Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu
Sayın Rumelian, Kürşay Bey Eşeği At yapmaya kalkmayın demiş. Biz zaten öyle birşey yapmıyoruz, bu forumda çokça tartışıldı. Şu anda üzerinde tartıştığımız konu at-eşek muhabbetinden ziyade sorunların genellenmesi ile alakalı bir durum.
rumelian' Alıntı:yine bir duster başlığı, tartışmaya dönüşmüş.
araca 30.000 TL verdiğinizi düşünsek tahmini vergisiz fiyatı 16.000 TL gibi olur. bunu fabrikadan çıkış maliyetine düşerseniz. komik bir rakam kalır. o fiyata az (düşük kalite demek istiyorum ama demiyorum) malzeme ve hızlı üretimle başarabilirsiniz. sonuçta clio symbol fiyatına SUV alıyorsunuz.
O zaman çapak kalma gibi problemler normal karşılanmalı. hatta daha sonra kapı gıcırtıları, kullanıma bağlı süspansiyon sorunları olabilir. Bence araç ses verdi mi servise koşun. çünkü yeni bir araç. firmanın yeni girdiği bir ürün gamı. hatalar olabilir. eksiklikler olabilir. sizden kazandıkları tecrübeyle dusterın 2. kasasında iyileştirmeler yapacaklardır. Kobaysınız demiyorum bakın. sadece olması gereken budur.
bu aracın esas defoları 3. yıldan sonra ortaya çıkacaktır. Bırakın duster kendi kendini kanıtlasın.
not: Kürşat bey kırıcı gibi görünen ama olayı güzel özetleyen bir yorum yapmış eşek-at karşılaştırmasıyla.. Katılıyorum.
Sayın Rumelian, Kürşay Bey Eşeği At yapmaya kalkmayın demiş. Biz zaten öyle birşey yapmıyoruz, bu forumda çokça tartışıldı. Şu anda üzerinde tartıştığımız konu at-eşek muhabbetinden ziyade sorunların genellenmesi ile alakalı bir durum.