77 Model CJ5'imi Topluyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bafralı55_jc5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 282
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,492
Ynt: 77 Model CJ5'imi Topluyorum

Fotoğraflar çok güzel oluyor bitiyor hatta canavar ;D Döşemeleri kaça mal ettin parça ne kadar işçilik ne kadar ? Israrla söylüyorum ön cam kırmızı olmalı bence :-\

Etiketler

SaygınOzdemir' Alıntı:
Fotoğraflar çok güzel oluyor bitiyor hatta canavar ;D Döşemeleri kaça mal ettin parça ne kadar işçilik ne kadar ? Israrla söylüyorum ön cam kırmızı olmalı bence :-\
döşeme hepsi 750 tl ye mal ettim.RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ O YÜZDEN BEN SİYAH YAKIŞTIRDIM.

SaygınOzdemir' Alıntı:
İyimiş fiyat da bağırmana gerek yoktu :-\
yok estafurullah bagırmak değil :D :D görüşleriniz için teşşekkür ederim bi kaç kişi daha dedi de bu satten son kaportacıya gimem bi daha allah korusun ;D ;D ;D ;Dbu gün arabanın elektirik işini bitirdim bi işletme yeri yapıcaz bi kaç işlemi kaldı işde bi de ayna alıcaz ondan sonra işlem tm. sizdede cj5 varmış herhalde resimleri yokmu inceleyelim aracınızı

bafralı55_jc5' Alıntı:
yok estafurullah bagırmak değil :D :D görüşleriniz için teşşekkür ederim bi kaç kişi daha dedi de bu satten son kaportacıya gimem bi daha allah korusun ;D ;D ;D ;Dbu gün arabanın elektirik işini bitirdim bi işletme yeri yapıcaz bi kaç işlemi kaldı işde bi de ayna alıcaz ondan sonra işlem tm. sizdede cj5 varmış herhalde resimleri yokmu inceleyelim aracınızı
Şaka yapıyorum ;D Aman aman kaportacının eline düşme jeepi unut git eline düştüğün an.Bitiyor bitiyor stepne taşıcıyı öneririm bende örnek var fotolarını koyarım yakın zamanda örnek olur benim jeepin eski sahibi kendi yapmış ;D Krom pahalı ama çok değiştiriyor aracı aynalar için öneririm.Bende daha dün aldım cj5 mi süslüyorum zilliyi bitsinde yayınlıcam fotoğraflarını pasta cilası bitti ufak tefek boyama işleri kaldı sonra konu acarım.Allah kolaylık versin Saygılar ;D

SaygınOzdemir' Alıntı:
Şaka yapıyorum ;D Aman aman kaportacının eline düşme jeepi unut git eline düştüğün an.Bitiyor bitiyor stepne taşıcıyı öneririm bende örnek var fotolarını koyarım yakın zamanda örnek olur benim jeepin eski sahibi kendi yapmış ;D Krom pahalı ama çok değiştiriyor aracı aynalar için öneririm.Bende daha dün aldım cj5 mi süslüyorum zilliyi bitsinde yayınlıcam fotoğraflarını pasta cilası bitti ufak tefek boyama işleri kaldı sonra konu acarım.Allah kolaylık versin Saygılar ;D
saolasınn saygıınn aç sen konunu da bakalım senin jeepe

bafralı55_jc5' Alıntı:
saolasınn saygıınn aç sen konunu da bakalım senin jeepe

Yarın filan açarım sanırım açıkcası jeepi temizlemekten fotoğraf çekmek aklıma bile gelmedi kirli velet anca temizlendi ;D satılacak-alınacak parçalarım var aradan çıkmış olur :D

Uploaded with ImageShack.us

Görüntü015.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR