7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,250

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
8) 8)

Haftaya bi ara yanına uğrayacam, hızlandırılmış kurs için. biniyoruz ediyoruz ama ne nerde bilmiyoruz ;D ;D

Benimle dalga geçiyordun sansar, "arazi fitesi"ni bile bilmiyor diye :mad:

Yine iyi sana öğreten var ;)

verdiler aracı elime "hadi İstanbul'a git" dediler bana ???

discovery-V8' Alıntı:
sen hiç eline aldınmı bunu ? ;D ;D ;D ;D geçen hafta bana sorsan bende imknsız derdim ama ilk 10 dakikada aklım şaştı ::smiley:
36 kalibreden hiç anlamam.
ama attığın mermiler yivsizse ,o hedefi 100 metrede 200 atıştan sonra bu hala getirebilirsin ;D

discovery-V8' Alıntı:
sen hiç eline aldınmı bunu ? ;D ;D ;D ;D geçen hafta bana sorsan bende imknsız derdim ama ilk 10 dakikada aklım şaştı ::smiley:

Öyle valla ya, ben de poligonda attığımda çok şaşırdım.

Ama tüfek mi atıyorsun çatapat mı belli değil :smiley: Tepme falan yok. Benim taktiği getireyim de Yavuz abi, valla onun keyfi apayrı, bitane de ondan alırsın :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ama attığın mermiler yivsizse ,o hedefi 100 metrede 200 atıştan sonra bu hala getirebilirsin ;D

Peki sen arazide Lr kullandınmı? ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Cevap Lr den hiç anlamam ............., yürrüüüü ense tıraşını göreyim ;D ;D ;D
modifiyesi ucuz ;D ;D ;D
700 ver 2' kalksın 31 lastik sürtsün.
eeee daha ne harcıyacağız.
bir 2' daha lazım 31 takacağızda ;D ;D ;D

gel 33 leri direk benim araca takalım ;D ;D ;D

Fizik kuralları ceanımm ,
silah fizik kurallarını aşıyorsa ben bilemem ;D ;D ;D

Fizik kuralları ceanımm ,
silah fizik kurallarını aşıyorsa ben bilemem ;D ;D ;D

Hasta etmeyin adamı kardeşim yivli kurşun dedimya başta, parçalattın bana bir fişek , istesen gel yapalım fizik hesabını tüm veriler var bende, tövbe tövbe :mad:
Denemediğim şeyi neden yazayım, denedim elde ettğim sonuç bu diyorum, benim için yeterli olan bu başkaları başka şeyler denemiş doğru yanlış bilmiyorum. Denediğimde söylerim onuda palavra veya gerçek mi diye.

[attachment=1]

100_7467.jpg

niye sinirleniyon yavuzum ya..

ben zuber marka atmıştım oda böyle yivli gibi ama icraat yoktu.

gidiyorsa okadar mesafe süper icat, bizim haberimiz yok demekki.

çağlar' Alıntı:
niye sinirleniyon yavuzum ya..

ben zuber marka atmıştım oda böyle yivli gibi ama icraat yoktu.

gidiyorsa okadar mesafe süper icat, bizim haberimiz yok demekki.

zuberi ben denemedim deneyenler 50 metreden çöp varili bile vurulmaz diyor, grup yapmak ise imkansızmış, zubelre namlu çıkış hızıda 350 m/sn yi geçmiyormuş , diyorlar ben denemedim denemediğim şeyde bir iddam yok . ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri