95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mad-Line Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,946
Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Hocam aracınız çok çekici olmuş tüm bakışları üzerine topladığna eminim zaten zj ye herşey yakışıyo efsane kasa güle güle kullanın...

Etiketler

Çok güzel görünüyor. İyi günlerde kullanın.

GEZGİN' Alıntı:
Hocam aracınız çok çekici olmuş tüm bakışları üzerine topladığna eminim zaten zj ye herşey yakışıyo efsane kasa güle güle kullanın...

teşekkür ederim ilk başlarda bende ikilemde kalmıştım xj mi zj mi diye ama zj dedik çokta memnunum zj yi secmemdeki belirleyici etken motor fazladan beygirler oldu

Süper olmuş yürüyen aksam. Benim 96 ZJ yede buna benzer bazı değişiklikler düşünüyorum ama kime anlatsam sen bi buldozer al daha iyi diyor. Bakıcaz artık.
Çamurun bol olsun...

maşallah çooooooook güzel olmuş birşey rica etsem yükseltme kitini nereden aldınız sagılar

uyozdemir' Alıntı:
Süper olmuş yürüyen aksam. Benim 96 ZJ yede buna benzer bazı değişiklikler düşünüyorum ama kime anlatsam sen bi buldozer al daha iyi diyor. Bakıcaz artık.
Çamurun bol olsun...

teşekkürler, Buldozer'i yolda kullanamayız dersiniz ;) siz istedikten sonra herşey olur

selam size maliyeti nekadar oldu ve sizmi gidip aldınız yoksa kargoylamı geldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri