Burak DEMİRAL
Doğrular,yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.
1. Seçenek: Ranzalı - Büyük Mutfak/Banyolu Model
Ranzalar: 70 cm (3600 modeli 65 cm)
Banyo: 125 cm (3600 modeli 100 cm)
Mutfak Banko: 118 cm + 30 cm ek banko (3600 modeli 93 cm + 30 cm ek banko)
(30 cm evye, 30 cm 2'li dikine ocak, 3 cm ara boşluk, 55 cm banko üstünde boşluk kalıyor. Ayrıca +30 cm ek bankoda var.
Ön Yatak/Oturma Alanı: 140 cm. (3600 modeli 130 cm)
2. Seçenek: 2. Çift Kişilik Yatak/Masalı Model
Arka Çift Kişilik Yatak: 105 cm (Masa olma özelliğinde) (3600 modelinde ranza 65 cm di.)
Banyo: 100 cm (3600 modeli 100 cm)
Muftak Banko: 93 cm + 30 cm ek banko (3600 modeli 93 cm + 30 cm ek banko)
Ön Yatak/Oturma Alanı: 130 cm (3600 modeli 130 cm)
* 2.seçenekte, PİNO karavan benzeri arka yatak üstüne 65 cmlik bir ranza daha yapabilirse, Karavan yine 5 kişilik olur.
Selamlar,
2. seçenek olarak paylaştığım yukarıdaki durumda PİNO'nun yatak üstü ranza ölçülerine hafta sonu eriştim.
3 Kişilik yatak olabilir dediği oturma grubu: 140 X 212 cm
2 Küçük çocuk için katlanır ranza: 65X205 cm (80 kg kapasiteli)
Dolasıyla 1. seçenekte düşündüğümüz 140 cm sadece MAY Karavana özel olmayacak, Pino'da da mevcut ve 3 kişilik olarka pazarlıyor. 2. seçenekte yapabilmesini önereceğimiz ranzalı yatak fikri arkada 105 cm lik yatak/masanın üzerinde olacak. Pino bunu yaptıysa Orhan ustada yapabilir diye düşünüyorum. (Aynı 65 cm katlanır olarak)
Orhan ustayı bu yeniliklere teşvik etmek için (Katlanır ranza ve 3'lü ranza) ciddi bir pazarlama kampanyası olabilir diye konuşacağım. Sonuçta bu yenilikler karavanı 5 kişilik yapacak.
Web sitesi ile ilgili ay sonunda resmi olarak adımları atıyoruz. Ben şuan için ilerde onunda rahatlıkla güncelleyebileceği Wordpress tabanlı bir sistem düşünüyorum. İlk aşamada Forum kurmayacağım. Ama site modellerin altında yorumlara açık olacak. Yani bilgi almak isteyen, paylaşım yapmak isteyen yorum olarak paylaşabilecek.
Zamanla bana destek olabilecek biri çıkarsa, Forum kurarız ve modetörlüğü onun yönetiminde sürdürebiliriz. Bu konuyu Orhan usta ile daha konuşmadım.
Bu arada artık MAY Karavanın 2 web adresi olacak... (2 adres/domain aynı alana/siteye yönlendirilecek ancak mevcut maykaravan.net 'de ki site silinecek.)