7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,288

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
Abiler vivli kelimesinden ve susturucu kelimesinden uzak durun. Jandarma eline aldimi ilk silahin namlusunun içine bakiyor. Havaalanlarindada zaten gorunuşu ofsait adamlar bunun bir av silahi oldugunu anlamiyor.
Çok istenirse yapiliyor sorun yok ama degmez elindekine degmez en azindan adamlar başka ust govde alip ona yapiyolar orj olan orj kaliyor. ben tanımıyorum bunlari tabi :smiley:
erkan abi sen adami aramaya devam yavuz abi fişek listesi açtim istiyosan kendini ekle abicim listeye

Aynen,sakat işler hiç affı yok,ömür boyu rüyanda görürüsün sonra ;)

Müco ah ah,senin şu makinayı bi yapsak,başka bişey istemem,ben yapamadım sana yapalım.Hiç tartışmasız dünyanın en iyisi ;)

3wvq9x6o25ogmtkwa8.jpg

Tüm kurşunlar arasında dünyada 100 mt.nokta vurabilen tek ürün.. (12 cal için,36 yı felan bilmiyorum )

Ben,bunu kullanıyorum.Tabi 25 mt keyif atışlarında felan yaf felan ama,kamplarda felan bu muhakkak oluyor. ;)

Yanılmıyorsam 36 cal lik olanıda vardı,onuda bi deneyin ;)

öğleden sonra motora atlayıp yayla gittim geldim çiçekler açmış gözünüz şenlensin

SPM_A1854.jpg

SPM_A1853.jpg

Kirazlar çiçek açmış ayvalar tomurcuk, armutlar meyvaya dönmüş, fındıklar yeşermiş

SPM_A1858.jpg

SPM_A1855.jpg

Hocam aman aman,naaptınız öyle,muhteşem resimler ve muhteşem şölen :smiley:

Valla içimiz açıldı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR