7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,725

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
:smiley:))
Yok abi öyle bir durum yok allaha şükür. Ama bi temel bilgiler edineyim, ne nedir ne ne çıkartır vb.

Bir de 76mm yi götüreyim :smiley:)

Dün akşam üzeri bilkent depelerinde gezeceğine gelseydin 100 ve 75 metre testleri vardı ;D ;D ;D

101_7453.jpg

101_7455.jpg

101_7456.jpg

101_7457.jpg

101_7458.jpg

101_7459.jpg

101_7460.jpg

101_7461.jpg

101_7464.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Dün akşam üzeri bilkent depelerinde gezeceğine gelseydin 100 ve 75 metre testleri vardı ;D ;D ;D

Peyy keşke arayaydın yahu, valla canım nasıl dağ tepe istedi belli değil, bu land rover adamı tuhaflaştırıyor arkadaş.. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Peyy keşke arayaydın yahu, valla canım nasıl dağ tepe istedi belli değil, bu land rover adamı tuhaflaştırıyor arkadaş.. ;D ;D

Landrover : Solihull yapımı tatlı bir aşk kaçamağı ;D ;D ;D

yavuz şu kilit beni delirtti.herifler içine pul koymamışlar şuraya şu mm aralığında bu raya şu mm aralığında yazmış durmuş coniler.
sinir bastı iki gündür. Bu pılları bulacağım bir yer varmı bildiğin.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yavuz şu kilit beni delirtti.herifler içine pul koymamışlar şuraya şu mm aralığında bu raya şu mm aralığında yazmış durmuş coniler.
sinir bastı iki gündür. Bu pılları bulacağım bir yer varmı bildiğin.

Abicim sen Umutun taktırdığı Ahmet varya ona bir uğra, o çözer sorunu , hiç bişey bilmese 50 kere söküp takmış adam en azından tecrübesi vardır, bizdekilere hiç benzemiyor bizde kutu bütün geliyor üzerine ayna yı vidalayıp takıyorsun yerine.

discovery-V8' Alıntı:
Abicim sen Umutun taktırdığı Ahmet varya ona bir uğra, o çözer sorunu , hiç bişey bilmese 50 kere söküp takmış adam en azından tecrübesi vardır, bizdekilere hiç benzemiyor bizde kutu bütün geliyor üzerine ayna yı vidalayıp takıyorsun yerine.
Ben de dedim de Çelikel inadı tuttu herifin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR