95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mad-Line Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,944

Etiketler

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

güzel araç güzel sonuç...
ön şafta kaydırmalı sistem yaptırabilirsiniz, join zaten bu aracın en zayıf kısmı desem yeridir...kalınlaştımaya gerek yok bence...

997799' Alıntı:
güzel araç güzel sonuç...
ön şafta kaydırmalı sistem yaptırabilirsiniz, join zaten bu aracın en zayıf kısmı desem yeridir...kalınlaştımaya gerek yok bence...

Ön şaftım kaydıraçlı fakat şuan kaydıraç fakat yükselme sebebiyle kısa geliyor düz yolda sorun yok fakat araziye girdiğinde eminim dağılacak ilk işimiz ön şaftı biraz daha uzatıp ona göre biraz daha kalınlaştırılıp joint kısmını iptal etmek ama yoğun olduğum için aracı ne kullanabiliyor nede bu işlemler için sanayiye gidebiliyorum, bayram tatilinde bu işleri bitirmek istiyorum difransiyellerin ve kit harici kalan aktarma organlarının pasını alıp yeniden boyayıp artık diğer işlemlere geçmek istiyorum :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
çok güzel olmuş elinize sağlık.
şimdiye kadar ne kadar masraf yaptınız?

Teşekkür Ederim, toplamda 10.000 TL harcama yaptım parça fiyatları zaten bellli ekstra gümrükleme için 1000TL harcamam çıktı ve ekstra alt üst rotiller rot başları falan eklendi

Şuana kadar bukadar harcama yaptım bundan sonrada yavaş yavaş aklımdaki kalanları yaptırıcam

ne yaptın hocam ya arabayı uçurmuşsun bir kanatları eksik güle güle binmek nasip olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri