9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,585
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Ümit ederim sarhoş bir yerliinin silahına yanlışlıkla konmuş ve havaya ateşlenmiş bir domuz kurşununa inişinde hedef olmayız.Silah sesi her geçen sene azalsada nüfusumuzun azalmaması dileğiyle.Allah herkesi kayışı koparmış kafası boşa dönenlerden korusun. ;D

Etiketler

8 numaralı cj de bizim ekiptendi :D

Mobyletteboy' Alıntı:
Ümit ederim sarhoş bir yerliinin silahına yanlışlıkla konmuş ve havaya ateşlenmiş bir domuz kurşununa inişinde hedef olmayız.Silah sesi her geçen sene azalsada nüfusumuzun azalmaması dileğiyle.Allah herkesi kayışı koparmış kafası boşa dönenlerden korusun. ;D
amin
silah atanlar genelde o yörenin halkı degil o yörenin üst düzey yöneticileri yani memur kesim
en azından benim gördüklerim

bilinçsiz bir halkımız var malesef boşa havaya ateş etmekte ne demek ???

spor olarak yapacaksan poligona git, yok zevk için yapacaksan ava çık hem temiz hava alıp tıkanmış damarlarını açmiş olursun
ama böyle insanlarımız ava çıkarsa doğayada zarar verirler

cem yılmazın dediği gibi ''eğitim şart ''

o bölgenin yerli halkı silahı sever bu doğru ama ben o gün kamp alanında silah atan yada sarhoş yerli görmedim, ama kamp alanında gündüz vakti silah atan misafir gördüm, bununla birlikte gece dönerken inönü yaylası tarafında silah atılmasına tanık oldum ama onlarında yerli halktan olduğunu düşünmüyorum, konuyu bu şekilde yorumlamanıza üzüldüm, havaya ateş edilmesi konusu milletçe gelişmeye açık olduğumuz bir durumdur diye düşünüyorum.

selamlar.
Mesut

ailefotograf1123eu2.jpg

ailefotograf1122cw1.jpg

ladaofrot02112008254do8.jpg

ladaofrot02112008410jj0.jpg

ladaofrot02112008428sx9.jpg

ladaofrot02112008225mn6.jpg

ladaofrot02112008374pe3.jpg

ercova8an7.jpg

ercovaniva2bh0.jpg

9471 ... 119jp0.jpg

9ncuisoffoyunlarpamukovrk9.jpg

parodi' Alıntı:
Zonguldak ve Uludağ guruplarını kutlarım süperlerdi renk kattılar hele uludağ grubu kamuflajları disiplinleri harika 8) 8)

gurubum adına çok teşekkür ederim.....

ayrıca 30 kapı numaralı aracımız ile birinciliği paylaşmış olmakta gerçekten çok güzeldi....

IMG_1370.jpg

IMG_1368.jpg

SNC13191.jpg

Grnt005.jpg

IMG_1287.jpg

Güzellll kışda geliyor artık Bursa off-road grubu bizi uludağda gezdirir+kampatarız diye düşünüyorum Gezenbilir ailesi neder bu işe. :smiley::smiley:

Mobyletteboy' Alıntı:

Buraların yerlisi olarak bu yakıştırmayı kabul etmiyorum silah sesleri gurupların içerisinden geliyordu orada %0.5 yerli halk vardı o sesler bu orandan fazla idi. Yerli halk silahı çok sever ve atmaktan doymuştur. Şehirde silah atamayıp buralarda deşerz olanlardı bu kişiler. Ben bu yakıştırmadan alındım. Yuvacıklı diğer insanlarda bu fikirde. Bu yerlerin niğmetlerinden faydalanıp hemde çamur atmak yakişmiyor.

Meriç kardeşim doğru söylüyorsun,bu yazıyı tamamen mizahi bir bkış açısıyla yazmak istedim.Genelde aracını serserice kullanan insanlara yakıştırdığımız apache kelimesini yerli diye yazdığım için özür dilerim.

ben bu güzel buluşmaya katılamadım sebe ise çok uzak ben zonguldaktayım orası biraz taraflı olmuş isoff kendine yakın yeri seçmiş bence daha ortak bi nokta olmalı bolu en idalbiyerdi oyüzden kalabalık oluyor herkes kendini düşünüyorbirazda çevredeki insanları düşünmek lazım

geçen sene çok çağırdılar bi türlü denk gelmemişti... yol uzak olduğu için mutlaka kamplı gitmek lazım...güzel bir organizasyon olsada gitsek hakkaten askerliğimi orda yaptım uludağda muhteşem hep derdim kimbilir nasıl güzeldir uludağın içleri...

sefer67' Alıntı:
ben bu güzel buluşmaya katılamadım sebe ise çok uzak ben zonguldaktayım orası biraz taraflı olmuş isoff kendine yakın yeri seçmiş bence daha ortak bi nokta olmalı bolu en idalbiyerdi oyüzden kalabalık oluyor herkes kendini düşünüyorbirazda çevredeki insanları düşünmek lazım

Zonguldak ekibi geldi aslında iyide derecede yaptılar :D boluda yapmak istiyolar ama mülki idareyle bi sorun var boluda... :-\

biliyorum bizim ekibin çeyreği ordaydı bizim burada oldukça merka var ben ferozacıyım ve bnim gibi ferozadan 10 taneden fazla vr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR