7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,477

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

MKG' Alıntı:
Kürşat bende 33'' cooper STT taktım, köyde havalı tabanca olmasına rağmen lastik değiştirmek beni yordu :( arziyede V8 90 la çıkıyorum müthiş keyifli oluyor ;D ;D ;D fırsat bulamadım resimleini çekip yükleyeceğim, dere tepe dümdüz gidiyorum ;D
Mustafa abi hayırdır V8 - 90 da ne oluyor .. 110 dan vazmı geçtin yoksa ... ::smiley:

MKG' Alıntı:
Kürşat durmak yok yola devam ;D ;D ;D ;D ;D

HEHEHE devam abi devamm hemde hiç durmak yok artık ;D ;D ;D ;) ;) 2" yükseltme, jant, vinç (ön arka ) + tampon, kompresör, çift akü, puma motor, komple kaporta boya hepsi seneye bu zamana hazır olacak inşallah senin izinden ufak ufak devam ediyorum abi

285 75 16 STT bende kullanıyorum, off road ve asfalt kullanımını birlikte en optimal alabildiğiniz lastik. Yazın off road pek yapmadığım ve uzun asfalt yollar gideceğim zamanlar için bir AT yada Radial bakıyorum aynı ölçülerde.

Mustafa abi 110 dan vazgeçmez, ona zıpır bişey lazımdı heryere girip çıkıcak, yoksa toyota ve 110 a yazık edicekdi ondan almış ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
285 75 16 STT bende kullanıyorum, off road ve asfalt kullanımını birlikte en optimal alabildiğiniz lastik. Yazın off road pek yapmadığım ve uzun asfalt yollar gideceğim zamanlar için bir AT yada Radial bakıyorum aynı ölçülerde.

Mustafa abi 110 dan vazgeçmez, ona zıpır bişey lazımdı heryere girip çıkıcak, yoksa toyota ve 110 a yazık edicekdi ondan almış ;D ;D ;D
Mustafa abi 110 u bırakacak olursaki umarım olmaz ... Ankara grubu gezilerinde bence ciddi sorunlar yaşanabilir .. en son Güvenç etkinliğinde " Mustafa abi Gezideyse yanınıza pek fazla şey almanıza gerek yok .. ne ihtiyacınız olursa Mustafa abinin aracında zaten fazlasıyla vardır " demişlerdi ve bizzat şahit olmuştum ;D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Mustafa abi 110 u bırakacak olursaki umarım olmaz ... Ankara grubu gezilerinde bence ciddi sorunlar yaşanabilir .. en son Güvenç etkinliğinde " Mustafa abi Gezideyse yanınıza pek fazla şey almanıza gerek yok .. ne ihtiyacınız olursa Mustafa abinin aracında zaten fazlasıyla vardır " demişlerdi ve bizzat şahit olmuştum ;D

ertuğrul abi mustafa abi olmaz ise bu toyotacılar yol gidemez emin ol bende bizzat karsda şahit oldum :D ya bi bakıyom mustafa bi toyotacılara hava basıyo bidaha bakıyom elektiriklerini tamir ediyo hehehehe onun için ankaradaki yoyotacılar MKG nın DEFENDERİ olmadan yola çıkamazlarrrrrrr :D :D :D:D

ata036' Alıntı:
ertuğrul abi mustafa abi olmaz ise bu toyotacılar yol gidemez emin ol bende bizzat karsda şahit oldum :D ya bi bakıyom mustafa bi toyotacılara hava basıyo bidaha bakıyom elektiriklerini tamir ediyo hehehehe onun için ankaradaki yoyotacılar MKG nın DEFENDERİ olmadan yola çıkamazlarrrrrrr :D :D :D:D

Tarık ne istiyorsun kardeşim bizden yahu....Allah Allah.....gelmeyeyim bak oralara.... ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
şüphesiz öyle Kürşad ..Tarığın derdi Mustafa ağbi Karedeniz gezisine gelsin de sağlam olayım durumu ;D ;D ;D

Ahmet abi Mustafa abi gaza gelmez, anca Cihan abi olursa bilmem ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Ahmet abi Mustafa abi gaza gelmez, anca Cihan abi olursa bilmem ;D ;D ;D

Aslında ikiside olsa tadına doyum olmaz , Kars dönüşü muteşem olmuştu , sonbaharda yapalım şöyle 3,4 günlük kamplı bir gezi ;)

aozturk' Alıntı:
Aslında ikiside olsa tadına doyum olmaz , Kars dönüşü muteşem olmuştu , sonbaharda yapalım şöyle 3,4 günlük kamplı bir gezi ;)

Valla ekim sonları yedigöller olabilir

aozturk' Alıntı:
Tarık ne istiyorsun kardeşim bizden yahu....Allah Allah.....gelmeyeyim bak oralara.... ;D ;D ;D

ne demek abi buyur gel başımın üstünde yeriniz var sisizde olmuyor bu işler ne yapayım :smiley: :smiley:

aozturk' Alıntı:
şüphesiz öyle Kürşad ..Tarığın derdi Mustafa ağbi Karedeniz gezisine gelsin de sağlam olayım durumu ;D ;D ;D

abi mustafa abi ile biz gerekli görüşmeleri yaptık nede olsa öğrencisi sayılırım mustafa abim olmasada ben bir kaç yoyotayı tek başıma götürüp getiririm mustafa abiden tüyoları aldım :D :D :D
havası biten yoyotolara hava bile basarım yada lambaları yanmayan araçların tesisatını değişirim bililmum tamir işlerini yaparım geziye gelmek isteyenler buyrun link aşağıda heğ defender hiç toyot yok niyeeeee çünkü gelmeye korkuyorlar :D :D :D :D sürata hızlılar bişe diymem asfalta basar geçerler ama arazide benim kırık landım en iyi yoyotadan bilem iyidir denemek isteyen gelsin :D :D off be bu kadar gazdan sonra toyotocalılar olarak toplanıp bir arabada olsa gönderirisiniz :D :D :D
ben arabamı yüklemeye gidiyorum herkese iyi geceler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg693393#msg693393

ata036' Alıntı:
ne demek abi buyur gel başımın üstünde yeriniz var sisizde olmuyor bu işler ne yapayım :smiley: :smiley:

abi mustafa abi ile biz gerekli görüşmeleri yaptık nede olsa öğrencisi sayılırım mustafa abim olmasada ben bir kaç yoyotayı tek başıma götürüp getiririm mustafa abiden tüyoları aldım :D :D :D
havası biten yoyotolara hava bile basarım yada lambaları yanmayan araçların tesisatını değişirim bililmum tamir işlerini yaparım geziye gelmek isteyenler buyrun link aşağıda heğ defender hiç toyot yok niyeeeee çünkü gelmeye korkuyorlar :D :D :D :D sürata hızlılar bişe diymem asfalta basar geçerler ama arazide benim kırık landım en iyi yoyotadan bilem iyidir denemek isteyen gelsin :D :D off be bu kadar gazdan sonra toyotocalılar olarak toplanıp bir arabada olsa gönderirisiniz :D :D :D
ben arabamı yüklemeye gidiyorum herkese iyi geceler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg693393#msg693393

Tarıkcığım sizi toplamaya bir Toyota yetmezde ondan gelen yok, neyse sen aracını yüklemeye başla aks kafalarını ve alt merkezleri unutma . Parça koymaktan Neslihan yengeye yer kalırsa da bizdende çok selam söyle. ;D ;D ;D

Sevgili arkadaşlar gerçekten sağlığım ve ekonomim elverdiği müddetçe Defender dan vaçgem :smiley: bu olay bir süreç, standart araçla başlıyorsunuz, yıllarca emek veriyorsunuz ve değişmeyen bir gerçek ortaya çıkıyor ; Offroad aracı güçlü bir motor, basit, hafif ve kırmaktan korkmayacağınız bir şey olmalı, işte 90 V8 böyle bir araç ;

şase 90 ''
kabin 110 pikaptan alınma,
arka 110 pikaptan kesilerek yapıldı,
3'' yükseltme,
arka detroit kilit,
ön arb kilit,
ve tarktör lastikleri takılı,
Roll bar

bütün fazlalıklar atıldığı için yaklaşık 1100 kg ağırlığı var,

bu şartlarda aks kesme sorununuz olmuyor, korkunç yırtıcı bir gücü var,

istediğiniz zaman yan yatırıp, düzeltip devam edebilirsiniz,

müthiş keyifli,

beni de ancak bu kesiyor..... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR