7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,659

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yesil ablalarim ablerim, Vipracing nick i ile bir arkadasim siteye uye olmus ama aktivasyon maili gitmemis onu aktif edebilirmisiniz?

hsbasar' Alıntı:
Sen benim yaşıma geldiğinde Türkiyede off road un alası olur ;)

ben bize kadar offroad biter diye üzülüyordum .
artık motorsporları bitiyor diye üzülüyordum.çünkü motorlu araçlar iyice elektroniğe dönmeye başladı e offroadda elektroniğin engel olduğu da genel bir yargı.kafam karıştı şimdi benim.nasıl olacak bu sedat abi ???

Volk' Alıntı:
artık motorsporları bitiyor diye üzülüyordum.çünkü motorlu araçlar iyice elektroniğe dönmeye başladı e offroadda elektroniğin engel olduğu da genel bir yargı.kafam karıştı şimdi benim.nasıl olacak bu sedat abi ???

Volkan tam tersi, herşey gitğide ucuzluyor veya alınabilirliği artıyor.
Eskiden araç sahibi olanlar parmakla gösterilirdi, şimdi o arabaları acımadan araziye sokabiliyoruz.
Aynı mantıkla şimdi birsürü elektronik donanımı var diye araziye sokmaya kıyamadığımız araçları ileride çok daha rahat sokacağız.
Mutlaka kronik problemler o güne kadar çözülecektir.
Bunca büyük firmanın elektronik üzerine bu kadar yatırım yapmasının anlamı var.

Bence elektronik offroada engel değil destek, sadece sistemlerin biraz daha gelişmesi lazım. ;)

off road gelisicek cogalicak orasi kesinde, off road bir cok orman alaninda bilincsiz off road yapanlar yuzunden yasaklanicak.

Belgradda bile bircok yere sokmamaya basladilar. Cunku ciddi anlamda dogaya zarar veren off roadcular cikmaya basladi, sonucda bir seyi yapan insan sayisi cogaldikca icinde curuk elmalarda cogaliyor.

endurocu53' Alıntı:
dosluk markaya takılurmi istersen kağnılan gel biz haburda herturli gelene bağrumuz ,kapimuz açık bekleyruk . ne demiş mevlana ister suzuki ,ister lada ,ister ladrover ol , ne olursan ol gel . biz şimdi koca mevlana yı yalancımı edelum . kemenceli tulumli bir video yakışur bakaruk bi çaresine .

Selam lar saygılar

Bakın arkadaş olayı ne güzel açıklamış

Devamı burda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55384.0;topicseen

Kürşat kesinlikle haklısın, son günlerde gezenbilirde takip ettiğim gezi fotoğrafları bende de bu hissi uyandırdı.
Gerçi klüpler kendilerine özel off road parkurları hazırlıyorlar. İleride bu parkurların sayısı çoğalınca, bir kısım off road meraklısı buralara kayacaktır.
Kalanlarınıda bilinçlendirmek tecrübelilere düşecektir.

valla Sedat takip ettigim veya bizzat katildigim gezilerde cok fazla dogayi umursamayan insan goruyorum, sonumuzu hayir etsin.

Tempus' Alıntı:
off road gelisicek cogalicak orasi kesinde, off road bir cok orman alaninda bilincsiz off road yapanlar yuzunden yasaklanicak.

Belgradda bile bircok yere sokmamaya basladilar. Cunku ciddi anlamda dogaya zarar veren off roadcular cikmaya basladi, sonucda bir seyi yapan insan sayisi cogaldikca icinde curuk elmalarda cogaliyor.

Doğaya saygılı off-road çok önemli ayrıca şart;

Bu noktada ya özel izin verilen parkurları - alanları kullanmak lazım.

Amerika da arazi toz toprak ve kaya off - road ı çok olduğu için böyle bir dertleri yok gibi gözüksede orda bile çok ciddi kısıtlamalar var aslında ,

Avrupa da bazı eyaletler off - road araçlarına ruhsat vermedikleri için bu araçlar bir çok yere araç üstünde gidiyor biz gene araziden çıkıp eve gidebiliyoruz

Volk' Alıntı:

Volkan bu viideolar belki kafandaki soru işaretlerini azaltabilir biraz.

http://www.youtube.com/watch?v=6wWT27-7UY8

1 ay sonraki surecde def 90 ne kadar masraf cikartmis disco 3 ne kadar cikartmis onemli olan o ;D yoksa dizel arac ordan da gecemezse yuh yani ;D

Tempus' Alıntı:
1 ay sonraki surecde def 90 ne kadar masraf cikartmis disco 3 ne kadar cikartmis onemli olan o ;D yoksa dizel arac ordan da gecemezse yuh yani ;D

Sende iyiki sattın Discoyu, ;D Birazdan devamı geliyor videoların. ;)

hsbasar' Alıntı:
Sende iyiki sattın Discoyu, ;D Birazdan devamı geliyor videoların. ;)

ben disco 2 yi bile disco 1 gibi mekanik bir arac alip daha az sorunla ugrasmak icin sattim, disco 3 u hic dusunemiyorum ;D

discovery 3 le off road yapicaksam vx100 alir yaparim mantiken daha iyi ve ucuz olur ;D

Tempus' Alıntı:
ben disco 2 yi bile disco 1 gibi mekanik bir arac alip daha az sorunla ugrasmak icin sattim, disco 3 u hic dusunemiyorum ;D

Senin D II nin bir sorunu kalmamıştıki, kronik olan her noktaya el atıp çözüm getirmiştin zaten.
Ankaradaki etkinlikte VX100 ne yaptıysa sende D II ile yaptın.

Bence sen değişiklik istiyordun sadece, araçta birşey yoktu. ;)

hsbasar' Alıntı:
Senin D II nin bir sorunu kalmamıştıki, kronik olan her noktaya el atıp çözüm getirmiştin zaten.
Ankaradaki etkinlikte VX100 ne yaptıysa sende D II ile yaptın.

Bence sen değişiklik istiyordun sadece, araçta birşey yoktu. ;)

evet benim arac hatta simdi alan sahibinde daha iyi hale geliyor on arka arb kilit takiliyor:smiley:

ama kiyaslayacagin arac vx100 degilki vx80. ben vx80 turu bir arac istiyorum bununda karsiligi discovery 1 .

birde ben araci toplarken cok fazla ugrastim 1 senem gecti. simdi sifirdan defender toplamak gibi sifirdan bir arac toplamayi planliyorum. Yada suzukiye devam onu yapamazsam

bırak kürşat sıfırdan def toplama işini ya..saçları ağartıyo millet delimisin nesin arkadaş...

30 a 40 a maledicen gereksiz bir hareket...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR