9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,591
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

serdaragdas' Alıntı:
Enbüyük şovu saygıdeğer Kenan Çarpışantürk yaptı. Bir son model terios ve bir toyota hılux le show üstüne show yaptı. izlerken büyük keyif aldık. Helal sana abiciğim.

en son discovery le yaptı 3 5 kişi izledik..ama aracın motoru su aldı kenan abi çok üzüldü....

Etiketler

Slm Tuncay, hoşgeldin.
Madalyaları toparladınız, tebrikler.
Sende daha videolar da olması lazım, öyle değil mi?

reis28' Alıntı:
........ pazar günü etkinlik alnınadn biraz erken ayrıldık biz oyunların sonuclarını beklemeden acaba ilk üçü bilen varmı cünki gerisi sonra acıklanacak denmişti

reis28'in yukarıdaki sorusunun cevabını biliyorsundur herhalde.
selamlar.

Arkadaşlar resimler süper,süper,süper...... :smiley:

Zonguldak ve Uludağ guruplarını kutlarım süperlerdi renk kattılar hele uludağ grubu kamuflajları disiplinleri harika 8) 8)

dronder' Alıntı:
motora neredeyse su alacağım engelden geçişim...

Hava girişiniz nerede bilmiyorum ama aracın su çekebilmesi için ya kaput üzeri suda dalganızdan yavaş gitmeniz, ya da aracı kaput üzeri suyun içinde stop ettirmeniz gerekir. Onun dışında usturuplu gaz vermeyle (hava emişi etkileyen) kolay kolay araç su çekmez. Zaten dibinde rezervuar vardır. Yinede tabi ki mantıklı olan risk almak yerine, snorkel takmak. :smiley:
Burada başınıza gelen ateşleme sisteminin sudan etkilenmesi. Bu tür karşınıza ne çıkacağı belli olmayan gezilerde distribütör ve buji başlarına WD 40 sıkarsanız aracınız güç kaybı veya stop etme sorunu yaşamaz.

kamp, oyunlar, geziler, fotolar çok güzel

gezenbilirin dönüş fotoları mükemmel
orkun abi canavar çamuru baya sevmiş gibi ;)

çok güzel bir etkinlikti..gezenbilircilerle tanışmaya pek fırsat olmadı ama bir dahaki etkinliğe artık...

dereceye girenleri nasıl nereden öğrenebiliriz..isoffun sitesinde göremedim...

8 kapı numarası ile yarışan cj-5 in birinci olduğunu duydum. ama kimindir bilemiyorum.

Merhaba biz pazar günü geldik.Gezenbilircilerle tanıştık araclar üzerine bilgi aldık.çok yararlı bir gün oldu bakalım öğrendiklerimizi uygulayabilecekmiyiz.
IM000652.jpg

keyifli ve eğlenceli bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler...tek şikayetim gece egsoz susturucuları sökük dolaşan motosikletler:(((((

Arkadaşlar geçen sene katılanlar bilir; bu sene yola döşenen jütler ve organizasyonun biraz daha sıkılığından dolayı o motor sesleri ve silahlar çok ama çok daha azdı.Onları yapanlar zaten o bölgenin yerli halkı,yaşam tarzları bu onun için bu sene bana göre çok sessizdi.Hergeçen sene daha çok geliştirmek ümidiyle.

inşallah daha iyi olmasını ümit ediyoruzz

evet silahlar yöre halkından arada da etkinlige katılanlardan motorların aracların eksoz sesleri malesef istemesekte vardı fakat hepsi bir tarafa olumlu tarafları daha coktu bence cok mükemmel oldu etkinlik ilerleyen yılarda dahada iyi olur umarım oyunlar cok iyidi ama hıza yönelikti bence daha fazla engel aşma ve beceriye yönelik olsa daha eylenceli olurdu bu temennimi isoff un sayfasındada belirttim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR