yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
bak bak bak....
Devamlı para yemesi karnını doyurmak için sadece.
bak bak bak....
Devamlı para yemesi karnını doyurmak için sadece.
RedlinE' Alıntı:Çaglar orta kilidi hizlida devreye almayida başarmişmi bu adamlar. Benim en buyuk hayalim bu
çağlar' Alıntı:sen yandın bari milleti yakma ;D ;D
Volk' Alıntı:Üstadlarım offroad ile bu sitede tanıştım hemen hemen herşeyi sizlerden öğrendim diyebilirim.
Bütün bu bilgilerden sonra şöyle bir kanı oluştu bende:
Offroad denilince aklıma Land Rover (Özellikle Defender) ve Toyota geliyor aklıma.
Land Rover'ı alıp yavaş yavaş para veriliyor Toyota'da ise o para baştan veriliyor.Sonuçta aynı maliyete geliyor.Amerikan'ı değerlendirmeye almıyorum bile malumunuz ne kadara alıp ne kadara mal etseniz bile devamlı problem devamlı para yiyiyor.Benim gönlüm defenderdan yanadır.
Not:Yukarıda yazılanlar sadece kişisel fikrimdir.
Saygılar
Sedat V8 bir disco I ,bagaj sıkntısı yüzünden ,tek araç olursa işime yaramıyor.hsbasar' Alıntı:Kerim bence sen Disco I i de ciddi bir şekilde düşün.
Akşam telefon ediyorsun, sabah yükseltme kitin geliyor, hemde TYT nın 3 te 1 fiyatına
Hatta şimdi Anıl oto ankarada. Akşam kafana eserse kendin gidip alabilirsin.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Sedat V8 bir disco I ,bagaj sıkntısı yüzünden ,tek araç olursa işime yaramıyor.
Tek araç olursa ,VX80 işimi görür. yakıtı ve vergiyi sineye çekerim.
yada pigme duracak ,vergisi az,parçası ucuz herhangi bir araca yönelirim.
Zuki olur,defender olur bakalım artık.
discovery-V8' Alıntı:Mesela Disco I de 100 km hızda orta kilidi devreye sokabilirsin veya çıkarabilirsin ;D ;D hiç durmadan low dan hi a geçebilirsin , low u ortayı kilitlemedende kullanabilirsin bunları vx 80 yapamaz.
Kaanın araç 4x2 ve 4x4...Ön akslar göbekten ayrılıyor. En ideali onunki bence...çağlar' Alıntı:sürekli 4 çeken bizimkiler gibileride 4x2 yapabiliyorlar usa de. 7pin mode diye bişeyden bahsediyorlar birkaç mod.ile hallediyorlarmış
umutcelikel' Alıntı:Kaanın araç 4x2 ve 4x4...Ön akslar göbekten ayrılıyor. En ideali onunki bence...
umutcelikel' Alıntı:Kaanın araç 4x2 ve 4x4...Ön akslar göbekten ayrılıyor. En ideali onunki bence...
karpuz,pim gibi ıvır zıvırlarda sana güveniyorum ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Defender alma pim kırar ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:karpuz,pim gibi ıvır zıvırlarda sana güveniyorum ;D
yoksa hiç bulaşmam ;D ;D ;D
50 ye kapı saçı ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Piyasayı arttırayımki benimkini satacağım ;D ;D
Şaka bir yana 7 sene defender kullanmışlığın verdiği bir alışkanlıkla Discoyu çok rahat kullandım.
Ayrıca FJ40 da bile, bir tarafını ezerim korkusuyla girmediğim yerlere Disco ile gönül rahatlığı ile girdim.
Şimdi yapacağım birkaç birşey kaldı, onlarıda yaptığımda daha rahat olacağım.
sen ona stop mu diyorsun ;Dçağlar' Alıntı:5 liraya stobuda unutma ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:hiç durmadan LOW-Hİ
Benim araçta var ,ama km hatırlamıyorum 6-7 galiba .
Her halde sizin araçlar ,100 km hızda yapmıyor bunu ;D ;D ;D