7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,720

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihan abi öyle deme bak LR de gayet geniş ;D ;D ;D

[attachment=1]

DSC05660.jpg

çağlar' Alıntı:
gidelim yavuzum valla.2 vinç lazım ama..

cihanım kopilotum olursa giderim ;D ;D ;D ;D

Nasıl olsa geçicez ya boşver vinci ben araba almıycam seninkiyle gider geçer geliriz ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

Hop hop birini göndermemek için ben operasyon hazırlığı yaparken,diğeri de gitmeye kalktı :'(

Yok yok ben en iyisi nato'dan da yardım isteyeyim ;D

fazla uğraşmayın cihan abimle ona göbekde yakışıyor DEFENDER de kim ne derse desin cihan abi bu arada defenderde güzel pozlar vermişin gözümden kaçmadı :D :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Nasıl olsa geçicez ya boşver vinci ben araba almıycam seninkiyle gider geçer geliriz ;D ;D ;D

bak bu guzelmiş ;D ;D ;D

tyt cilar sünnet gölündede bu araba geçtiyse biz hertürlü geçeriz denemeye gerek yok diyorlardı , o zaman bende geçmiş kadar olurum ;D

cihan abi benim discoya bindi, onurun discoya bindi, sevtabın defendere bindi ;D ;D ;D yoksa LR mı çekiyor canı yine ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bana yönmü göstereceksin , göster valla ,klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış ama :D :D :D , ben benim araba geçer demedim yahu , tam tersine dingil mesafesi uzun bir araç geçer dedim en tepedende çıkar gider tabi öyle bir araç varsa

öyle bir araç var.Şu kilidi ayarlayayım sokalım benim koca oğlanı. Ama birde rusyadan helikopter ayarlamak lazım çıkamazsak diye. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
öyle bir araç var.Şu kilidi ayarlayayım sokalım benim koca oğlanı. Ama birde rusyadan helikopter ayarlamak lazım çıkamazsak diye. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz abi bu arada, 2 gün içindeki tüm aksiyonlarda yüreğimi ağzıma getiren sadece sendin, o kamp alanının ordaki dere yatağından yukarı vurdun sonra araba çıkamadı kaydı yan dönerek ya, kesin takla attın dedim ama atmadın. birkaç saniye donup kaldım öyle diyim :smiley: aman dikkat et abi video çekimi filan olsada dıştan ansıl göründüğünü bir görsen :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR