KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu arada 20, liraya alınacak disco 2 den ,hayır gelmez ,sakın orta yerlerde konuşupta milleti zehirleme , sonra alanın kıçına ,birde 25, 000 lira masraf kaçırırsın
bu arada 20, liraya alınacak disco 2 den ,hayır gelmez ,sakın orta yerlerde konuşupta milleti zehirleme , sonra alanın kıçına ,birde 25, 000 lira masraf kaçırırsın
Abicim seninle benim mentalitem farklı ben sağlam araç aramıyorumki, Disco II alsam ona olduğu gibi binemem zaten , hep içimde kurt olur, Bitiğini alır ihtiyacıma göre dönüştürürüm ben onu, Disco II kupalı Disco I olur sonuçta.
abi off road donanimlilari var nette , askeri arac gibi oluyorlar aksesuarla , unimogun moderni gibi goruntusu, yavuz abinin dedigi teknik detaylari bilmem ben test etmeden gormeden anlamam
Abicim seninle benim mentalitem farklı ben sağlam araç aramıyorumki, Disco II alsam ona olduğu gibi binemem zaten , hep içimde kurt olur, Bitiğini alır ihtiyacıma göre dönüştürürüm ben onu, Disco II kupalı Disco I olur sonuçta.
KAĞITHANEDE bu tip yerleri yağmurdan sonra su deposu olarak kullanırlar dikkatli ol kiralamadan evvel çok iyi araaştır sel suları neresinden geçiyor diye
KAĞITHANEDE bu tip yerleri yağmurdan sonra su deposu olarak kullanırlar dikkatli ol kiralamadan evvel çok iyi araaştır sel suları neresinden geçiyor diye
yok abi zaten o kagithane yazan yer aslinda 4 levent sanayi, eski oto sanayinin o civarlar ;D boyle bir yerim olursa yavuz abi gibi kendi defenderimide toplamaya baslarim ufak ufak ;D