9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,591
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

GetAttachment5.jpg

GetAttachment4.jpg

Etiketler

egemen' Alıntı:
doğuştan atletik 4runner
[

siz 4 runnur rerimleri ekleyince aklıma 93-94 yılında autoshow dergisinde üniversite yıllarında hayranı olduğum bu arabanın amerikada sınıfında 6 araç ile karşılaştırmalı testinde (maverick, trooper, xj, vauxhall -gerisini hatırlayamadım) değişik klasmanlar birada değerlendirilip en optimal araç ve en erkeksi araç seçildiği aklıma geldı birden. Güzel makinelerdir toyotalar severim. Dubai de de land cruiser ile çol safariye çıkıp hayran kalmıştım.

resimler çok güzel herkes çok eğlenmişe benziyor. teşekkürler..

Dediğiniz gibi BOLUnun ortak nokta oluşu ve arazinin oyunlar için daha elverişli bir ortam olması şimdiki senelere kadar oyunlara farklı bir güzellik katmıştı.Biz BOLU OFF ROAD KLÜBÜ olarak daha önceki senelerde oyunların tekrar boluda yapılması için birkaç İSOFF KULÜP yöneticileriyle görüşmelerimiz oldu.Problemlerin izin konusu değil de daha farklı sorunlar ortaya konuldu.Şayet tekrar oyunların BOLU da yapılması düşünülürse biz BOLU OFF ROAD KLÜBÜ olarak izin ve diğer sorunların aşılmasında öenmli destekler vermeye hazırız.

ama arakadaşlar işte sorun boluda diyor biz söyleyince bize kızıyorlar bende eminim bolu offroad klubü olarak herşeyi yapacağınıza ama başkalarıda bilse yapılacakları zonguldaktanda sizlere destek vr bu organizasyonlar için herkeze tşkküe ederim

uçan cj ye hasta oldum vallaaaa:smiley:))))))

Saygıdeğer arkadaşlar, enson yapılan oyunlarda, eski Bolu yöneticileri baktılarki hersene yoğunluk artıyor, kamp alanı kirası, odun parası, su parası, çevre temizlik parası gibi bize tahsilat listesi çıkardılar ve bu para meblalarına inanamazsınız. Bizde bu bir şenlik kimseden para alamayız dedik ve Boluda artık yapmayı bırakdık. Bu arada yeni gelen yönetim hala Boluda yapılsın istiyor ama iş işden geçti. Sevgili Adapazarı halkı sizlere bu imkanı sunmak için elinden geleni yaptılar ve yapıyorlar. Girişde verdiğiniz paralar görevli+yarış organizasyonu+kupa vs için alınıyor. Herkez taşın altına elini koymalı, yoksa ilerleyemeyiz. Hayırlı günler

__ C J 7 __' Alıntı:
CJ 5 ne şahlanmış be ;)
Fena şahlandı abi :D gece etabında daha guzel sahlandık ama resimi bulamadım.biz yarısı bitirdik kamp alanındayken baska bi offroad kulubune üye bi arkadas geldi dedi ki bu 7 numaralı cj nin sahibi kim.bende pilotumla beraber biz dedik.sonra o arkadas dedi valla sabahtan beri sizi arıyorum resim gostericem falan diye.bizde resimleri ondan aldık.madalya alamadık ama buda bize teselli oldu.

Benim çektiklerim ;
tanımadığım cj
DSC_0003.png

DSC_0006.png

Jazz =
DSC_0070.png

...

DSC_0042.jpg

dursun usta çok eğlenmişe benziyosun.. videolar müthiş.
bu arada kapı numarası *28* güzeeeeeell.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR