7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,317
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam LR lerin diline düşünce böyle oluyor ;D ;D ;D
Yoksa fabrikadan alınıp doğru araziye çıkacak bir kaç araçtan biri ;D

;D ;D ;D ;D fabrikadan araziye oradan sanayiye ;D ;D ;D

Etiketler

lr fabrikadan çıkıca zaten arızaya başlıyor yahu ,adamlar saç ayağını o şekilde kurmuşlar, haşırt bakımı şekilinde ,sakallı usta bile söyledi zaten , ama hala inanmamanız normal şoktan çıkamamışsınız :D :D :D

Sadece tampon yan çıkmaları düzeltip yola devam , ;D ;D ;D
Üstelik tamponda üstünde kalıyor,yollardan toplamıyoruz ;D ;D ;D

Ben beğeniyorum üstelikte japonların en dayanıklı arabası diye biliyorum

Sadece tampon yan çıkmaları düzeltip yola devam , ;D ;D ;D
Üstelik tamponda üstünde kalıyor,yollardan toplamıyoruz ;D ;D ;D

;D ;D ;D ben üzerime almıyorum tampon denen şeyden bende yok , olmayan şeyde düşmüyor ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
lr fabrikadan çıkıca zaten arızaya başlıyor yahu ,adamlar saç ayağını o şekilde kurmuşlar, haşırt bakımı şekilinde ,sakallı usta bile söyledi zaten , ama hala inanmamanız normal şoktan çıkamamışsınız :D :D :D

ne şoku?

Lr ile Defenderi ayıralım kardeşim, diğerleri bizim gözümüde vx 100 gibi yol şeysi ;D ;D ;D

kürşat kaplama şu bu yazık paraya etme ,bir şekilde mecbur çizilecek..pasta cila ile götürdüğü yere kadar..sonra fısfıs boya..

cihanülker' Alıntı:
ee yol şeyside disco 1 neden 35-38 lastik takıyorsun kardeşş

Allah çarpar adamı Disco I e yol şeysi dersen ;D ;D ;D o bir efsaneydi vx80 gibi ama bitti ,12 yıl önce defter kapandı, aynı yıl vx80 inde defteri kapandı.

çağlar' Alıntı:
kürşat kaplama şu bu yazık paraya etme ,bir şekilde mecbur çizilecek..pasta cila ile götürdüğü yere kadar..sonra fısfıs boya..

;D ;D ;D ;D ;D meşhur V den sonra Birileri bişey öğrenmiş ;D ;D ;D ;D Aramıza hoşgeldin Çağlarım, Arazi pek hoştur boya denen şey boştur ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Allah çarpar adamı Disco I e yol şeysi dersen ;D ;D ;D o bir efsaneydi vx80 gibi ama bitti ,12 yıl önce defter kapandı, aynı yıl vx80 inde defteri kapandı.

8) 8)

Haftaya bi ara yanına uğrayacam, hızlandırılmış kurs için. biniyoruz ediyoruz ama ne nerde bilmiyoruz ;D ;D

sert araziye girmesen bile mecbur çiziliyor , renklerden yırtıyoruz kürşatla..gri araba az gösteriyor çiziği..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri