ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
1956 model Chevrolet in yakıt deposu kapagı nerededir?@
Türkiye Chevrolet Kulübü kurucusuyum. (Hem klasikler hem yeniler.)
Hepsi bu...
1956 model Chevrolet in yakıt deposu kapagı nerededir?@
Türkiye Chevrolet Kulübü kurucusuyum. (Hem klasikler hem yeniler.)
Hepsi bu...
@pasolvon
Hocam bakın, ben şuan 750 kg altı karavana sıkışmış durumdayım. Kendi özelimde başka çarem yok. Çünkü engelliyim, özel kodlu ehliyetim var ve sadece otomatik vites araç kullanabilir durumdayım. Geçmişte her türlü aracı kullanırdım ama şimdi böyle değil...
Ayrıca, ticari kasalı araçta kullanamıyorum. Ayrıca BE ehliyette alamıyorum. Çünkü Kurul, sağ kolunda problem olan birisi 750 kg üstü karavanı çekip, çeki demirine nasıl alabilir diyip normal ehliyetimi de iptal etmesinden korkuyorum.
Motokaravanların %90'ı manuel olduğu için alamıyorum. Kiralamak istedim o bile olmuyor.
%10 duldum ama 300.000 TL istiyorlar, nasıl alayım?
Camper'larda yani 8+1 araçlarda otomatik versiyon daha fazla. Ama onlarda da 3 yatak üzerine çıkamıyorum. Tuvalet ve Banyo için tavan vb oynadığımda yine 200.000 TL de buluyorum kendimi.
750 kg üstü çekme alamıyorum BE ehliyetim yok.
Dolayısıyla şuan bütçeme uygun kullanabileceğim tek karavan 750 kg altı karavanlar. Ve onlarda avantajları gereği şuan fiyatları uçurmuş durumdalar. Bahsettiğiniz Aviva 360DK 750 kg altı mı?
Öyle ise direk ona bakayım dediğiniz gibi?
Bu arada hiç EKS - Emeksan'ı konşumuyoruz. Sosyal medyada sahip olanları da bulamadım. Yorum var mı acaba, kullanan ya da tecrübesi olan?
Eks 3600 4 kişilikBu arada hiç EKS - Emeksan'ı konşumuyoruz. Sosyal medyada sahip olanları da bulamadım. Yorum var mı acaba, kullanan ya da tecrübesi olan?
Eks 3600 4 kişilik
Fiyatı ne kadar öğrenmek lazım
O1 belgesi varmı sormak lazım
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu karavana 65 bin çokBen firma sahibi ile görüşmüştüm. Belgeleri konusunda tatminkarlar. Hatta bu karavanı almadan önce EKS3600 için görüşmüştüm. Ek donanım eklerseniz O2 ile vermek zorundayız. Ek donanımsız baz donanımla ancak O1 ile teslim edebiliriz demişti. Aralık 2018'de liste fiyatı KDV dahil 65000TL idi.O zamanlar dıştan kasetli tuvalet filan standarttı. Şimdilerde çıkartmışlar onu standarttan. O nedenle güncel fiyat almak lazım.
Ancak 1 yılı geçkin süredir sarı sitenin çekme karavan ilanlarını takip ederim. Listelenen her karavanı bilirim. Bu markadan tek bir karavan bile gelmedi bu siteye. Ya kullananlar çok memnun satmak istemiyorlar ya da kullanan çok az
Sizin özeliniz se niye yazdınız ki sizin deyiminiz ile konuya ilgisi de yok ayrıca buraya yazılınca artık özel olmaktan çıkıyor.Yine sorayım: Fındik motor ne ola acaba?@ince999
Bu konunun başlığı nedir? Karavan konusunda deneyimsiz olmamız ile ilgili sözlere cevap vererek kendimi tanıttım. Benden size ne? Biz burada neyi paylaşıyoruz? Kendi ellerimle açtığım depo kapağına yanlış diyip birde saldırıyorsunuz. Forumların amacı bilgi paylaşmak ise, benim özelim sizi niye ilgilendiriyor?
Başka sözüm yok...
@pasolvon
Diğer karavanların durumu gibi oldu. 3000 modeli falan da var ama yatak 2 kişiye düşüyor.