Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,868
Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Merhaba Zetastayiz. Muzik var ama cok rahatsiz etmiyor. Ailecek elektronik muzik dinledigimizden olsa gerek. Tek sorun deniz goremeyisimiz. Onundeki tesis kamp ile deniz arasinda bir set kurmus. Ortakentte deniz gozukuyor mu acaba? Depo icin bilgiler cok iyi. Tesekkurler. Uygulayacagim. Duponun dibine coken kum tabakasindan kurtulurmuyum acaba. Olimpos agaclarina ben de guldum. :D
Nejat Hocam Karyati ben de cok severim. Ama karim pek sevmedi maalesef. Size iyi tatiller.
Birgun buralari beraber gezmek dilegiyle.
Sevgiler

Etiketler

Bayramda Ayvalık Alibey(Cunda) Adasında, deniz kenarında Ada Camping'de bir gece konakladık.Tesis tamamen doğal bir ortamda. Mutfak, duş, wc hijyeni iyi durumda.Bayram olması, kalabalık olmasına rağmen hiç bir sıkıntı çekmedik kamp sakinleri gayet saygılı idi. Okadar araca rağmen ne bir aksaklık ne de bir sıkışıklık vardı.Karavan 20 Tl + kişibaşı 20 T+elektrik 5 Tl.
Bize burayı öneren Cavid Bey'e teşekkür ederim.

P9090020.jpg

toffy' Alıntı:
Karavan 20 Tl + kişibaşı 20 T+elektrik 5 Tl.
toffy, yanlış anlamadık deyilmi, karavanda kişi başı 20TL yani 4 kişi isen günlük 80TL+20TL(karavan)+5TL(elektrik) mi?

Ayrıca otopark kampingden memnun kalabildiğinize göre gerçek bir kampingden süper zevk alırsınız..Mutfak ve WC'leri beğendiğinize göre demekki ben gittiğimden sonra hepsini yıkıp yeniden yapmışlar diye düşünüyorum, üç sene önce berbat durumdaydılar...

toffy, yanlış anlamadık deyilmi, karavanda kişi başı 20TL yani 4 kişi isen günlük 80TL+20TL(karavan)+5TL(elektrik) mi?

Evet Atilla Hocam .

Kampingde wc, mutfak ve duş yapı olarak zayıf benim dikkat ettiğim hijyendi.Hoşuma giden doğayı dinleyebilmekti.Planlanan rotada ilk önce Biga'ya uğrayacaktık Atilla Hocam lakin İstanbul'dan yola geç çıkınca ve de yolda hanımın Ayvalık'ı merak etmesi üzerine planlanan rota hikaye oldu.Genelde bahsettiğim gibi biz acemileriz.Tavsiyelerinizi bekliyoruz.Daha önce de yazdığım gibi ilk fırsatta Karadeniz Kamp Alanı'na geleceğiz.İnanıyorum ki birikimi ve emeği gösteren bir kamp alanı olacak.

Kamping denilen otoparkı ben üç yıl önce görünce kafamdan silmişdim zaten, iyide yapmışım demekki...

Bu fiyatlar bana piraz pahalı gibi geldi hele hele kişi başı 20 TL para vermek bana göre değil 5 kişilik bir aile o paraya motel veya apartta kalır.Bu benim düşüncem başka taraflara çekilmesini istemem.

Tercih sonuçta. Davutlar'da sakin bir piknik alanı kenarına parkettik gayet de rahat 3 gün geçirdik.Yolda oda+kahvaltı 20 Tl tabelaları az da değildi.

Fiyat konusunda bana göre rakam elektrik dahil normali 25 - 30 Tl olmalı en fazla 40 Tl düşünüyorum ama benim düşünmemle olmuyor. :smiley:

Çok astronomik bir rakam... Ayrıca kişi başı ücret hele ki 20 TL. Gerçekten küçük bir aile için motel, pansiyon parası. İyi ki oralara gittiğimde uğramamışım. Bu gibi durumlar için ''Yaşasın güneş paneli, yaşasın özgürlük!'' diyorum. :smiley:

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?mekanID=82&siraID=3513&hID=5090412&mKat=0

Kaya Kamping'de (Ortahisar-Nevşehir) gecelemedim ama bir süre bulundum; iyi olmalı, bizdeki izlenim o yönde. Yabancılar da çok ilgi gösteriyorlar..

Cavid Sezen

toffy' Alıntı:

Evet Atilla Hocam .

Kampingde wc, mutfak ve duş yapı olarak zayıf benim dikkat ettiğim hijyendi.Hoşuma giden doğayı dinleyebilmekti.Planlanan rotada ilk önce Biga'ya uğrayacaktık Atilla Hocam lakin İstanbul'dan yola geç çıkınca ve de yolda hanımın Ayvalık'ı merak etmesi üzerine planlanan rota hikaye oldu.Genelde bahsettiğim gibi biz acemileriz.Tavsiyelerinizi bekliyoruz.Daha önce de yazdığım gibi ilk fırsatta Karadeniz Kamp Alanı'na geleceğiz.İnanıyorum ki birikimi ve emeği gösteren bir kamp alanı olacak.
İzmirli olarak yakın kamplardan biri Ada kampingi görmek istiyorduk ... ama bu fiyatlarla kalmak bana göre değil....Bu fiyatları hak edecek kamping varmı acaba....yeni başlayan biri olarak merak ediyorum....Geçenlerde çok beğendiğim Gümüldür denizatı kampingi aradığımdada buna benzer garip bir fiyat verdi ve karavancılar havuzuda kullanamıyor dedi ve benim için o anda da bitti.... 80-100 TL gibi rakamlara bana ne veriyor diye bakıyorum ve düşünüyorum...?

Geçen yaz adacampinge uğradığımda aynı şok u ben yaşamıştım,bu fiat politikasının nedeni kamp sahibinin biraz tok satıcılığından birde orada devamlı karavanları bulunan bir kaç tiyatro sanatçısının bu rakkamlardan etkilenmemesinden kaynaklanıyor görüşündeyim.Halkla ilişkiler sorumlusu bayana astronomik rakkamların nedenini sorduğumda aynı bölgede akdeniz otellerinin yanına yanaşamayacak ancak fiatı ile onları sollayan ortunç motel'i örnek göstermişti.bu kampın bence günü birlik ve restaurant müşterileri hedef kitle olduğundan kamp ve kampçılar pek önemsenmemekte,daha evvel belirttiğim gibi tüm ihtiyaçlarını oradan sağlayan birkaç karavan müşterisi onlar için yeterli oluyor kanaatindeyim. Şahsen buz gibi denize girmek için(ağustos ortasında dahi)tercihim olmaz.

enverdede' Alıntı:
Geçen yaz adacampinge uğradığımda aynı şok u ben yaşamıştım,bu fiat politikasının nedeni kamp sahibinin biraz tok satıcılığından birde orada devamlı karavanları bulunan bir kaç tiyatro sanatçısının bu rakkamlardan etkilenmemesinden kaynaklanıyor görüşündeyim.Halkla ilişkiler sorumlusu bayana astronomik rakkamların nedenini sorduğumda aynı bölgede akdeniz otellerinin yanına yanaşamayacak ancak fiatı ile onları sollayan ortunç motel'i örnek göstermişti.bu kampın bence günü birlik ve restaurant müşterileri hedef kitle olduğundan kamp ve kampçılar pek önemsenmemekte,daha evvel belirttiğim gibi tüm ihtiyaçlarını oradan sağlayan birkaç karavan müşterisi onlar için yeterli oluyor kanaatindeyim. Şahsen buz gibi denize girmek için(ağustos ortasında dahi)tercihim olmaz.
Türkiyedeki kampçılığın kaderi yazmış olduğunuz şu cümlede saklı "günü birlik ve restaurant müşterileri hedef kitle.... " böyle olduğu müddetcede kampçılık yerinde sayıyor. canım coğrafyamızda kalacak 3-5 kampdan başka kamp bulamıyorsunuz :(
yazıık....

2 yıl önce Güre de tatildeyiz, hep duyduğumuz Ada kampingi görmek için atlayıp gittik bir gün...

Hatta biz park ettiğimizde Bursadan bir MB100 Euramobil geldi, onlarla da tanışmıştık... (Yanılmıyorsam o karavanı da sonra İnsel hocam aldı bu topiğin ilk mesajında bahsettiği karavan ;) )

Neyse oturduk dedik bir şeyler içelim tanışalım ortamla...

Oğlum denize girdi falan...

Lakin anladık ki karavancılık daha doğrusu kamp olayı bize göre değil...

Bu forumda en övülen kamping buysa aman dedik biz hiç girmeyelim kampinglere...

Atilla abinin dediği gibi karavanlar otoparkta...

Aklın almayacağı fiyatlar...

Yakınlarda alışveriş yeri yok...

Deniz deseniz... Ehhh...

Hiç zaman kaybetmeden oradan sessizce uzaklaştık...

Geçmiş zaman hatırlamıyorum ama bir haftada oradaki harcanacak bütçeyle 5 yıldızlı otelde krallar gibi kalabilirdiniz... (Karavanınızın için ödediğiniz extra parayı saymıyorum)

Sonuçta bu fiyat/hizmet politikası bize uygun değildi, beğenene keyifli kamplar...

Önemli Not: Kampinglerde hiç kalmadım... Buradaki görüşlerim tamamen kişisel tercihlerimin uzantısıdır ve doğal olarak deneyimden yoksundur... Karavancı/kampingci arkadaşlar elbet daha farklı bakış açılarına sahiptirler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR