9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,591
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

İsoff kulübü üyesi olarak bilgi vereyim,bu oyunlar Boluda yapılıyordu bilmem hatırlıyormusunuz.Ama Bolu valiliği yerli halkdan gelen tepkiler üzerine senede 1 kez yapılıyor olsada artık izin vermiyor.Onun için İsoff gibi bu sporun kurucusu+öncüsü olan bir kurumu böyle bir ortamda suçlamadan önce lütfen iyice araştırın derim.Boluyu biz herkezden çok istiyorduk çünkü katılım daha fazla oluyordu ve ortak noktadaydı ama sorun bizde deyil yönetimlerde.Aynı sorun yarışlar içinde geçerli,biz Türkiyenin heryerinde yarış yapmak istiyoruz ama kendi bölgesinde sadece kulüp kurmak yetmiyor.Valilik,kaymakamlık,belediye gibi kurumlarla konuşup izin alın bizde gelip yarışalım.Buna en yakın örnek İzmir offroad kulübü.Geçen sene biz gittik.Onlarda herkezi ikna etmişler şuan yarış takviminde İzmirde var.Bu sporu brlik beraberlikle yayabiliriz.Hayırlı günler.

Etiketler

ben de biliyorum boluda ki sorunu ben illada boluda olsun yazmadım okuduysanız sadece ortak biyer olsun dedim boluyu örnek verdim

sefer67' Alıntı:
ben bu güzel buluşmaya katılamadım sebe ise çok uzak ben zonguldaktayım orası biraz taraflı olmuş isoff kendine yakın yeri seçmiş bence daha ortak bi nokta olmalı bolu en idalbiyerdi oyüzden kalabalık oluyor herkes kendini düşünüyorbirazda çevredeki insanları düşünmek lazım

Bu yazıyı birde siz okuyun isterseniz(isoff kendine yakın yeri seçmiş kısmı ve herkez kendini düşünüyor) kısmı.Saygılarımla.

yaa bunu tartışma olark değilde ozmn açıklama olar soruyorum kırdıysam şimdiden özür niye pamukova ozmn başkada altarnetyif yerlere baktınızmı

Biz bu tür organizasyonları yaparken yarış dahil heryeri tek tek araştırır,gider yetkililerle tek tek konuşuruz.Hangi bölgeden olumlu sonuç+davet gelirse oraya gezi,yarış,şenlik herneyse onu yaparız.Biz bu konuda aşırı derecede titiz ve hassasız çünkü kurucu olmak ,bu işe gönül verenlerin işlerinden çok bu sporla ilgilenmesi ve şuan off-road camiasını bırakın bütün motorsporlarında artık ayrı bir yerimizin olması gibi..Hertürlü yarışa muhakkak bizden görevli isterler, Formula 1 dahil.Onun için biz herkezi ve herşeyi sayısız toplantı yaparak düşünüyoruz.İsoff sayfasında görüş ve önerileriniz kısmı var buraya muhakkak fikirlerinizi yazın,olumlu olumsuz.Sonuçda hatasız kul olmaz.Çok yakın bir örnek vereyim.Gezenbilir Humaoto gezisi için bile Mustafa abi, Uğur abi ve ekibi okadar çok uğraştılarki,kaçdefa şileye gidildi.Bunlar hep gönül işi kimse para vermiyor bu insanlara.Ayrıca gene bizim organizasyonlarda da birkaç sponsorun dışında birçok masraf üyeler tarafından karşılanıyor.

Uzun lafın kısası herkez kendince bir klüp kuruyor artık,bu çok güzel bir olay eskiden bizden başka kimse yoktu.Ama artık bu klüpler gerek yarış gerekse geziler için kendi bölgelerindeki kişileri hareketlendirip bu spora gönül verenlerin günden güne çoğaldıklarını vurgulayıp,kendi yörelerine aktivite düzenleyip çekmeleri gerekiyor.Yoksa bu şile,ercova veya şahsi atlama,zıplamalarla bir yere varmaz.Bakın gezenbilir grubu bile 2 senede nerden nereye geldi;çünkü herkez taşın altına elini sokuyor.

Saygılarımla.

işallah birgün çukurova bölgesinde de bir faaliyet yapılır biz de her sene boluya son 2 senedir de sakarya geliyoruz mersin/tarsus tan biraz zor oluyor o yüzden her sene en az 15 jeep ile geldiğimiz offroad oyunlarına bu sene 1 jeep geldi...

4X4 GECE ETABI

1 8 HASAN TARHAN NEDİM SEVİN SAKARYA
2 19 ŞÜKRÜ VELİOĞLU GÖKHAN ÖZER ZONGULDAK
3 20 TUNCAY ÜNDER ERKAN ÇİÇEK ZONGULDAK
4X4 GÜNDÜZ ETABI
1 13 HARUN ÇARPIŞANTÜRK YUSUF ÇARPIŞANTÜRK İSTANBUL
2 30 ÖZCAN ÖZDEMİR CANER SOLEY BURSA
3 26 ONUR TOKUCU SELÇUK TOKUCU ANKARA
4X4 GENEL KLASMAN

1 8 HASAN TARHAN NEDİM SEVİN SAKARYA
1 30 ÖZCAN ÖZDEMİR CANER SOLEY BURSA
2 20 TUNCAY ÜNDER ERKAN ÇİÇEK ZONGULDAK
3 13 HARUN ÇARPIŞANTÜRK YUSUF ÇARPIŞANTÜRK İSTANBUL

MOTOSİKLET

GÜNDÜZ ETABI- GENEL KLASMAN
1 1 MESUT KESKİN SAKARYA
2 2 OĞUZ AKIN SAKARYA
3 7 ÖZKAN KARADUMAN SAKARYA

cok güzel etkinlik olmuş gidemediğim icin üzüldüm emeği gecen arkadaşlara teşekkürler.

Bunlar da benim çektiğim fotoğraflardan.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMGP1842.jpg

IMGP1866.jpg

IMGP1890.jpg

IMGP1893.jpg

IMGP1895.jpg

Gündüz etabında bizim araç.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

sapanca off-road 2008 136.jpg

sapanca off-road 2008 137.jpg

Hazır 67 plakayı görmüşken küçük bir anımı anlatayım,benim ufaklığı zonguldakdan satın almıştım(Landcruiseri).Aldığım gün cuma günüydü ve plaka işlemleri doğal olarak bitmedi.Cuma akşamı Akçakocaya düğüne davetliydim.Yolda biraz kayboldum ve birkaç kahvehaneye selemınaleyküm diyerek Akçakocayı sordum.Adamlar bana tarif etti ama dövecekmiş gibi.Sonra akşam arkadaşa dedimki; Olum sizin burada Akçakocalıları sevmiyorlarmı dedim.Oda niye deyince anlattım olanları.Gülme kırizine girdi ve sakinleşince abi plakan 67 tahmin et sence niye öyle davrandılar dedi ve geç de olsa jeton düştü.Buradan zonguldaklılara selamlar.

doğuştan atletik 4runner
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

n574749354_992146_3421.jpg

n574749354_992167_372.jpg

n574749354_992170_2922.jpg

n574749354_992171_3722.jpg

4 resimde harika birbirinden güzellllll. ;D ;D ;D ;D

egemen hocam 4runner harika bir arac tyotonun en begendigim modellerinden biridir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR