KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz Türkiyede pek kullanılmıyor ama youtuba bakınca arazide bir sürü Disco III var ve arazi kabiliyeti çok iyi aracın.
10 yıl sonra bence sokarız araziye ;D
Cihan abi Araçların en genci 20 yaşında.... O tarihten benim hatırladığım HACI MURAT lar kaldı. Onlardan da piyasada yok zaten... Okadarcık tamiratı çok görmeyelim
hakan dikkatini çekerim 1987 model fj 75 pikap aldık geçen gün , motoru 775 000 km de ve hala sağlamdı , senin okadarcık tamirat dediğin yaklaşık 100 milyarcık galiba
mertçe söyle vx100 e kaç para harcadın bende mertçe söyliycem kaç para harcadığımı , sorun derken ne sorunu ben bilmiyorum ben hiç sorun yaşamadım Defenderla ilgili, 20 yaşından büyük ve nerdeyse yola hiç çıkmamaışbir araçtan ne bekliyorsam onlar çıktı. ne eksik ne fazla.
hakan dikkatini çekerim 1987 model fj 75 pikap aldık geçen gün , motoru 775 000 km de ve hala sağlamdı , senin okadarcık tamirat dediğin yaklaşık 100 milyarcık galiba
haydaa 1901 den kalma makasları kullanan hurdalarla aynı kefeye koyma gözünü seveyim defenderi ;D ;D ;D ;D ;D makas anam makas ötesi berisi araç makaslı at arabalarına koyuyorlar artık sadece ;D ;D ;D
;D ;D ;D işte mesele bu kardeşim, Bendeki defendere tüm harcanan 15-16 ona arabanın parasıda dahil plaka masrafıda, muayneside, tanesi 750 tl lik lastiğide ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz Türkiyede pek kullanılmıyor ama youtuba bakınca arazide bir sürü Disco III var ve arazi kabiliyeti çok iyi aracın.
10 yıl sonra bence sokarız araziye ;D
sedat siz daha LR NİN 1987 model aracını arazide yeni kullanıyorsunuz birader , disco 3 kullanmak hayal ,maddi olarak değil ,araba yürümez ,yürütemessiniz izmirde bir arkadaşımda var dı ,arabaya tam 23500 euroluk aksesuar taktırdı ,vinç snorkel, tamponlar vs vs ,her girdiği yerden çekici ile servise döndü , en sonunda bedavaya sattı aracını hemde turuncu renkte yapılmış disco 3 tü
haydaa 1901 den kalma makasları kullanan hurdalarla aynı kefeye koyma gözünü seveyim defenderi ;D ;D ;D ;D ;D makas anam makas ötesi berisi araç makaslı at arabalarına koyuyorlar artık sadece ;D ;D ;D
Abi ben benim araçtan bahsetmiyom ki.. ;D Senin etrafta gördüklerinden bahsettiydim... Birde Allah kazabela vermezse Torunlarımın torunları da o LR ye binecek... ;D ;D ;D , O gün VX falan yalan olur..
;D ;D ;D işte mesele bu kardeşim, Bendeki defendere tüm harcanan 15-16 ona arabanın parasıda dahil plaka masrafıda, muayneside, tanesi 750 tl lik lastiğide ;D ;D ;D ;D ;D
mesele ne anlamadımki ,LC 100 ile defenderı mı karşılaştırıyorsun , vx 100 yaptığının 3 te birini yapsaydı çoktan alırdım , yılda 50-60 km yapan birisiyim ben , hemde defle yapacağım ,sonra yollarda sürüneceğim , arabaya kasko bile yapmıyorlar leyn ,yolda kapısı açılır ,bagajdan dolap uçar, tekerlek çıkar , bırak şu hurdaları savunmayı ya ,umutun arabası bile 5000 basar defendara, 13 -15 milyara bir ton var ,
geç abicim bunları , Umutun motordan değilmi o, yokuşlarda arkasından ittirdiğim ;D ;D ;D Bir gün sırf motoru uzun ömürlü bir araç almayı düşünürsem ozaman bakarız, bana arazi şeysi lazım eğlenmek için , düz yolda gitsin istemiyorum, motoru uzun ömürlü olsun istemiyorum kendisi uzun ömürlü olsun istiyorum, konfor istemyorum, arazi aracı istiyorum okadar. ;D ;D ;D
sedat lada niva ilede o civik sulu camura o hizla girsen ayni fotografi verir ben o araci belgradda camle parkurunda filan gormek isterim ;D ;D ;D gerci camel parkuruna micir dokmus serefsizler girmeyelim diye yol yapmislar ;D ;D ;D