70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deeppitane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,560
Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

Sayın Rumelian, Kürşay Bey Eşeği At yapmaya kalkmayın demiş. Biz zaten öyle birşey yapmıyoruz, bu forumda çokça tartışıldı. Şu anda üzerinde tartıştığımız konu at-eşek muhabbetinden ziyade sorunların genellenmesi ile alakalı bir durum.

Etiketler

Ümiterkan, "istatistik öğrenemediniz" diyen arkadaş kürşat değil. Dikkatinden kaçmış olmalı. ;D

olguncandan' Alıntı:
Ümiterkan, "istatistik öğrenemediniz" diyen arkadaş kürşat değil. Dikkatinden kaçmış olmalı. ;D

Onun ismi de Kürşat, olgun bey

olasiliksiz=kürşat
tempus=kürşad

umiterkan' Alıntı:
Onun ismi de Kürşat, olgun bey

olasiliksiz=kürşat
tempus=kürşad

;D
Valla benim dikkatimden kaçmış anlaşılan. Hani bi yanlış anlama olmasın dediydim, yanlış anlayan benmişim. ;D

olguncandan' Alıntı:
;D
Valla benim dikkatimden kaçmış anlaşılan. Hani bi yanlış anlama olmasın dediydim, yanlış anlayan benmişim. ;D

Onada saygılar Olgun Bey , nasılsa her ikiside aynı yere çıktı, sorun yok.

Saygı bizden de olsun Serhat bey. ;D ;D ;D

Biliyorum bende tek tük çıkan olayları fazla ciddiye almam, dikkat ettiyseniz öyle çok ta kesin çürük çıktı bu duster şeklinde bir yorum yapmadım, milyonda birlik ve binde birlik olasılıklardan bahsettim. Araçtan çok üretim hattının olası kalite sorunlarından bahsettim.

arabamı bugun servıse bıraktım 4 saat sonra sol aksın degıstıgı ve sorunun cozuldugu yonunde haber aldım gıttım arabamı aldım ve sorunum cozulmustu arkadaslar reno servısı gercekten cok hızlı calısıyor kendılerıne buradan tesekkur ederım

geçmiş olsun,
Unutulmamalıki yeni çıkan her model sorunlarıyla birlikte çıkar, her marka ve modelde
bu böyle olur. Üreticiler müşterilerinden gelen şikayetler doğrultusunda aracın hatalarını düzeltirler.
Duster da yeni bir araç, firma zaman içinde modelin hatalarını görüp gerekli düzeltmeleri yapacaktır.
Modelin ilk kullanıcıları ne yazıkki buna katlanmak durumundadırlar.

bu konuyla ilgili bugün şikayet sitesinde bikaç şikayet gördüm merak ettim burdada konu başlığını görünce dikkatimi çekti benim aracımda böyle bir sorun oluşmadı ama oluşmamak anlamına gelmiyor zaten forumda bu gibi durumların paylaşılması başına aynı durum gelenler için faydalı oluyor

sonuç olarak servis bu durum hakkında ne dedi sebebi neymiş kullanıcı hatasımı yoksa fabrika hatasımı birde garanti kapsamına alındı mı ücreti ne kadar tuttu

SON KONULAR - FORUM