7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,682

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
evet benim arac hatta simdi alan sahibinde daha iyi hale geliyor on arka arb kilit takiliyor:smiley:

ama kiyaslayacagin arac vx100 degilki vx80. ben vx80 turu bir arac istiyorum bununda karsiligi discovery 1 .

birde ben araci toplarken cok fazla ugrastim 1 senem gecti. simdi sifirdan defender toplamak gibi sifirdan bir arac toplamayi planliyorum. Yada suzukiye devam onu yapamazsam

Ben onu bunu bilmem, senin araba iyiydi. Şimdi Cem keyifle kullanır.
Ben bile düşünmüştüm, sana takas teklif etsemmi diye ;D

Çağlar noktayı koymuş :D
Bencede Deffendere 40-50 harcamaktansa işin sağlam ve hazırı var VX 80
birde kasko çaktın mı ,yola devam.

denge ,güç,yürüyen donanım ,zaten araçta var.
kafama çok takılıyor bu aralar :D :D :D

Videoların devamı

http://www.youtube.com/watch?v=sd7VFgmPr9Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HX0v152XJE4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wFFMkaawdms&feature=related

çağlar' Alıntı:
bırak kürşat sıfırdan def toplama işini ya..saçları ağartıyo millet delimisin nesin arkadaş...

30 a 40 a maledicen gereksiz bir hareket...

30-40 a maleden varsa sıfırdan Defender , ama benim aklımdaki gibi olacak ben hemen alırım ;D ;D ;D Ama şuda bir gerçek Defender defender dır, Diğerleri ve Defender diye sınıflamak lazım araçları.

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Ah bir de Türkiyede biraz sayıca fazla olsalar, yedek parça kolay olsa.
Şimdi sende döndün diyeceksiniz ama tanıdığım bütün Toyota sahipleri yedek parça arıyor veya bekliyor.
Şavaş yıllarında insanların evlerinde yiyecek stoklamaları gibi evde yedek parça stokluyorlar. ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:

Vx80 Defender in karşılığı değil elmayla armut olmuş karşılaştırma, Disco I vs vx80 olmalıydı doğrusu ;) Defender in Toyotada karşılığı belki fj40 olabilir onunda teknolojisi çağa ayak uyduramadı.

hsbasar' Alıntı:
Şimdi sende döndün diyeceksiniz ama tanıdığım bütün Toyota sahipleri yedek parça arıyor veya bekliyor.
Şavaş yıllarında insanların evlerinde yiyecek stoklamaları gibi evde yedek parça stokluyorlar. ;D ;D ;D
Doğru söylüyorsun ,yedek parça sorunlu var,fakat pahalı.
ama ben pajeroyu çözdüğüme göre bütün araçlar çözülür diyorum. ;D
tabi arada bazen yatırmak gerekiyor aracı ;D

kasnak sorunu yüzünden 20 gün yatırdım ,buda bonusu oldu bana ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
30-40 a maleden varsa sıfırdan Defender , ama benim aklımdaki gibi olacak ben hemen alırım ;D ;D ;D Ama şuda bir gerçek Defender defender dır, Diğerleri ve Defender diye sınıflamak lazım araçları.

iyimser bütçe yazdım ben , işin içine büyük hacimli motor falan koymadan.;D ;D

benim anlatmak istediğim kimse bu işlerde yavuzu kriter almasın arkadaş, o ayrı ...araç toplamak öyle sanıldığı kadar zevkli ve kolay bir iş değil bence.

bu işler için
a-bilgin olacak
b-zamanın olacak
c-parçan ekipmanın olacak
d-kafa dengi ustan olacak
e- sağlam paran olacak

ki yukardaki kompinasyonla bile işler bitti artık keyfime bakacam dediğin anda yineleyen süprizlere hazırlıklı olacaksın. sonuçta mühendislerden kurulu bir ekip tarafından yapılmıyor bu iş.

ama tabiki bitmiş projenin insana verdiği hazzı başka şeylerle kıyaslamak yanlış olur.buna katılıyorum.

hsbasar' Alıntı:

sedatım abartıyorsun be biraz ;D ;D

senin 70-80 sterline aldığın akışmetreden ,ebay artırmadan kargo dahil 25 dolara almıştım..neyi nerde arayacağını bilirsen hiç sorun yok.ayrıca bak ne diyorum 80 kasanın bozduğu tek parça ön aks kafalarıdır ki servise sorarsan 1200 lira der tanesine
ama avustralya ebayden tanesi 60 dolara alıp içinede sağlam siyah gresi basarsan tertemiz devam edersin yoluna.

Beyler izmitteki turboya biri iş atsada banada kanka gelse fikir aliş verişinde bulunsak ne iyi olur.

bak resmin güzelliğine bak..güven veriyor insana ekip..aks mı kırılacak, çalışmayacakmı,bagajmı açılacak, karpuzmu yaracak dertleri yok hiç. ;D ;D

bin git canın nereye istiyorsa.

IMG_1011.jpg

MM Lineup.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR