7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,317
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Çok isterim gelmeyi, 10 yılda ne kadar değiişmiştir acaba? Kars, Digor, Kağızman, Sarıkamış .. ama o tarihlerde uygun değilim maalesef :(

Nejat zaten gezmeyeceklermiş, görevi tamamlayıp dönecekler. Bende Çıldır'ı çok merak ettiğimden gidemiyorum diye üzülüyordum.

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Nejat zaten gezmeyeceklermiş, görevi tamamlayıp dönecekler. Bende Çıldır'ı çok merak ettiğimden gidemiyorum diye üzülüyordum.

sedat program değişti , dönüşte karadeniz sahil yolundan dönüyoruz , bir gece ,camlıhemşinde kamp atacağız ,hatta programı hızlı bitirip gezeceğiz :D , son durum bu kardeş :D

emrahmarti' Alıntı:
Bir zuki'nin motorunu topladığımız için vakit bulamadık. Yarın bir ihtimal alabiliriz ama oda kesin değil. Bagaj yerde kuzu kuzu montajı bekliyor :smiley:

Sizi bekliyorum valla, sizin tecrübellerinize göre bende tavana alacağım veya almayacağım ;D

hsbasar' Alıntı:
Siz mart ayındaki gezi için Ankaraya 45 dakika mesafede bir yer olacak diyordunuz. Mete hocam Osmaniye de olacak yazmış.

Osmaniyeye 45 dakikada gidenler kimler ;D

Sedat ortada üç plan var; Ay sonuna Ankaraya yakın bir gezi (Bu gezide ben olmayacağım), Osmaniyede birgezi (Onlar olmayacak), Daha sonra Osmaniyede bir gezi inşallah herkes olacak

cihanülker' Alıntı:
sedat program değişti , dönüşte karadeniz sahil yolundan dönüyoruz , bir gece ,camlıhemşinde kamp atacağız ,hatta programı hızlı bitirip gezeceğiz :D , son durum bu kardeş :D

Yapılırmı şimdi bu :mad: söylenirmi böyle şeyler çöldekii adama :mad: insan gider son anda plan değişti falan der :mad:
Zaten bir hafta erken döneyim deyince patronla papaz oldum.

acemi80' Alıntı:
Sedat ortada üç plan var; Ay sonuna Ankaraya yakın bir gezi (Bu gezide ben olmayacağım), Osmaniyede birgezi (Onlar olmayacak), Daha sonra Osmaniyede bir gezi inşallah herkes olacak

Hocam şimdi oldu. Osmaniye için genel katılımlı geziyi 28-29 martta düşünüyorsunuz sanırım.
Benim o tarihlerde Antalyada olma ihtimalim var, muhtemelen planda küçük bir değişiklik yapıp kaçarım Osmaniyeye.

hsbasar' Alıntı:
Sizi bekliyorum valla, sizin tecrübellerinize göre bende tavana alacağım veya almayacağım ;D

Sedat abi sisleri tavanda ne kadar iş yapacağını bizde bilmiyoruz. Yaptıktan sonra göreceğiz. Ama kullananların ortak yorumu sislerin kaputtan yansıma yaparak sürüşü zorlaştırdığı şeklinde.

emrahmarti' Alıntı:
Sedat abi sisleri tavanda ne kadar iş yapacağını bizde bilmiyoruz. Yaptıktan sonra göreceğiz. Ama kullananların ortak yorumu sislerin kaputtan yansıma yaparak sürüşü zorlaştırdığı şeklinde.

İşte bende bu yüzden sizi bekliyorum ;D Bizdekiler sis mi? delici mi? o zaman belli olacak.
Aydınlatma mesafesine bakılırsa delci gibi duruyor. Eğer sis ise boşuna uğraşıp tavana almaya değmez.
Birde ben arabanın önü boşalsın istiyorum, ön barıda sökeceğim muhtemelen, sade çok daha güzel.

Aklımdaki 5000 plandan bir kısmı bunlar ;D

umutcelikel' Alıntı:
Bi insan 2 birayla sarhoş olur mu yaa??
Oluyomuş demek ki...
Aşık mı oldum acabaaaaaaaaa ::smiley: ::smiley: ::smiley:
;D

Nasıl yani? Eğer bu bir Unimog değilse tehlike sinyalleri duyuyorum !!!

hsbasar' Alıntı:
Hocam şimdi oldu. Osmaniye için genel katılımlı geziyi 28-29 martta düşünüyorsunuz sanırım.
Benim o tarihlerde Antalyada olma ihtimalim var, muhtemelen planda küçük bir değişiklik yapıp kaçarım Osmaniyeye.

Antep ve Hatay gurubu için 27-28 inde bir gezi yapacağız gelebilen arkdaşlarıda beklerim. Mesafe uzak olduğu için dilimin ucuyla teklif ediyorum. 7/24 ün Osmaniye gezisini ise arkadaşlar belirler tarih olarak biz uyarız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri