SDC' Alıntı:Evet ya, acil kamp yapalım ;D
cihanülker' Alıntı:mustafa abi ,gözünü seveyim ,söyle şunlarada doğru rakamları bir zıplasınlar yerlerinden, KAPI SAÇI gibi
SDC' Alıntı:Evet ya, acil kamp yapalım ;D
Evet Hoca,Zorkun gezisinde Terios culara komplo kurduktan sonra onu yanlış tanıdığımı anladım (yaklaşık 50 senecik sonra) ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Hee boşver yaa ;D ;D
Hocam senin neyin var, niye hiç takılmıyorsun :
Yoksa Aslankurt'la mı bozuştunuz, o da pek gelmiyor ;D ;D
aslankurt72' Alıntı:Bende diğer arkadaşlar gibi sıkıldım.Pazar günleri günübirlik treking kesmiyor.Sizin oradaki etkinliği ne zaman planlayacaksınız? daha zaman varsa atla otobüse gel hem burada arkadaşları görürsün.Hemde ikimiz Teriosla bir tura çıkarız.
Hoş geldin Ali, işlerin yoğunluğundandır.Araba nasıl gidiyor.yakında o tarafa geleceğiz görüşürüz ümit ediyorumalihay' Alıntı:herkese iyi akşamlar , hocam son görüşmemizden bu yana yeni girdim diyebilirim iyisiniz işallah
alihay' Alıntı:herkese iyi akşamlar , hocam son görüşmemizden bu yana yeni girdim diyebilirim iyisiniz işallah
aslankurt72' Alıntı:Hoş geldin Ali, işlerin yoğunluğundandır.Araba nasıl gidiyor.yakında o tarafa geleceğiz görüşürüz ümit ediyorum
acemi80' Alıntı:Hoş geldin ali, 27 28 ine bir gezi düşünüyoruz gelirsin artık