7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,132,303

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Mustafa abi, geçmiş olsun... Kendi düşen... Sat kurtul şunun derdinden yahu ;D ;D ;D

batmamisina 20 , batmisina 15, yan yatmisina 13 veririm. ;D ;D araç Cihan abininse 2000 de yıpranma payı duş ;d

çağlar' Alıntı:
mete hocam çok güzel ortamınız var valla ,nazar değmesin.

oralara mı yerleşsek neyapsak.

Öğlen gittim şimdi Osmaniyedeyim ulaşımda kolay 30 dakikada ordayım

Hepimize yetecek kadar yer var

Tempus' Alıntı:
Yok onlar vx100 fiyatları, sen 5000 ekle herbirine ;D ;D

Çağların aracını Antalya da ve Güvenç te takip etme şansım oldu gerçekten çok güzel onu özel olarak fiyatlandırmak lazım

hocam sağolun
o sizin bakış açınızın güzelliği :smiley:

kürşatı severim, o yüzden bulacam ona güzel bir 80 kasa.

Saolasin Caglar ;D. Aslında araç yan yattığında hemen orda gelip çıkartma yattığı yerde 18 vereyim ben çıkartırım diyecektimde geciktim ;D
Mete abinin hatırına özel fiyat 20 ;D

Aslında ben Mustafa abimi kurtarmak için fiyat vermiştim ama Caglara kismetmis ;D

çağlar' Alıntı:
hocam sağolun
o sizin bakış açınızın güzelliği :smiley:

kürşatı severim, o yüzden bulacam ona güzel bir 80 kasa.

Discoyuda alicak birini aynı anda bulursak neden olmasın :D

Tempus' Alıntı:
Discoyuda alicak birini aynı anda bulursak neden olmasın :D

Senin araba da güzel

ama çağların arabasının yanında biraz daha narin kalıyor. SAnki arazide o daha yırtıcı gibi, bilmiyorum, gördüklerim bende bu imajı yarattı.

acemi80' Alıntı:
Senin araba da güzel

ama çağların arabasının yanında biraz daha narin kalıyor. SAnki arazide o daha yırtıcı gibi, bilmiyorum, gördüklerim bende bu imajı yarattı.

abi sen caglari aksiyonda gördüğün için sana öyle geliyor. Kabiliyet olarak benzerler, sağlamlık ve mekaniklik olarak tyt daha iyi. Yoksa benzer seyleri yapar benzer donanimlilari

Tempus' Alıntı:
abi sen caglari aksiyonda gördüğün için sana öyle geliyor. Kabiliyet olarak benzerler, sağlamlık ve mekaniklik olarak tyt daha iyi. Yoksa benzer seyleri yapar benzer donanimlilari

Evet bir gün senide seyrederiz o imajı değiştirirsin. ;D Gerçi senin arabanın da neler yapabileceğini gördük allah var Cihan'ın anlattığı disco2 ile alakası yok

acemi80' Alıntı:
Evet bir gün senide seyrederiz o imajı değiştirirsin. ;D Gerçi senin arabanın da neler yapabileceğini gördük allah var Cihan'ın anlattığı disco2 ile alakası yok

bakma sen Cihan abiye o Dico 2 de orta kilit olduğunu benim arabaya binincr öğrendi ;D onun kullandığı td5 130 beygirdi benimki 160 - 170, Cihan abi zaten arabanın performansından çok arızalarından sikayetciydi. Benim disco 2 ile yaşadığım tek sorun balcik çamura girince ağırlığından dolayı kolay gömülüyor, onun dısında iniş, çıkış, tas, toprak performansı çok iyi. Asfalttada çok iyi. Tyt vx80 leri daha sağlam ve daha mekanik oldugundan seviyorum. Ama arabamı satarsam büyük ihtimalle kısa kasa ve hafif bir araç yaparım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR