bafralı55_jc5
ofroad tutkunu
Ynt: 77 Model CJ5'imi Topluyorum
İsmail ustam bu kadar çok beğendiyse yakından takip edelim bu cj5'i ++ ;Dismail55' Alıntı:harika olmuş bizzat gidip baktım iyi bir işçilik olmuş vernikte harika olmuş hayırlı olsun inşallah bu yaz çok ama çok sıcak olacaaaaaaaaaaaaaak ;D ;D ;D ;D ;D ;D : : : : : : : :
teşekkür ederim saygın bey en yakın zamanda bitmiş haliyle fotolarını koyup test sürüşüne çıkcam inşallah allahın izni ileSaygınOzdemir' Alıntı:İsmail ustam bu kadar çok beğendiyse yakından takip edelim bu cj5'i ++ ;D
teşekkürler ismail abii inşallah hafta sonu senin ordayım .ismail55' Alıntı:harika olmuş bizzat gidip baktım iyi bir işçilik olmuş vernikte harika olmuş hayırlı olsun inşallah bu yaz çok ama çok sıcak olacaaaaaaaaaaaaaak ;D ;D ;D ;D ;D ;D : : : : : : : :
osman' Alıntı:Elinize sağlık güzel oluyor.
Şase ve tamponları nasıl boyadınız resimleri var mı? Ne çeşit bir boya kullandınız?
Bu arada üzerindeki lastikler kaplama mı , orjinal mi? Orjinal ise nasıl temin ediyorsunuz?
Güle güle kullanın.teşekkür ederim osman bey tanpona ve saseye siyah mat attım.lastikler orjinaldir.kapşama filan değildi bu lastikler bennim bir önceki jeepimin lastikleriydi boyanana kadarlık taktım yarın değiştirecem lastikleri ihtiyacınız varsa satabilirim üzerindekileri ben 31*10,50/15 lastik alıcam o yüzden elimde 3 çift lastik var bunları satıp 31*10,50/15 alıcam
teşekkür ederim saygın bey.inşallah bundan sonrasını kendi garaşımda yavaş yavaş yapıcam kaportacının dükkanından kurtuldum ya o bana yeter ;D ;D ;DSaygınOzdemir' Alıntı:Maşallah Maşallah Oluyor Jant lastik de eklediğinde dudak ısırtacak sanırım ;D Ne kadar önemlidir bilmem ama camın siyah olması çok dikkat çekiyor kırmızı olsa daha iyi olabilir kolay gelsin ;D
bafralı55_jc5' Alıntı:teşekkür ederim saygın bey.inşallah bundan sonrasını kendi garaşımda yavaş yavaş yapıcam kaportacının dükkanından kurtuldum ya o bana yeter ;D ;D ;D