7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,572

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aozturk' Alıntı:
oda ne Cihan kuyruğu dik tutmuş BJ 60 'a çektirmiş .. :D ;D

Çok dik tutamadı kuyruğu , çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı sonra çekmeyen kalmadı Cihanı meydanda ;D ;D Kaç defa battığını ben sayamadım ;D ;D ;D

Arka planda Dedeme bakın sürekli peşrev batanların arasında ;D ;D ;D

th_101_7600.jpg

umutcelikel' Alıntı:
Ah ahh Umut Abinin fırıncı arabasının en güzel videosunu koymamışlar bi koysalar da görsen ;D

Kerim çekti onu kesin koyar bugün, Cihan aralarda hareket çekmediyse tabi ;D ;D ;D yaw ne videolar vardaaaa yıkıldım gülmekten ama kesip biçilecek hali yok valla olduğu gibi koysam siteyi kapatırlar ;D ;D ;D

Hele Cihanının bir pim tarifi var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Çok dik tutamadı kuyruğu , çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı sonra çekmeyen kalmadı Cihanı meydanda ;D ;D Kaç defa battığını ben sayamadım ;D ;D ;D

Arka planda Dedeme bakın sürekli peşrev batanların arasında ;D ;D ;D

Evet ama adam girmiş çıkmış ,girmeden beklememiş kenarda birde her seferinde bir çıt , 2 çıt yukarı derken oturup kalmış ;D ;D ;D En zevkli tarafıda bundan sonrası . Aslında geçenlerde bir arkadaş kamera almayalım bundan sonra girmeye korkuyoruz demişti.... haklıydı galiba .. :D
Ufuk başka bir dünya zaten fır fır dönüp duruyor etrafta tebessüm ile... ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Onu Cihan değil Yavuz sabote eder bilakis ;D ;D ;D

Ben arabanın içindeydim nası çekeyim onu ;D ;D yoksa çeker koyardım , herkesin ipliği pazara çıktı nasıl olsa ;D ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Evet ama adam girmiş çıkmış ,girmeden beklememiş kenarda birde her seferinde bir çıt , 2 çıt yukarı derken oturup kalmış ;D ;D ;D En zevkli tarafıda bundan sonrası . Aslında geçenlerde bir arkadaş kamera almayalım bundan sonra girmeye korkuyoruz demişti.... haklıydı galiba .. :D
Ufuk başka bir dünya zaten fır fır dönüp duruyor etrafta tebessüm ile... ;D ;D ;D

Ben giremezdim tek çeker, yoksa tam benim yerimdi orası ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.