7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,325
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

önerileriniz dikkate alınacak teşekkürler ;)
madem memleketin gel bizi gezdir alla alla bişeleri kırarsakda yedek parca bol bizde usta desen hepimiz usta sayılırız kırdığı yerde değişir yolumuza devam ederiz :D ;)

Etiketler

Sevgili Arkadaşlar ;

06.07.2010 tarihinde Balkanlar dan döndük,8 ülke 36 gümrük geçtik 5.500 km yol yaptık, araçlar da ufak tefek problemler dışında bir sorun yaşamadık, 07.07.2010 tarihinden bu yana Defender Şaşmazda ;D ;D ;D ;D diyeceksinizki neden ?? hani sorun olmamıştı ;D ;D ;D

TD 5 bu yolları hiç bir sorunsuz olarak yaptı, sorun bende ;D

2 '' yukseltme artık bana yetmez oldu, yükseltmeyi 4'' yaptım, tabiki helezonlar, amortisörler değişti, 4 '' yükseltme olunca 6 derece ön ve arka kollar takıldı, dereceli istikamet kolu takıldı,

Yol şartlarında gördümkü içeri çok sıcak geliyor, üstte klima altta eksoz sıcağı ; kolarifer hortumlarına vana takıldı, eksoz borularına orjinal ısı kalkanları takıldı,

Yol şartlarında gördümki 33 '' lastikle TD 5 de olsa Defender bayılıyor ( Defender' ın ağırlığı 3.200 KG ) eee ne yapalım dedim 1,21 olan arazi oranını 1,41 yaptım ve Defender Çok keyifli oldu,

Yine kaşıntı bitmedi belki arazi şanzımanını tekrar 1,21 yapıp ayna mahruti oranlarını 4,10 yapacağım,

Bu arada gezi boyunca Defender i anlatmaktan ve resim çektirmekten yoruldum, onun karizması bir başkaaaaaa

Bu Defender in işi hiç bitmezmi be kardeşimmmm,

Toyata ya gelince ....... çok sıkıcı bir araba yapacak hiç bir şey yok, her yeri mükemmel çalışıyor ;D ;D ;D ;D

Mustafa abi harikasın, fotoğraf ve videoları merakla bekliyorum :smiley: Sende 33 lastik AT mi var uzun yol için neyle gidiyorsun ben 33 AT bulamadımda :(

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar ;

06.07.2010 tarihinde Balkanlar dan döndük,8 ülke 36 gümrük geçtik 5.500 km yol yaptık, araçlar da ufak tefek problemler dışında bir sorun yaşamadık, 07.07.2010 tarihinden bu yana Defender Şaşmazda ;D ;D ;D ;D diyeceksinizki neden ?? hani sorun olmamıştı ;D ;D ;D

2 '' yukseltme artık bana yetmez oldu, yükseltmeyi 4'' yaptım, tabiki helezonlar, amortisörler değişti, 4 '' yükseltme olunca 6 derece ön ve arka kollar takıldı, dereceli istikamet kolu takıldı,

Yol şartlarında gördümkü içeri çok sıcak geliyor, üstte klima altta eksoz sıcağı ; kolarifer hortumlarına vana takıldı, eksoz borularına orjinal ısı kalkanları takıldı,

Yol şartlarında gördümki 33 '' lastikle TD 5 de olsa Defender bayılıyor ( Defender' ın ağırlığı 3.200 KG ) eee ne yapalım dedim 1,21 olan arazi oranını 1,41 yaptım ve Defender Çok keyifli oldu,

Yine kaşıntı bitmedi belki arazi şanzımanını tekrar 1,21 yapıp ayna mahruti oranlarını 4,10 yapacağım,

Bu arada gezi boyunca Defender i anlatmaktan ve resim çektirmekten yoruldum, onun karizması bir başkaaaaaa

Toyata ya gelince ....... çok sıkıcı bir araba yapacak hiç bir şey yok, her yeri mükemmel çalışıyor ;D ;D ;D ;D

Mustafa abicim aramızda bazı arkadaşlar var daha önce disco II si olup sonra vx 80 sahibi olan; ( o kendini bilecektir) VX 80 arızalı diyip sanayiye gidiyor LPG'si bitmiş çıkıyor :smiley:))). Sanayide daha sık olmayı seven herkesin bir LR olması lazım yoksa sanayideki arkadaşlarıızla aramız bozuluyor;

Sizin aracınıza bence 4" yükseltme çok faydalı olmuş; aracın içinde yok yok ağırlık zaten onun 1" yüksekliğini direkt saklıyordur; Güle güle kullanın;

Defender'i çok özlüyorum gene bir tane alsam mı diye sürekli aklımda

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar ;

mücahiti bulun bana hani toyotocu olmuştu mustafa abi okusunda öğrensin hehehehhe biz defenderimizi seviyoruz kardişiiiiim :D :D :D :D

mustafa abi ,doğru söze ne denir , toyota böyle bir araç işte ,marşa basar gidersin ,öyle yağ akıntısı falan filan olmaz , yerim öyle yağa akıtan arabayı valla yakarım kapının önünde : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Toyata ya gelince ....... çok sıkıcı bir araba yapacak hiç bir şey yok, her yeri mükemmel çalışıyor.

tarikkkk okumuyon heralde

endy' Alıntı:
Mustafa abicim aramızda bazı arkadaşlar var daha önce disco II si olup sonra vx 80 sahibi olan; ( o kendini bilecektir) VX 80 arızalı diyip sanayiye gidiyor LPG'si bitmiş çıkıyor :smiley:))). Sanayide daha sık olmayı seven herkesin bir LR olması lazım yoksa sanayideki arkadaşlarıızla aramız bozuluyor;

Sizin aracınıza bence 4" yükseltme çok faydalı olmuş; aracın içinde yok yok ağırlık zaten onun 1" yüksekliğini direkt saklıyordur; Güle güle kullanın;

Defender'i çok özlüyorum gene bir tane alsam mı diye sürekli aklımda

Tamirini yavuz abi gibi kendin yapmıyorsan 2 LR adamın ocağını söndürür discoyu satip al alıcaksan ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Toyata ya gelince ....... çok sıkıcı bir araba yapacak hiç bir şey yok, her yeri mükemmel çalışıyor.

tarikkkk okumuyon heralde

benim için önemli olan çalışması değil bana zevk vermesi eee DEFENDER bunu bana fazlası ile veriyor öyle işe gelemem ben arkideş uğraş ve emek vermeden zevki olmaz bu işleri demi mustafa abii ;)

Tempus' Alıntı:
Tamirini yavuz abi gibi kendin yapmıyorsan 2 LR adamın ocağını söndürür discoyu satip al alıcaksan ;D ;D

Kanıma girme beni de kendin gibi toyo toyotacı yapacaksın;

Ben yanımda 35 kg alet çantası taşımaya alışmışım her şey var bir sürü para harcadım çanta ne olacak sonra :smiley:

Hem de LR de 100 km bile gitsen 250 km gitmiş gibi oluyorum uzun yol yapma hislerimi tatmin ediyor; şimdi toyota alsam bu hislerim tatmin olmayacak sonra ver elini istanbul rize :smiley:

endy' Alıntı:

Ben yanımda 35 kg alet çantası taşımaya alışmışım her şey var bir sürü para harcadım çanta ne olacak sonra :smiley:

Hem de LR de 100 km bile gitsen 250 km gitmiş gibi oluyorum uzun yol yapma hislerimi tatmin ediyor; şimdi toyota alsam bu hislerim tatmin olmayacak sonra ver elini istanbul rize :smiley:

hehehe bak görüyonmu adam her şarta zevk alıyor ne milleti yoldan çıkarmaya çalışıyon kardeşim :D :D

endy' Alıntı:

valla bende bir zamanlar LR varken bir ton malzeme taşırdım ,şimdi sadece arkadaşlarım için taşıyorum o çantayı , haklsın :D :D :D :D :D

endy' Alıntı:

Bende de alet çantası var sabitledim duruyor öyle bagajda, gezilerde filan arkadaşlara lazım olur diye ;D Fenamı işte rize ile başlar aral gölüne kadar gideriz ;D

cihanülker' Alıntı:
valla bende bir zamanlar LR varken bir ton malzeme taşırdım ,şimdi sadece arkadaşlarım için taşıyorum o çantayı , haklsın :D :D :D :D :D

teşekkürler abicim sizlerde olmasanız bizler yolda nasıl gideriz onu düşünüyorum hep ya havamız biter bize hava basarsınız ya lambalarımız yanmaz tamir edersiniz daha bir çok örnek var ;) iyiki varsınız zaten siz olmasanız bizde yola çıkmayız demi mustafa abi

cihanülker' Alıntı:

Cihan Abi;

Benim aracın içinde en önemli ekipmanlardan biri o çanta ; LR kullanınca sürücülerin her türlü aleti bulundurması lazım arabada ne lazım olacağı belli olmuyor :smiley:))) arkadaşlarımıza faydası oluyor ; benim sanayiye gitmek için bahaneler uydurmaya pek ihtiyacım olmuyor kürşad gibi; bizde LR hastalığı kadar sanayi hastalığı var geçmiyor :smiley:)

Tempus' Alıntı:
Bende de alet çantası var sabitledim duruyor öyle bagajda, gezilerde filan arkadaşlara lazım olur diye ;D Fenamı işte rize ile başlar aral gölüne kadar gideriz ;D

Kürşad'cım o zaman ben azerbaycan'da ve diğer Türki cumhuriyetlerde LR servisi bakayım ; ya da bize uygun sanayi araştırayım :smiley:) Toyota ile gitsek bile uğrayacak yer olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR