Acil Lsd Kilit Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiluxln65 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,472
Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım

barış işin gerçeği benim eşimi razı etmek gibi bir durumum olmadı arabayı almaya karar verdik ikimizinde içine sindi araç gidelim alalım dedik satıcı arkadaşı aradık pazarlığımızı yaptık sonrada biletlerimizi alıp gittik hilux öldürülemez isimli programı bizde izledik gerçekten çok etkileyici bir program biz arabayı kahramanmaraştan aldık araba malum sitede bir gün durdu zaten ilanda o da bize nasipmiş arabaya ait aldığımız arkadaşın bana gönderdiği resimlerden iki adet var pc de onları ekliyorum arabaya mekanik olarak yaptıklarımın dışında sadece rock slider ekledim zaman için çelik jant ve 235/85/16 lastik düşünüyorum kasanın üzerine araç üstü çadır montajı yapabilirim (yaz aylarında balık avına giitiğimiz de epey iş görür) ben çok orjinalliğini bozma taraftarı değilim arabanın sade hali daha çok hoşuma gidiyor

1013828_819285281426210_2322265925736829281_n.jpg

big_1814104310u3.jpg

Etiketler

tşk ederim mustafa senin arabada hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız iyi günlerde

Teşekkürler
Birgün bütün off roadçılar gerçeği görecek ve toyota diyecek :smiley:

valla mustafa ben offroadçu değilim ama toyota dedim pişmanda değilim japon yapmış abi :smiley:

Değilsende ol bence hangi ildeysen git kulübe kayıt ol gezilere katıl pişman olmazsın

ava ve balığa giderken yeterince arazide vakit geçirdiğim için özel olarak offroad yapma ihtiyacı hissetmiyorum
mustafa senin arabanın üzerindeki lastik ebatı ne bilgi verebilirmisin

lastik ve jant almayı düşünüyorum fakat ebatları konusunda kafam karışık tüm arkadaşlardan fikir alabilirim bu konuda

hiluxln65' Alıntı:
lastik ve jant almayı düşünüyorum fakat ebatları konusunda kafam karışık tüm arkadaşlardan fikir alabilirim bu konuda

offroad yapmayı düşünmüyorsanız yakıtı ve motoru düşünürsek 31 ebat A/T lastik işinizi görür.ama dersenizki biraz göze hoş gelsin 33 ebat iyi durur biraz yakıt artar ve çekiş düşer tabi ;)

evet ağır arazi şartlarında kullanmayı pek düşünmüyorum benim akımda 235/75/15 yada 235/85/16 ölçüleri var fakat nasıl durur arabanın üzerinde bilemiyorum

ilan no:190459017 malum sitedeki bu tip bir lastik jant geçiyor gönlümden

hiluxln65' Alıntı:
evet ağır arazi şartlarında kullanmayı pek düşünmüyorum benim akımda 235/75/15 yada 235/85/16 ölçüleri var fakat nasıl durur arabanın üzerinde bilemiyorum

235.85.16 ebat ilk fotodaki ebat zaten yani 32'' takabul ediyor ;)

hiluxln65' Alıntı:

ilandaki jantların aynısını kullanıyorum -45 ofsetli olarak lastikleri 4.5 cm dışarı atıyor güzel durur ;) lastikler m/t arazide işinizi fazlasıyla görür ama asfaltda biraz ses uhultu yapar.Daha öncede yazdığım gibi ağır arazi düşünmüyorsanız a/t lastik düşünün bence ;) ayrıca fiyat çok iyi.

o zaman kombinasyonu ilandaki jant ve aynı lastiğin A/T si olacak şekilde yapmak lazım arabanın yakıtını arttırıp çekişini düşürmek istemiyorum çünkü şu an üzerinde lassa ok 200 7,50/16 lastik var yakıtı ve çekişi çok iyi

hiluxln65' Alıntı:
o zaman kombinasyonu ilandaki jant ve aynı lastiğin A/T si olacak şekilde yapmak lazım arabanın yakıtını arttırıp çekişini düşürmek istemiyorum çünkü şu an üzerinde lassa ok 200 7,50/16 lastik var yakıtı ve çekişi çok iyi

fotodaki jant ve lastikse onlardan daha az yakar ilandaki lastik jant.özelllikle eski toyota jantlar çok ağır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri