7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,546
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

.com' Alıntı:
Valla gördüğün üzre ben Erkanın yalancısıyım bir krala yakışmayacak durumlar yaşanmış diyor bak kendisi ;D ;D ;D

baba dur,ihale biz kalmasın ;D
Bende haber kaynaklarına güvenen bir gazeteci misali ... ;D
Yok eğer,haber kaynakları bızıklamışsa aynen geri vites yapıp,bi düzeltme yazısı ile kurtarırız ;D
Bende tamamen,kaynaklarıma güvenerek yazdım ;D ;D

Ulan Bob,ulan Sünger Bob hep senin başının altından çıkıyo,ahahahah birde damacana gibi şişeyi almış kucağına zuahahahaha

Etiketler

.com' Alıntı:
Valla gördüğün üzre ben Erkanın yalancısıyım bir krala yakışmayacak durumlar yaşanmış diyor bak kendisi ;D ;D ;D

Abicim sen erkana ne inanıyorsun, Cihan her olayı abartarak 4 bir yana naklen yayın yaptı, kendi batışlarını ard arda eklesem uzun metraj film olur onlardan hiç bahsetmiyorlar, Günün Tek galibi UFUK ve CJ geri kalanlar (Araziye girenler, Girmeyenlere lafım yok) hikaye , tam manda b..ku gibiydiler, onlar yapışırken Ufuk peşrev çekiyordu etraflarında ;D ;D ;D

Cihanda diyecekki sarhoştum hatırlamıyorum karanlıktı görmedim ama üzerimize bir sorumluluk düşerse elbette yaparız falan sürer gider bu muhabbet ;D ;D ;D

Yavuz söylediğinden anladığım kadarıyla sen diyorsunki Erkanın ipiyle kuyuya inilmez kendisi yandaş medya olur doğrumu ;D ;D ;D

Ufuk abi ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim ama videoalardan izlenimim Amerika bu işi biliyor şeklinde bu durumda Amerikanın Jeepi Ruslarında bişeyleri işte ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim sen erkana ne inanıyorsun, Cihan her olayı abartarak 4 bir yana naklen yayın yaptı, kendi batışlarını ard arda eklesem uzun metraj film olur onlardan hiç bahsetmiyorlar, Günün Tek galibi UFUK ve CJ geri kalanlar (Araziye girenler, Girmeyenlere lafım yok) hikaye , tam manda b..ku gibiydiler, onlar yapışırken Ufuk peşrev çekiyordu etraflarında ;D ;D ;D

;D ;D ;D

arkadaşlar mekanikle uğraştığımızı unutmayalım. Kimin ? neyin? nerede? ne zaman ? kırılacağı belli olmaz. Bizim hükmedebileceğimiz kısmı neden ? niçin ? sorularının cevaplarını aramak ve tedbirlerini almaktır.Gerikalan kısmı Karagöz_Hacivat misali tatlı atışmalar.

Buraya Giren 4 araç var, MKG (D110, Vinçle Çıktı), Cihan (TYT100 MKG den 5 metre geriden Vinçle Çıkmış videoada gördüm Cihana sorarsan MKG yi geçmiş ;D ;D ;D ;D), Ben malum arthur, pim kırdı, ama Cihanın gittiği yere kadar gitti, makara vinç minç çıkaramadı , 2 araç ard arda çıkaramadı Cihanım sağolsun tek başına kopardı aldı ;D ;D son olarak Ufuk (CJ Kendi Çıktı) buda ispatı.

th_101_7585.jpg

Anlaşılan dünkü yarışı ne Jeep, ne LR, ne de TYT kazanabilmiş ;) dosluk arkadaşlık galip gelmiş. ;D
Bu durumda herkes gönlünden geçen araca binebilir

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D Bak demedimmi,ihale bize kalcak diye ;D

Süngeeeeeeerrrr nerdesiinnnnnnn :D

burda burda sünger ;D ;D ;D ;D ;D En güzel videoları piç etmiş adam ya koyulacak gibi değil küfür kıyamet sırf koymayayım diye ;D ;D , içinden kırpabilirsem neler var neler .

th_101_7587.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR