Sevgili Arkadaşlar ;
06.07.2010 tarihinde Balkanlar dan döndük,8 ülke 36 gümrük geçtik 5.500 km yol yaptık, araçlar da ufak tefek problemler dışında bir sorun yaşamadık, 07.07.2010 tarihinden bu yana Defender Şaşmazda ;D ;D ;D ;D diyeceksinizki neden ?? hani sorun olmamıştı ;D ;D ;D
TD 5 bu yolları hiç bir sorunsuz olarak yaptı, sorun bende ;D
2 '' yukseltme artık bana yetmez oldu, yükseltmeyi 4'' yaptım, tabiki helezonlar, amortisörler değişti, 4 '' yükseltme olunca 6 derece ön ve arka kollar takıldı, dereceli istikamet kolu takıldı,
Yol şartlarında gördümkü içeri çok sıcak geliyor, üstte klima altta eksoz sıcağı ; kolarifer hortumlarına vana takıldı, eksoz borularına orjinal ısı kalkanları takıldı,
Yol şartlarında gördümki 33 '' lastikle TD 5 de olsa Defender bayılıyor ( Defender' ın ağırlığı 3.200 KG ) eee ne yapalım dedim 1,21 olan arazi oranını 1,41 yaptım ve Defender Çok keyifli oldu,
Yine kaşıntı bitmedi belki arazi şanzımanını tekrar 1,21 yapıp ayna mahruti oranlarını 4,10 yapacağım,
Bu arada gezi boyunca Defender i anlatmaktan ve resim çektirmekten yoruldum, onun karizması bir başkaaaaaa
Bu Defender in işi hiç bitmezmi be kardeşimmmm,
Toyata ya gelince ....... çok sıkıcı bir araba yapacak hiç bir şey yok, her yeri mükemmel çalışıyor ;D ;D ;D ;D