SDC' Alıntı:Evet ya, acil kamp yapalım ;D
cihanülker' Alıntı:mustafa abi ,gözünü seveyim ,söyle şunlarada doğru rakamları bir zıplasınlar yerlerinden, KAPI SAÇI gibi![]()
SDC' Alıntı:Evet ya, acil kamp yapalım ;D
Evet Hoca,Zorkun gezisinde Terios culara komplo kurduktan sonra onu yanlış tanıdığımı anladım (yaklaşık 50 senecik sonra) ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Hee boşver yaa ;D ;D
Hocam senin neyin var, niye hiç takılmıyorsun :
Yoksa Aslankurt'la mı bozuştunuz, o da pek gelmiyor ;D ;D
aslankurt72' Alıntı:Bende diğer arkadaşlar gibi sıkıldım.Pazar günleri günübirlik treking kesmiyor.Sizin oradaki etkinliği ne zaman planlayacaksınız? daha zaman varsa atla otobüse gel hem burada arkadaşları görürsün.Hemde ikimiz Teriosla bir tura çıkarız.![]()
![]()
Hoş geldin Ali, işlerin yoğunluğundandır.Araba nasıl gidiyor.yakında o tarafa geleceğiz görüşürüz ümit ediyorumalihay' Alıntı:herkese iyi akşamlar , hocam son görüşmemizden bu yana yeni girdim diyebilirim iyisiniz işallah
alihay' Alıntı:herkese iyi akşamlar , hocam son görüşmemizden bu yana yeni girdim diyebilirim iyisiniz işallah
aslankurt72' Alıntı:Hoş geldin Ali, işlerin yoğunluğundandır.Araba nasıl gidiyor.yakında o tarafa geleceğiz görüşürüz ümit ediyorum
acemi80' Alıntı:Hoş geldin ali, 27 28 ine bir gezi düşünüyoruz gelirsin artık