70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deeppitane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,523
Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

rumelian' Alıntı:
yine bir duster başlığı, tartışmaya dönüşmüş.
araca 30.000 TL verdiğinizi düşünsek tahmini vergisiz fiyatı 16.000 TL gibi olur. bunu fabrikadan çıkış maliyetine düşerseniz. komik bir rakam kalır. o fiyata az (düşük kalite demek istiyorum ama demiyorum) malzeme ve hızlı üretimle başarabilirsiniz. sonuçta clio symbol fiyatına SUV alıyorsunuz.
O zaman çapak kalma gibi problemler normal karşılanmalı. hatta daha sonra kapı gıcırtıları, kullanıma bağlı süspansiyon sorunları olabilir. Bence araç ses verdi mi servise koşun. çünkü yeni bir araç. firmanın yeni girdiği bir ürün gamı. hatalar olabilir. eksiklikler olabilir. sizden kazandıkları tecrübeyle dusterın 2. kasasında iyileştirmeler yapacaklardır. Kobaysınız demiyorum bakın. sadece olması gereken budur.
bu aracın esas defoları 3. yıldan sonra ortaya çıkacaktır. Bırakın duster kendi kendini kanıtlasın.
not: Kürşat bey kırıcı gibi görünen ama olayı güzel özetleyen bir yorum yapmış eşek-at karşılaştırmasıyla.. Katılıyorum.

Sayın Rumelian, Kürşay Bey Eşeği At yapmaya kalkmayın demiş. Biz zaten öyle birşey yapmıyoruz, bu forumda çokça tartışıldı. Şu anda üzerinde tartıştığımız konu at-eşek muhabbetinden ziyade sorunların genellenmesi ile alakalı bir durum.
 

Etiketler
Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

Ümiterkan, "istatistik öğrenemediniz" diyen arkadaş kürşat değil. Dikkatinden kaçmış olmalı. ;D
 

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

olguncandan' Alıntı:
Ümiterkan, "istatistik öğrenemediniz" diyen arkadaş kürşat değil. Dikkatinden kaçmış olmalı. ;D

Onun ismi de Kürşat, olgun bey :D

olasiliksiz=kürşat
tempus=kürşad
 

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

umiterkan' Alıntı:
Onun ismi de Kürşat, olgun bey :D

olasiliksiz=kürşat
tempus=kürşad

;D
Valla benim dikkatimden kaçmış anlaşılan. Hani bi yanlış anlama olmasın dediydim, yanlış anlayan benmişim. ;D
 

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

olguncandan' Alıntı:
;D
Valla benim dikkatimden kaçmış anlaşılan. Hani bi yanlış anlama olmasın dediydim, yanlış anlayan benmişim. ;D

Onada saygılar Olgun Bey :smiley: :smiley: , nasılsa her ikiside aynı yere çıktı, sorun yok.
 




Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

Sevgili Kürşat, istatistik öğrenemediniz diyorsunuz. Biz zaten istatistik yapmıyoruz ki. Buradaki tek bir olayı örnek gösteriyorsunuz, biz de size başka tek olayları örnek göstermiş oluyoruz. Yanlış bir kıyaslama mı yaptık onu anlayamadım Wink

Biliyorum bende tek tük çıkan olayları fazla ciddiye almam, dikkat ettiyseniz öyle çok ta kesin çürük çıktı bu duster şeklinde bir yorum yapmadım, milyonda birlik ve binde birlik olasılıklardan bahsettim. Araçtan çok üretim hattının olası kalite sorunlarından bahsettim.
 

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

arabamı bugun servıse bıraktım 4 saat sonra sol aksın degıstıgı ve sorunun cozuldugu yonunde haber aldım gıttım arabamı aldım ve sorunum cozulmustu arkadaslar reno servısı gercekten cok hızlı calısıyor kendılerıne buradan tesekkur ederım
 

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

geçmiş olsun,
Unutulmamalıki yeni çıkan her model sorunlarıyla birlikte çıkar, her marka ve modelde
bu böyle olur. Üreticiler müşterilerinden gelen şikayetler doğrultusunda aracın hatalarını düzeltirler.
Duster da yeni bir araç, firma zaman içinde modelin hatalarını görüp gerekli düzeltmeleri yapacaktır.
Modelin ilk kullanıcıları ne yazıkki buna katlanmak durumundadırlar.
 

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

bu konuyla ilgili bugün şikayet sitesinde bikaç şikayet gördüm merak ettim burdada konu başlığını görünce dikkatimi çekti benim aracımda böyle bir sorun oluşmadı ama oluşmamak anlamına gelmiyor zaten forumda bu gibi durumların paylaşılması başına aynı durum gelenler için faydalı oluyor

sonuç olarak servis bu durum hakkında ne dedi sebebi neymiş kullanıcı hatasımı yoksa fabrika hatasımı birde garanti kapsamına alındı mı ücreti ne kadar tuttu
 




SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Mesajlar
1,525,554
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst