Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,868
Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

edessastelio' Alıntı:
Lütfen !!!
Bugün bu sayfaya son defa girmiş olduğum ve Gezenbilir in hiç bir sayfasına bir daha girmemem gerektiğini geçde olsa anladım...
Benim yorumum birilerine dokunuyor galiba. Ya rencide edici cevap veriyorlar yada siliyorlar...
Üyeliğimin sonlandırılmasını önemle rica ediyorum...
Kendim silmek istediğimde mümkün olmuyor...
Tekrar ediyorum; Lütfen üyeliğimi siliniz...
Silindiğini mail adresime bilgi olarak yollarsanız çok memnun olacağım.
Teşekkür ederim.

Ahmet bey mesajınız silinmedi,yanlış başlıkta olduğu için ilgili linkte yayında.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64514.msg1345032#msg1345032

Etiketler

talataytun' Alıntı:
ben bu hafta sonu ada kampinge gitmek icin karavn fiyati aldim gunluk 250 tl deyince sok oldum hafta sonu fiyatlari boyleymis. Bunlari denetleyen bir kurum yokmu boyle istedigi gibi fiyat verebiliyorlarmi? Pekcok kisiden burunlarindan kil aldirmiyorlar diye duymustum ama bu kadarini hic beklemiyordum.
Bizde haftaya karavanla orada konaklamayı düşünmüştük ama bahsedilen rakama 5 yıldızlı otelde kalınabilir,bir yanlışlık olmasın, bu arada 20 yıllık karavancı bir arkadaşım çanakkale-izmir arasında 4 kamping önerdi,çanakkale kum kamping, balıkesir ada kamping,altın kamp,izmirde v camp

Omni nasıl geçti geziniz:bilgilendirirsen sevinirim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün itibarı ile bungalov1 kişi 140 lira eğer buzdolabı kullanırsanız günlük 20 lira---dışarıdan kampa günübirlik giriş kişi başı 50 lira-- motokaravan iki kişi elektrik hariç 100 lira .Cır cır böceklerinin çığlığı abartısız günde 2O saat( arkadaşlarım 3-5 günlüğüne bungalovda kalıyorlar gün içinde bir kaç kere onları ziyeret ettiğim her an böcek çığlığı vardı) istenen parayı üste bana verseler bu kadar böcek çığlığı olan alana mümkün değil uğramam ..Tabiki rahatsız olmayanlarda var ki kalıyorlar tercih meselesidir..

ben de geçen yaz günü birlik bu tesise gittim
İşleten bey biraz karakter olarak soğuk gelmişti bana
Tabi herkes sıcakkanlı olacak diye bir şey yok
Ama abi kesinlikle tok Satıcı
Ve bunu hissediyorsunuz
Ben de çok hoşlanmadım ama sırf eşim beğendi diye bir kaç kere daha gittim
Denizi fena değil , ama yemekler çok güzeldi

ben de geçen yaz günü birlik bu tesise gittim
İşleten bey biraz karakter olarak soğuk gelmişti bana
Tabi herkes sıcakkanlı olacak diye bir şey yok
Ama abi kesinlikle tok Satıcı
Ve bunu hissediyorsunuz
Ben de çok hoşlanmadım ama sırf eşim beğendi diye bir kaç kere daha gittim
Denizi fena değil , ama yemekler çok güzeldi

Sırf denizi için ada campinge girmeye gerek yok bence hemen yanında daha güzel sessiz temiz ufak bir koy var. İster guneslenirsiniz ister yanındaki agacların golgesınde dinlenirsiniz. Bizde geçen sene internetdeki yorumlara bakıp gittik kapıda gunubirlik 100 TL fiyat çıkınca geri döndük hemen yanındaki koyda buzlugumuzu yanımıza alıp sessiz sakin keyif yaptık döndük. 100 TL cebimizde kaldı üstüne ada campingin gürültüsü insanlar bizden uzak oldu ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR