Acil Lsd Kilit Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiluxln65 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,470
Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım

devam...

Ekli dosyalar

• Chapter6_FUEL_SYSTEM.pdf
    822.4 KB · Görüntüleme: 212
  • Chapter7to11_COOLING_et_al.pdf
    1.3 MB · Görüntüleme: 172
  • Chapter5_EFI_SYSTEM.pdf
    2 MB · Görüntüleme: 243

Etiketler

devam...

Ekli dosyalar

• Chapter12_CLUTCH.pdf
    308.7 KB · Görüntüleme: 200
  • Chapter15_TRANSFER.pdf
    823.5 KB · Görüntüleme: 195
  • Chapter16_PROPELLER_SHAFT.pdf
    348.3 KB · Görüntüleme: 186

devam...

Ekli dosyalar

• Chapter19_BRAKE_SYSTEM.pdf
    1.8 MB · Görüntüleme: 209
  • Chapter18_REAR_AXLE&SUSPENSION.pdf
    729.6 KB · Görüntüleme: 191
  • Chapter17_FRONT_AXLE&SUSPENSION.pdf
    1.9 MB · Görüntüleme: 225

devam..

Ekli dosyalar

• Chapter20_STEERING.pdf
    2.4 MB · Görüntüleme: 202
  • Chapter21_BODY_ELECTRICAL_SYSTEM (1).pdf
    1.9 MB · Görüntüleme: 208

devam.

Ekli dosyalar

• Chapter22_BODY.pdf
    1.4 MB · Görüntüleme: 153
  • Chapter25_SERVICE_SPECIFICATIONS.pdf
    965.2 KB · Görüntüleme: 177
  • Chapter26to29.pdf
    2.3 MB · Görüntüleme: 192

Hakkı Bey,
Aracınıza bayağı bir emek harcamışsınız.Fotoların bazılarına baktım.Su geçişi yaptığınız fotoğraf çok güzel ancak sağ salim geçiş gerçekleştimi?Aracınızda turbo uygulaması var mı?

barış dökümanlar için teşekkür ederim sadece benim değil ihtiyacı olan tüm arkadaşlar için güzel bilgiler var jant konusuna gelince ben fiyat olarak cazip geldiği için o ilanları eklemiştim demekki uzak durmak gerekiyor birkaç gün önce malum sitede bir takım jant buldum fiyat olarakta uygundu 400-TL yazmış satıcı arkadaş tabi ben arayıp sorana kadar tahminim jantlar satılmış ilan yok piyasada çünkü hidrolik direksiyon işi ise bugün satıcı arkadaşın arayıp abi senin arabaya uymuyor bu set demesi ve tüh yapma ya cevabını vermemle sona erdi senin dediğin gibi fiyatı 2350 tl lik ilanı gördükten sonra banada cazip geldi ama kısmet değilmiş aramaya devam edicez başka bir sistemi monte etme imkanı bulunuyormu onu araştırmak lazım

hakkı bey sizin arabada resimlerini incelediğimde hidrolik direksiyon kutusunun açısı biraz dik duruyor gibi orjinal ekipman kullanarak çevirildi yoksa hilux tan çıkmamı merak ediyorum şayet başka bir aracın hd kutusu uydurularak işlem uygulanabiliyorsa aynı sistemi uygulayıp çevirelim direksiyonları

mustafa şehir içinde sıkıntı yaratıyor özellikle insanın canı şehir içindede kullanmak istiyor ama manevra yapma olayı bitiriyor işi

Evet park ederken Allah canımı alıyo sanki zaten manevra düşük bide kara direksiyon temelli ölüm

Evet park ederken Allah canımı alıyo sanki zaten manevra düşük bide kara direksiyon temelli ölüm

Beemer' Alıntı:
Hakkı Bey,
Aracınıza bayağı bir emek harcamışsınız.Fotoların bazılarına baktım.Su geçişi yaptığınız fotoğraf çok güzel ancak sağ salim geçiş gerçekleştimi?Aracınızda turbo uygulaması var mı?

hayır standart 2.2 motor turbo uygulaması yapmadık.turbo uygulamak bu motor için tamamen fantazi barış bey ama sizin dizel motor için uygulanmış örnekler var.ayrıca su geçişinde skıntı olmadı çok şükür :smiley:

hiluxln65' Alıntı:
hakkı bey sizin arabada resimlerini incelediğimde hidrolik direksiyon kutusunun açısı biraz dik duruyor gibi orjinal ekipman kullanarak çevirildi yoksa hilux tan çıkmamı merak ediyorum şayet başka bir aracın hd kutusu uydurularak işlem uygulanabiliyorsa aynı sistemi uygulayıp çevirelim direksiyonları

evet orjinal hilux dan çıkma set halinde alınıp takıldı.bizim 2.2 yn 106 modelin orjinali yok diye biliyorum japonyadan kuru direksiyon olarak ithal edilmiş.diğer dizel modellerin direksiyon sistemini pompa ayak ve krank kasnağına ilave kasnak ile takılıyor.bunun için konyadaki orhan atik le görüşebilirsiniz.facebook üzerinden bulursunuz.malum sitede de ilanları var zaten.

buda benim canavarın son hali ;)

IMG_1579.JPG

hakkı bey benim merak ettiğim 4x2 hiluxların direksiyon kutusu kullanılarak başka bir toyota modelinin pompası ile sistem devreye alınabilirmi mesela coronanın pompası kullanılarak montaj yapılabilirmi yada bir sitede direksiyon kutusunun sııfırı 220 euro gibi bir fiyata satılıyor mesela yurtdışından getirtilip türkiyeden bulacağımız çıkma bir pompa ile devreye alınabilirmi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR