Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
herkese günaydın
(yavuz abi mesaj kutun dolu )
herkese günaydın
(yavuz abi mesaj kutun dolu )
Tempus' Alıntı:evet benim arac hatta simdi alan sahibinde daha iyi hale geliyor on arka arb kilit takiliyor
ama kiyaslayacagin arac vx100 degilki vx80. ben vx80 turu bir arac istiyorum bununda karsiligi discovery 1 .
birde ben araci toplarken cok fazla ugrastim 1 senem gecti. simdi sifirdan defender toplamak gibi sifirdan bir arac toplamayi planliyorum. Yada suzukiye devam onu yapamazsam
çağlar' Alıntı:bırak kürşat sıfırdan def toplama işini ya..saçları ağartıyo millet delimisin nesin arkadaş...
30 a 40 a maledicen gereksiz bir hareket...
yazargezeryolçizer' Alıntı:Çağlar noktayı koymuş
Bencede Deffendere 40-50 harcamaktansa işin sağlam ve hazırı var VX 80
birde kasko çaktın mı ,yola devam.
denge ,güç,yürüyen donanım ,zaten araçta var.
kafama çok takılıyor bu aralar
yazargezeryolçizer' Alıntı:Çağlar noktayı koymuş
Bencede Deffendere 40-50 harcamaktansa işin sağlam ve hazırı var VX 80
birde kasko çaktın mı ,yola devam.
denge ,güç,yürüyen donanım ,zaten araçta var.
kafama çok takılıyor bu aralar
Doğru söylüyorsun ,yedek parça sorunlu var,fakat pahalı.hsbasar' Alıntı:Ah bir de Türkiyede biraz sayıca fazla olsalar, yedek parça kolay olsa.
Şimdi sende döndün diyeceksiniz ama tanıdığım bütün Toyota sahipleri yedek parça arıyor veya bekliyor.
Şavaş yıllarında insanların evlerinde yiyecek stoklamaları gibi evde yedek parça stokluyorlar. ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:30-40 a maleden varsa sıfırdan Defender , ama benim aklımdaki gibi olacak ben hemen alırım ;D ;D ;D Ama şuda bir gerçek Defender defender dır, Diğerleri ve Defender diye sınıflamak lazım araçları.
hsbasar' Alıntı:Ah bir de Türkiyede biraz sayıca fazla olsalar, yedek parça kolay olsa.
Şimdi sende döndün diyeceksiniz ama tanıdığım bütün Toyota sahipleri yedek parça arıyor veya bekliyor.
Şavaş yıllarında insanların evlerinde yiyecek stoklamaları gibi evde yedek parça stokluyorlar. ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Standart Disco I ve VX 80 kıyaslamam bile