7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,488

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Anlaşıldı dünün kısaca özeti şu :D

1-Japon mafyası çökertildi ;D
2-Koca oğlanlar,tampon maceralarına bağlı olarak,dünyaya daha bi pembe bakıyolar artık ;D
3-Veee,hala dünyanın tek süper gücü var, Amerikalılar ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:

2-Koca oğlanlar,tampon maceralarına bağlı olarak,dünyaya daha bi pembe bakıyolar artık ;D

Erkan yalnız şöyle bir durum var dünki etkinlikte (Çok kanlı geçen ;D ) caponların göreceli bir başarısı var şimdi bu durumda tolga da bende caponum diye kendini ortaya atıp gördünüzmü demesin hoş dese de pek farketmiyo sonuçta amerikan amerikandır.

Bu arada diyom acaba bende mi bi takım lastik yapsamda Ufuk Abiyi yanlız bırakmasam Amerikayı tek başına temsil ederken yorulmasın ;D ;D ;D

th_25042010055.jpg

th_25042010057.jpg

CDM-SUBARU' Alıntı:

koca oğlan kadar kafana daş düşsün ;D ;D ;D ;D Valla Amerikanlar günün hakimiydi , Çağlar ve Cihanın o koca çamur mandalarını yavuzun bir koparışı var Cihan frene basıyor ,el frenini çekmiş ona rağmen kedi kuyruğuna teneke bağlamış gibi ;D ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Erkan yalnız şöyle bir durum var dünki etkinlikte (Çok kanlı geçen ;D ) caponların göreceli bir başarısı var şimdi bu durumda tolga da bende caponum diye kendini ortaya atıp gördünüzmü demesin hoş dese de pek farketmiyo sonuçta amerikan amerikandır.

Bu arada diyom acaba bende mi bi takım lastik yapsamda Ufuk Abiyi yanlız bırakmasam Amerikayı tek başına temsil ederken yorulmasın ;D ;D ;D

hah tamam,sende olmuşsun ;D
sende almışsın zehiri ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
hah tamam,sende olmuşsun ;D
sende almışsın zehiri ;D

Valla videoları buruklukla izliyom özellikle King Arthurun düştüğü durum (sözgelimi aliye ;D ) yaw daha bir iki hafta önce beni ilk çekme şerefine nail olmuştu bu ya cihana ya yavuza gidecektik biz dedik elin caponuna gideceğimize inciluz bize yakındır ona cidek ama o da bu hallere düştü

Zehre gelince o derenin içinde bir ara gözüm karardı başım döndü ne olduysa ondan sonra oldu ben artık eski ben değilim batmak çekilmek istiyorum kötü yollar artık benim yollarım oldu ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Valla videoları buruklukla izliyom özellikle King Arthurun düştüğü durum (sözgelimi aliye ;D ) yaw daha bir iki hafta önce beni ilk çekme şerefine nail olmuştu bu ya cihana ya yavuza gidecektik biz dedik elin caponuna gideceğimize inciluz bize yakındır ona cidek ama o da bu hallere düştü

Zehre gelince o derenin içinde bir ara gözüm karardı başım döndü ne olduysa ondan sonra oldu ben artık eski ben değilim batmak çekilmek istiyorum kötü yollar artık benim yollarım oldu ;D ;D ;D

hoop hoop arthura bişey olmadı kırıldı mırıldı Cihanın sağlam gittiği yere kadar gitti, Cihan vinçle çıktı oda vinçle çıktı, Onların kaldığı yerlerde kaldı onları kalmadan geçtiği heryeri iki çeker geçti evine kendi döndü üstelik onlara 15 dakika fark attı dönerken fındık kadar motoruyla ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
koca oğlan kadar kafana daş düşsün ;D ;D ;D ;D Valla Amerikanlar günün hakimiydi , Çağlar ve Cihanın o koca çamur mandalarını yavuzun bir koparışı var Cihan frene basıyor ,el frenini çekmiş ona rağmen kedi kuyruğuna teneke bağlamış gibi ;D ;D ;D ;D

Lütfen lütfen ;D artık koca oğlan değil o ;D
O artık bizim gözümüzün nuru,narin,kırılgan,nazlımı nazlı Ayten bacımız ;D ;D ;D

Yok baba,şaka maka,sağlam olmuş,baksana kalmıyan yok,ama bol malzeme çıkmış,dün akşam karnım ağrıdı gülmekten ;D ;D

.com' Alıntı:

Tamam baba,geçmiş olsun,deliler klubüne hoşgeldin ;D

discovery-V8' Alıntı:
hoop hoop arthura bişey olmadı kırıldı mırıldı Cihanın sağlam gittiği yere kadar gitti, Cihan vinçle çıktı oda vinçle çıktı, Onların kaldığı yerlerde kaldı onları kalmadan geçtiği heryeri iki çeker geçti evine kendi döndü üstelik onlara 15 dakika fark attı dönerken fındık kadar motoruyla ;D ;D

Valla gördüğün üzre ben Erkanın yalancısıyım bir krala yakışmayacak durumlar yaşanmış diyor bak kendisi ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Lütfen lütfen ;D artık koca oğlan değil o ;D
O artık bizim gözümüzün nuru,narin,kırılgan,nazlımı nazlı Ayten bacımız ;D ;D ;D

Yok baba,şaka maka,sağlam olmuş,baksana kalmıyan yok,ama bol malzeme çıkmış,dün akşam karnım ağrıdı gülmekten ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kısaca anlatıyım ;D

herkes kalmış,bitek Ufuk abi kalmamış. ;)
Diğer tüm araçlar manda boku gibi kalmışlar ;D

Operasyon ise şöyle gerçekleşmiş.
Arthur da kalmış felan,sonra arkadan gelen bi TYT Arthur un arka tamponuna dayanarak ittirmiş aracı çıkarmış felan .
Tabi böyle bi operasyon sonrası Arthur Ayten olldu ;D

discovery-V8' Alıntı:

:D Yavuzzzzz,tarzına hastayım bittim yine ya ahahahahahahha ;D seviyorum seni ya :D

hoop hoooopp diyo yaaa zuahahahaha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR