alihay' Alıntı:çok güzel olur hocam zamanlamada iyi listeye ekleyin beni
o rota çok güzel hocam cebele geçmek lazım
hsbasar' Alıntı:O araç bence çok ucuz, çıplak 300 Tdi ı vermiyorlar o fiyata. Bence kaçırmayın, sonra arasanız bulunmaz.
Vergisi az olduğu için bende Tdi lere bakıyordum önce, bulabildiğim en temiz çıplak araç 25 000 TL olunca vazgeçmiştim.
nkurtkaya' Alıntı:Bu araba Disco isteyenler için gerçekten fırsat. Ciddi olan varsa elini çabuk tutsun, pazarlık için aracı bulurum, araç fazla durmayacak.
Benim için Disco'yu zorunlu klılan şartlardaki değişiklikten dolayı hedefi tekrar Defender'a çevirdim (Onur, şimdi ilgilenebilirsin )
Alacağım Defender:
1. 110 5 kapı olacak
2. 2.5 benzinli olmayacak (eğer mekaniği şanzımanı sorunsuz, kaportası sağlam ve fiyatı 9 bin TL'yi geçmiyorsa V8 motor değişikliği düşünülebilir.)
3. Düz dizel olmayacak (eğer mekaniği şanzımanı sorunsuz, kaportası sağlam ve fiyatı 14 bin TL'yi geçmiyorsa Puma motor değişikliği düşünülebilir.)
4. 94 model TEDAŞ çıkması 3.5 V8 bulursam aracın durumuna göre 14-16 bin TL veririm.
5. 93-94 model ve üzeri 300Tdi olabilir.
emrahmarti' Alıntı:Herkese iyi akşamlar,
Bugün T*Y*T* snorkel projesi sonuçlandı
hsbasar' Alıntı:Bende isterim bende ;D Benimki disco için olsun lütfen.
emrahmarti' Alıntı:Herkese iyi akşamlar,
Bugün T*Y*T* snorkel projesi sonuçlandı
emrahmarti' Alıntı:
Abi bunun nasıl yapıldığını gördükten sonra kendimize yapmaya bile üşeniyoruz şuanda.
hsbasar' Alıntı:Nejat ben Ankaraya dönünce bir arkadaşımla görüşeceğim senin için. Daha önce Tedaştan ihale ile 3 Defender 1 FJ40 almıştı.
Sanırım içerde tanıdıkları var
nkurtkaya' Alıntı:Çok sevinirim. Harika olur
cihanülker' Alıntı:SÜPER OLMUŞ , emrah bırak ayaka yapmayı ,daha sizin arabayı otoparktan başka yerde göremedik , desene biz korkuyoruz suya muya girmekten ,şnorkelle ne işimiz olur diye biraderim
nkurtkaya' Alıntı:Bir şnorkel ancak bu kadar güzel ve farklı olabilir. Tebrikler.
cihanülker' Alıntı:nejat gel seni karsa götüreyim oradan buluruz bulamassak , gürcistana geçeriz