7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,769
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
yav kanka giller gelmiş.
ayne durum o ben de gelecem karadenize ama agustosun sonlarına dogru dusunuyorum.

Git tabi gitte karadeniz araba görsün canım kardeşim.. :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Abi her yola çıktığımızda sana ihtiyacımız olur, olmaması imkansız yeterki sen gelicem de çine bile gideriz 8)

Sağolasın kürşatcan gönüller bir kardeşim..

Tempus' Alıntı:
belki mücahit kardeşimle geliriz batanı kalanı çekmeye birlikte, biz çıkmadan ararsanız istanbuldan size yedek parça filanda getiririz çekinmeyin ;D ;D ;D
LR Karadeniz turunda 6 defender varken batsalar bile başkasına çektirmeleri zor görünüyor ;D

RedlinE' Alıntı:
duşmez kakmaz bir Allah buyuk konusmamak lazim
mücahit yine durmuyon yerinde tüm toyota camiasına duyurdum buyrun gelin kardeş kardeş gidelim dedim bir tanesi cesaret edip gelmedi faruk abim tarihler uymuyor diye söyledi ama diğerleri cevap bile veremediler korktularmı ne :D :D

madem kendine çok güveniyorsun gel katıl bize ağustosun sonu değilde temmuzun sonu yap bu olayı seni aramızda onur konuğu yapalaım başımızın üstünde götürüp karadenizi gezdirip getirelim varmısın ;)

sen ne diyosun faruk baba bu işe teklif benden gelmek toyotacı mücahitten :D :D :D

umutcelikel' Alıntı:
MKG'nin Defender'ının maliyetinin 2 adet RR Sport HSE olduğunu biliyorsunuzdur umarım ;D

bizzat inceledim ve karsda kendi mahallemde test ettim bazı şeyleride bilelim artık :D
:D 2 RR Suport HSE kesin alır ama yoyota bir kaç düzine alır o arabayı satıp hehehehe ama eminim MKG satmazzzzzzz DEFENDER ini kardeşim çünkü adam DEFENDERİNİ SE Vİİİ YOORRRRR

siz bu kahvede fazla dolanıyonuz gene bakıyom sizin kahve tadilatamı hayırdır kardeşim :D :D :D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
LR Karadeniz turunda 6 defender varken batsalar bile başkasına çektirmeleri zor görünüyor ;D

abi sayıyı niye söylüyo adam zaten korkuyo ;D ;D ;D 6 tane DEFENDER duyunca gözleri büyümüştür kesin
mücahit kardeşim sayıya bakma sen orda ben varım korurum seni yeterki sen gel faruk abinin emaneti derim kimse dokunmaz sana :D :D :D

şşş alooo nereye gitti bu milet yaa allla alllla
ertuğrul abi sana bişe dedilermi kimsecikler kalmadı alla alla ;D

atalar ne demiş birgün herkes endrocu olacak demiş ama onu değiştirip şöyle diyelim birgün herkes defenderci olacak :D

dostum benım memleket rıze bilmiyosun herhal
benım oraya gelmeme gerek yok
benim orda sikinti cekme ihtimalim hiç yok.
saka bir yana zaten orda kalma ihtimaliniz yok sadece yol olmayan bir yerden parkur zorlarsaniz makineleri kirarsiniz o cesarette sizde yoktur:smiley:
ama kalirsaniz ben aldiririm sizi asagiya sikinti yok.
tatilimi one alma ihtimalim sifir plan yapildi cikma seklim yok. birimizin muhahkak işin basinda durmasi gerekiyor.

karadenizi Mücahit kadar bilemem ama gezmişliğim var tek tavsiyem aşırı yağmur yağarsa ve dağ yollarına girerseniz yollara güvenmeyin, kenara çok yakın gitmeyin çok oynak oranın bazı yayla yollarının zeminleri. Benim bu sene tek atımlık barutum kaldı onuda güney taraflara kullanıcam gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON MESAJLAR

SON KONULAR