88 xj Revizyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgursenyurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,068

Etiketler
Ynt: 88 xj Revizyon

Özgür,
Andoff (Ankara Off-Road Klubü) ' tan Kemal abinin Ostim' de yapı malzemeleri, hırdavat v.s. gibi şeyler satan kocaman bi işyeri var.
Ben kendisiyle ve işyerinin sorumlusu Enver bey ile görüştüm. Mapa' dır, strep' tir v.s. her türlü ihtiyacın için yardımcı olacaklar. Andoff' tan oldukları için Off-Road ekipmanlarındanda anlıyorlar... Başka bi yere bakmana gerek yok derim, en uygun şekilde halledecekler tanıdık oldukları için.
Çok ilgili ve iyi insan esnaflar..

Alp' selamı var diye kenidini tanıtman gerekiyor. Bekliyorlar.

Bayağı bi reklam gibi olduda, olsun.... ;D ;D

-Özdem Yapı-
-Sahibi: Kemal ÖZDEM-
-Sorumlu: Enver bey-
-Alınteri Bulvarı, No:32 Ostim , tel: 3542881-pbx, 3546447, 3545482

Görüşürüz....

Alfonse' Alıntı:
Özgür,
Andoff (Ankara Off-Road Klubü) ' tan Kemal abinin Ostim' de yapı malzemeleri, hırdavat v.s. gibi şeyler satan kocaman bi işyeri var.
Ben kendisiyle ve işyerinin sorumlusu Enver bey ile görüştüm. Mapa' dır, strep' tir v.s. her türlü ihtiyacın için yardımcı olacaklar. Andoff' tan oldukları için Off-Road ekipmanlarındanda anlıyorlar... Başka bi yere bakmana gerek yok derim, en uygun şekilde halledecekler tanıdık oldukları için.
Çok ilgili ve iyi insan esnaflar..

Alp' selamı var diye kenidini tanıtman gerekiyor. Bekliyorlar.

Bayağı bi reklam gibi olduda, olsun.... ;D ;D

-Özdem Yapı-
-Sahibi: Kemal ÖZDEM-
-Sorumlu: Enver bey-
-Alınteri Bulvarı, No:32 Ostim , tel: 3542881-pbx, 3546447, 3545482

Görüşürüz....

alp teşekürler yarın uğrayıp alayım

ozgursenyurt' Alıntı:
alp teşekürler yarın uğrayıp alayım
oki doki.... :smiley: başka şeyler v.s. için no' mu gönderiyorum pm' den...

Unutma, biliyormusun bilmiyorum ama, strepi mapayı felan aracının ağırlığının 2 katı almalısın....
Bende 1 tane 4 tonluk gri eskimiş vardı, şimdi 5 tonluk kırmızı aldım...

Alfonse' Alıntı:
oki doki.... :smiley: başka şeyler v.s. için no' mu gönderiyorum pm' den...

Unutma, biliyormusun bilmiyorum ama, strepi mapayı felan aracının ağırlığının 2 katı almalısın....
Bende 1 tane 4 tonluk gri eskimiş vardı, şimdi 5 tonluk kırmızı aldım...

ok alp teşekkürler
ben de bugün aracı 2" yükseltmek için harekete geçtim önleri yükselttim fakat arkaları yükseltmek için kaldırınca makasların kırık olduğu ortaya çıktı iyi ki yükseltmişim
inşallah yarın bitecek güzel olacak. :D

ozgursenyurt' Alıntı:
ok alp teşekkürler
ben de bugün aracı 2" yükseltmek için harekete geçtim önleri yükselttim fakat arkaları yükseltmek için kaldırınca makasların kırık olduğu ortaya çıktı iyi ki yükseltmişim
inşallah yarın bitecek güzel olacak. :D

Aracı yükseltmek isterken makasların kırık olduğunu farketmişsin.....

Demek ki yükseltme iyi bişey, işe yarıyor... ;) ;) ;) ;D ;D ;D

Geçmiş olsun demeyim, iyi bi aksilik olmuş... :smiley: Kolay gelsin...

Özgür Bey aracınız hayırlı uğurlu olsun,

iyi günlerde kullanın,

Ben halen binek otomobil kullanıyorum, 4x4 lere merak saldım ama insan bilmeyince biraz tedirgin oluyor doğrsu
tabi işin ekonomik boyutu da var,

Siz arazi araçlarında yeni olmanıza rağmen planlı bir revizyon ve bakım çalışması çabası içinde oldmanızdan dolayı nacizane
sizi tebrik ediyorum, Sizin gibi arkadaşlar, Benim gibi yeni 4x4 sahip olmayı aklından geçirenlere cesaret veriyorsunuz sağolun,

Cevaplama fırsatı bulabilirseniz bikaç sorum olacak,

XJ'ye nasıl karar verdiniz,
araştırmalarınız sonucu mu yoksa öylemi rast geldi ?
KM de nekadar yakıyor, LPG de 30 - 35 kuruş gibi olması lazım bildiğim kadarıyla,

selamlar, saygılar.

katsumoto33' Alıntı:
Özgür Bey aracınız hayırlı uğurlu olsun,

iyi günlerde kullanın,

Ben halen binek otomobil kullanıyorum, 4x4 lere merak saldım ama insan bilmeyince biraz tedirgin oluyor doğrsu
tabi işin ekonomik boyutu da var,

Siz arazi araçlarında yeni olmanıza rağmen planlı bir revizyon ve bakım çalışması çabası içinde oldmanızdan dolayı nacizane
sizi tebrik ediyorum, Sizin gibi arkadaşlar, Benim gibi yeni 4x4 sahip olmayı aklından geçirenlere cesaret veriyorsunuz sağolun,

Cevaplama fırsatı bulabilirseniz bikaç sorum olacak,

XJ'ye nasıl karar verdiniz,
araştırmalarınız sonucu mu yoksa öylemi rast geldi ?
KM de nekadar yakıyor, LPG de 30 - 35 kuruş gibi olması lazım bildiğim kadarıyla,

selamlar, saygılar.

ilginize teşekkür ederim.
ben xj'yi tamamen kasası bana sempatik geldiği için aldım.
Ama kullanmaya başlayınca kasasının dışında arazi performansıda çok iyi olduğunu gördüm ve açıkcası çok iyi bir karar verdiğimi anladım

xj başta çok mekanik bir araç ve kendiniz bile birçok yerini söküp takabiliyorsunuz.
ikinci olarak amerikan ve mükemmel bir sesi var.
üçüncü olarak karşıdan bakınca jeep gibi duruyor yani hayalinizde bir jeep çizin deseniz bir çok kişi sanki ya cjnin yada bu aracın süliyetini çizer gibi geliyor bana.
dördüncüsü alım bütçesi çok değil ve biraz ayakları üzerinde duran bir araç alırsanız masraf çıkarmıyor.
ve son olarak arazide acayip güçlü size tat veriyor hakikaten. :smiley:

yakıt konusuna gelirsek benim araç aldığım da km de 250 ila 300kr arasında yakıyor du. fakat mt lstik ve yükseltmeden sonra yakıtı 400kr çıktı belki biraz lpg kısılırsa 350krdüşer ama bu seferde performansı çok kötü oluyor.o neden le bu şekilde kullanıyorum.

size de tavsiye ederim.,
görüşmek üzere. :smiley:

Özgür Bey, Öncelikle hayırlı olsun,bence çok temiz bir 4x4 çıkacak ortaya; zaten bence bu işin en keyifli tarafı sanayide bu işleri yaparken/yaptırıken aracın gözle görülür şekiilde düzeldiğini ve kendi istediğniz forma dönüşmesini izlemek ve işk yola çıkış...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.