhaba;
Bu uyarınız çok yararlı.
İlk açıldığından beri müdavimi olduğumuz çubucakı da bu yüzden terkedeli 4- 5 yıl oluyor...
Biz şahsen Kamp alanına vereceğimiz parayı yakıt parası yaparak, gönlümüzün istediği yerlerde güvenliyse konaklıyoruz.
Bu zihniyetteki işletmeciler sayesinde 2009 yılından beri karavan ile 7 ülkeyi daha az maliyetle gezme şansımız oldu, hiç kampa girmeden.
İyiki paragöz işletmeciler varki kendi gözümüzü açmamıza vesile oluyorlar...
Güzel, mutlu geziler dilerim.

Ada Kamp uzun yıllardır baba Fevzi bey ve oğul Ufuk tarafından işletilir ve yüksek fiyat politikası uygular.
Bu durum hiç değişmedi ve de değişeceğe benzemez.
Bu haliyle Ada Kamp bir muz kabuğudur aslında.
Ne zaman basacak olsanız düşersiniz, kesin...
İyi kampdır hoş kampdır ama naçizane önerim fiyata önem veriyorsanız bu kampı rotanızdan ve de listenizden çıkartmanız...

Mangal yakilmayan, gunlukçulerin sofra kurmadigi, içinde ciyak ciyak muzik calan arabalarin oldugu otoparktan bozma kamplardan degildir. Sakindir. Denizi temizdir.Fiyat ise denize girmeye gelenlerin giriş fiyatiyla olusturulur. Suratsiz, merhabasi bile olmayan işletmecilerin cok mudavimi var. Ama onlar da gitgide azaliyor. Biz ise hala direniyoruz. Eger baba oraya gidelim arkadaslar bekliyor diyen cocuklariniz yoksa gitmeye degmez. Pazartesinden itibaren bekleriz. ) Birkac gun oradayiz.

Arkadaşlar,
Cunda da sezon max. 3 ay.
Bu işletmeci , yılın 9 ayı orayı ayakta tutmak için çalışır.
Kışın sert rüzgarlarda, deniz ve tuz oradaki herşeyi yer yutar.

Bu işletme yazın 3 ayda ne kazanırsa onu yiyyecek.

Avrupada bir kampingin en az 40-50 euro olduğunu düşünürsek, fiyat çokda abartılı değil.
Bir de burası gidip 10-15 gün kalınacak bir yerde değil zaten.

Rota üzerinde 3-5 gün güvenli ve temiz bir yerde kalayım diyenlerin limanı.

Nacizane görüşlerim.

Saygılarımla

Bülent KOÇOĞLU
Ankara

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar,
Cunda da sezon max. 3 ay.
Bu işletmeci , yılın 9 ayı orayı ayakta tutmak için çalışır.
Kışın sert rüzgarlarda, deniz ve tuz oradaki herşeyi yer yutar.

Bu işletme yazın 3 ayda ne kazanırsa onu yiyyecek.

Avrupada bir kampingin en az 40-50 euro olduğunu düşünürsek, fiyat çokda abartılı değil.
Bir de burası gidip 10-15 gün kalınacak bir yerde değil zaten.

Rota üzerinde 3-5 gün güvenli ve temiz bir yerde kalayım diyenlerin limanı.

Nacizane görüşlerim.

Saygılarımla

Bülent KOÇOĞLU
Ankara
Bülent bey,kusura bakmayın fikrinizi paylaşamıyorum.
İşletmenin kazancı oranın müşterisini bağlamaz,bağlamamalıdır.
Bende turizm yaptım,her ne kadar benim yaptığım yerlerde sezon 5 ay olsada,para kazanılan 3 aydır.
Kış sezonunda farklı işlerle uğraşılmalı,ölü sezonun faturası sezon müşterilerine çıkarılmamalı diye düşünüyorum,selamlar.

Ben bu kampı seviyorum, fiyatı 100 e de gelse gene de bir ila maksimum üç gece kalır, yola devam ederim.Fiyat bana da göre yüksek mi yüksek ,

talep-talep meselesi.

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bülent Bey,
Yukarıdaki düşüncenize ufak bir düzeltme ile katılmak gerekirse Avrupa'daki kampinglerin fiyatları hiç de 40-50 euro değildir. Orta ve Kuzey Avrupa'daki kampingler 20-30 euro arasındadırlar hatta 1 haftadan daha uzun süre kalırsanız bu fiyat 15-20 eurolara kadar düşer. Bunun istisnası içerisinde havuzu, hatta spa merkezi bile olan lüks kampinglerdir. Sayıca az olan bu kategorideki kampinglerde sizin bahsettiğiniz rakamlarla karşılaşılabilinilir.
Genel olarak yüksek sezonda Akdenize kıyısı olan ülkelerdeki deniz kenarı kampinglerinde fiyatlar sizin dediğiniz rakamlara çıkar, ancak onların da ortak kullanım ve donatı alanlarını Ada kampingle kıyas bile edemezsiniz diye düşünüyorum.

Ada kamping e gittim birçak kereler, bu kadar pahalı değildi...
Bu arada güncel Datça Aktur fiyatlarını vereyim:
Karavan, aylık 250TL (günlük kalınacak ise 15TL), adambaşı 15TL, Elektrik 5 TL. %10 Kamp karavan derneği indirimi var.
Haziran ve Eylül, adambaşı 10TL

2 hafta önce bizde kaldık bu kampingde.Denizi güzel,işletmecisi ilgiliydi.Fiyat bencede biraz yüksek .Ayrıca günübirlik turlayan tekneler hemen karşısında demirliyor ve fazlaca patırtı kütürtü çıkartıyorlar ,tek sevmediğim yönü bu idi.

Şu an ayvalık dahil 3 yıldızlı oteller ve pansyonlar 2 kişi kahvaltı dahil 60 lira..Seneyede kamp fiyatını 100 lira yapar.Her satıcının bir alıcısı vardır.Varlığa darlık olmazmış..

Bu gün itibarı ile Ada kamp fiatları : bungalovlarda kalınırsa oda kahvaltı 2 kişi bedeli hafta içi 200 lira hafta sonu 300 lira .Karavanla konaklanılırsa 2 kişi günlük 85 lira.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...

ben bu hafta sonu ada kampinge gitmek icin karavn fiyati aldim gunluk 250 tl deyince sok oldum hafta sonu fiyatlari boyleymis. Bunlari denetleyen bir kurum yokmu boyle istedigi gibi fiyat verebiliyorlarmi? Pekcok kisiden burunlarindan kil aldirmiyorlar diye duymustum ama bu kadarini hic beklemiyordum.

Lütfen !!!
Bugün bu sayfaya son defa girmiş olduğum ve Gezenbilir in hiç bir sayfasına bir daha girmemem gerektiğini geçde olsa anladım...
Benim yorumum birilerine dokunuyor galiba. Ya rencide edici cevap veriyorlar yada siliyorlar...
Üyeliğimin sonlandırılmasını önemle rica ediyorum...
Kendim silmek istediğimde mümkün olmuyor...
Tekrar ediyorum; Lütfen üyeliğimi siliniz...
Silindiğini mail adresime bilgi olarak yollarsanız çok memnun olacağım.
Teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR