7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,477
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cumartesi yola çıkıyorum allah nasip ederse takım çantamda yok benimle gelirmisiniz cihan abi ve mücahit toyotasız o yol çekilmez şimdi yaaa o kadar davet ettim bir yoyota katılmadı neden acaba uzun yola gelemiyor bu araçlar :D :D pazar geceden itibaren aşağıdaki linkten resimlere bakabilirsiniz ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg693393#msg693393

Etiketler

endy' Alıntı:
Kürşad'cım o zaman ben azerbaycan'da ve diğer Türki cumhuriyetlerde LR servisi bakayım ; ya da bize uygun sanayi araştırayım :smiley:) Toyota ile gitsek bile uğrayacak yer olsun :smiley:

Azerilerin Sakallısını buluruz sana ;D ;D ;D

endy' Alıntı:
Cihan Abi;

Benim aracın içinde en önemli ekipmanlardan biri o çanta ; LR kullanınca sürücülerin her türlü aleti bulundurması lazım arabada ne lazım olacağı belli olmuyor :smiley:))) arkadaşlarımıza faydası oluyor ; benim sanayiye gitmek için bahaneler uydurmaya pek ihtiyacım olmuyor kürşad gibi; bizde LR hastalığı kadar sanayi hastalığı var geçmiyor :smiley:)

bu sanayii işi hastalık gibi bir şey valla kendimi zor kurtardım ama yinede gidiyoruz çay içmeye :D :D

cihanülker' Alıntı:
bu sanayii işi hastalık gibi bir şey valla kendimi zor kurtardım ama yinede gidiyoruz çay içmeye :D :D

aynen abi, maslak sanayiden kendimi kurtardım bostancı sanayi başladı, muhabbetimizde çok iyi saolsunlar ustalarla, sirf öğle yemeği yemek için filan gidiyorum gittiğimdede arabaya şunumu yapsaklar başlıyor kurtulmak lazım ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
cumartesi yola çıkıyorum allah nasip ederse takım çantamda yok benimle gelirmisiniz cihan abi ve mücahit toyotasız o yol çekilmez şimdi yaaa o kadar davet ettim bir yoyota katılmadı neden acaba uzun yola gelemiyor bu araçlar :D :D pazar geceden itibaren aşağıdaki linkten resimlere bakabilirsiniz ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg693393#msg693393

ya tarık gelmesine gelemem işim çok kardeş ama gelseydim , dediğin doğrudur uzun yolda çekilmez bizim toyolar ben rizeden çıktımmı durmadan 7-8 saatte ankaraya inerim , sizinkilerle aşık atamam yorulurum tıngır mıngır ,her yer duman ( köfteci arabası gibi ) yorulurum yani anlayacağın :D :D :D :D

valla ben heryere gidicemde kemer sıkıyorum bu yaz fazla açıldım, tek atımlık barutum kaldı onuda Isparta-Antalya kullanmayı planlıyorum ağustos sonu :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ya tarık gelmesine gelemem işim çok kardeş ama gelseydim , dediğin doğrudur uzun yolda çekilmez bizim toyolar ben rizeden çıktımmı durmadan 7-8 saatte ankaraya inerim , sizinkilerle aşık atamam yorulurum tıngır mıngır ,her yer duman ( köfteci arabası gibi ) yorulurum yani anlayacağın :D :D :D :D

abi sen yoyotayı satıp uçak felanmı aldın. ne oluyoz ya gezmeye gidecez diyoruz alla alla :D :D

Gözüm yolda gönlüm darda
Ya kendin gel ya da haber yolla
Duyarım yazmışsın iki satır mektup
Vermişsin trene halini unutup

Kara tren gecikir belki hiç gelmez
Dağlarda salınır da derdimi bilmez
Dumanın savurur halimi görmez
Gam dolar yüreğim gözyaşım dinmez

bu arada artık kömürden mazota geçtik abi kara duman sıfır :D :D :D ;)

cihanülker' Alıntı:

Cihan Abicim senin seyahatler express oluyor işte biz expedisyon seviyoruz :smiley:))
istanbul izmir 15 saat
istanbul Antalya 16 saat
istanbul rize 24 saat yola doyuyoruz; her çeşmede durup ufak ilçe sanayilerini bile ziyaret edip keşif yapıyoruz;

Hem benim eski defenderda yolda giderken tavla bile oynanıyordu sürat yüksek olmayınca otomatik pilottaymış gibi :smiley:

Kürşad seninle bir öğle yemeği yiyelim ümraniye sanayide hem ordakilerle de tanıştırırım: )

Olur Ender zaten bizim Aytuğ da orda, balatacı :smiley: ama uzak ora bana çok ters ondan sık gidemiyorum , dün kartal-dudullu tarafında bir sanayiye gittim kumlama ve statik boya için esas ora hoşuma gitti, ağır sanayi işlerde var tam benlik ;D

Tempus' Alıntı:
Olur Ender zaten bizim Aytuğ da orda, balatacı :smiley: ama uzak ora bana çok ters ondan sık gidemiyorum , dün kartal-dudullu tarafında bir sanayiye gittim kumlama ve statik boya için esas ora hoşuma gitti, ağır sanayi işlerde var tam benlik ;D

Yok yok sende sanayi müptelasısın iyice kartal sanayiye falan kaymaya başladıysan sana bari bir unimogalalımda boşuna gidip gelme :smiley: toplar durursun :smiley:

endy' Alıntı:
Yok yok sende sanayi müptelasısın iyice kartal sanayiye falan kaymaya başladıysan sana bari bir unimogalalımda boşuna gidip gelme :smiley: toplar durursun :smiley:

bizim bir tanıdığın amerikan kamyoneti toplanıyor orda incirlik çıkması ona bakmaya baya gideriz heralde bitince fotoları paylaşıcam zaten 8)

Tempus' Alıntı:
Mustafa abi harikasın, fotoğraf ve videoları merakla bekliyorum :smiley: Sende 33 lastik AT mi var uzun yol için neyle gidiyorsun ben 33 AT bulamadımda :(

Kürşat bende 33'' cooper STT taktım, köyde havalı tabanca olmasına rağmen lastik değiştirmek beni yordu :( arziyede V8 90 la çıkıyorum müthiş keyifli oluyor ;D ;D ;D fırsat bulamadım resimleini çekip yükleyeceğim, dere tepe dümdüz gidiyorum ;D

MKG' Alıntı:
Kürşat bende 33'' cooper STT taktım, köyde havalı tabanca olmasına rağmen lastik değiştirmek beni yordu :( arziyede V8 90 la çıkıyorum müthiş keyifli oluyor ;D ;D ;D fırsat bulamadım resimleini çekip yükleyeceğim, dere tepe dümdüz gidiyorum ;D

ohoo v8 90 kafanda vardı da aldığını hiç bilmiyordum, meraklandım iyice abi hayırlı olsun :smiley:

MKG' Alıntı:

Bende epeyce bir araştırma ve tereddütten sonra Mustafa abinin önerisiyle 33 " cooper STT almaya karar verdim de ... önce 2 " yükseltmem lazım .. ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR